Şimdi Ara

Coil Whineın Sonradan Oluşma İmkanı Var mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Giga Gtx970 G1 kullaniyorum 2-3 hafta oldu alalı coil whine yoktu çok çok az bi ses geliyordu yükte oda kasaya yakinlasinda duyuluyordu. 2 gündür bu ses artmaya başladı coil whine ın sonradan kendini belli etme veya geliştirme gibi bir durumu var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Timberman kullanıcısına yanıt
    Şahsen yaşamasam da forumda gördüğüm kadarıyla böyle bir ihtimal var. Aldıktan sonra sesin artmasından şikayetçi olan birkaç arkadaşın açıklamalarına şahit olmuştum.
  • Evet olabiliyor, 4 ay önce aldığım evga gtx 760 modelinde 3 buçuk aydan itibaren coil whine başlamıştı, çok abartı değildi ama karta tam yük bindiğinde cılız bir ses geliyordu, psu danda bir süre önce coil whine sesi gelmeye başladı belki psu kaynaklı oluşmuşta olabilir.
  • Demin bütün ses gitti Valleydeyken kapat ac yaptım biraz önce yine başladı. Galiba canı sıkıldıkça yapıyor :)

• aksıne ben 13 gun kullandım aynı mark model karı ve ses azaldı.
    sasırdım sızın gozlemınıze.
    ben ıade ettım kartı genede .
    sımdı yenı versıonu bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havana_Brown

aksıne ben 13 gun kullandım aynı mark model karı ve ses azaldı.

Valla çok sorunlu kartlar hocam her an herşey olabiliyor .

• bakın arkadaşlar cw sesı duymak ıstıyorsanız hanı o bende cw sesı yok dıyenler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3dmark ıce storm testı yapsınlar bakalım nasıl varmı yokmu o zaman görsünler.

daha başka mesaj atmıcağım bu konuya.

+ larıda eksik etmeyin. - leyenlerde Troldur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim HD7850 kartımda 1 yıl sonra Cw çıktı çıkabiliyor yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Evet olabiliyor, 4 ay önce aldığım evga gtx 760 modelinde 3 buçuk aydan itibaren coil whine başlamıştı, çok abartı değildi ama karta tam yük bindiğinde cılız bir ses geliyordu, psu danda bir süre önce coil whine sesi gelmeye başladı belki psu kaynaklı oluşmuşta olabilir.

Sozunu ettiginiz Psunun marka modelini öğrenebilir miyim?

• Coil whine varken azalıp kaybolacağı gibi yokkende ilerleyen dönemde ortaya çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimano

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Evet olabiliyor, 4 ay önce aldığım evga gtx 760 modelinde 3 buçuk aydan itibaren coil whine başlamıştı, çok abartı değildi ama karta tam yük bindiğinde cılız bir ses geliyordu, psu danda bir süre önce coil whine sesi gelmeye başladı belki psu kaynaklı oluşmuşta olabilir.

Sozunu ettiginiz Psunun marka modelini öğrenebilir miyim?

İmzamdaki seasonic x 750 serisi.
  • quote:

Hocam Coil Whine ses sorununun sonradan azalma ihtimalinin/olabileceğini başka bir konuda yine sizden duymuştum. Bunun özerine başka bir forumda "CW ses sorunu sonradan azalır mı" sorusuna cevaben evet öyle bir ihtimalin olduğunu bir arkadaştan duydum, demem özerine gelen cevaplar "asla öyle bir şey olmaz denildi. Eğer sizin kartta bu ses azaldıysa diğer kartlarda da olma ihtimali var demek değil midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er36po -- 19 Aralık 2014; 12:03:26 >
  • 1 Hafta içerisinde 9 tane GTX760 denedim (MSI,EVGA,ZOTAC). Sonuncusu Zotac idi, ses 2 gün sonra hissedilir derece de artınca iade ettim. Şimdi sanırım son olarak Asus kaldı.
  • Şu bobinleri azcik kaliteli yapsalarda millet isyan etmese. Eski kartlar olsa anlarimda nvidia 4xx veya ati hd 4xxx,5xxx serilerinde milyonda bir rastardik bu soruna yeni kartlarda gitgide artan bir sorun oldu neden acaba ?

• Timberman kullanıcısına yanıt
    Cevapbı basit.. Ucuz parça kullanıp üretim maliyetlerini kısmak ve karlılığı artırmak.. Nvidia bu donem rekor karlılık elde etmiş bu bir fikir verir sanıram :)

• ilk basta varsa ama cok azsa neredeyse duyamiyorsaniz ilerde artabilir ama ilk basta hic yoksa ilerde ortaya cikmasi nadir bir durumdur.970'lerde hic olmamasi gibi bir sey yok kasaya kafayi dayayinca duyuyorum diyorlar mesela ama duyuyorsun var yani sonucta.970 icin referans tasarim cikmamasi yuzunden bu modelde bu kadar problem oldu 980'de bu kadar olmadi mesela cunku o ilk referans tasarim cikti 980.burada nvidia'nin bir sucu gunahi yok bence hani illa ki bir suc vereceksek niye 970'i referans cikarmaya zorlamadin olabilir.bu saatten sonra da oyle bir sey yapamayacagina gore 2. revizyon diye bekleyenler bosuna bekliyor olabilir basarili olan markalar olabilir basarisiz olanlar olabilir eger boyle bir sey olursa.demek ki neymis referans kart iyi bir seymis almam deseniz bile cikmali en basta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er36po

quote:

Hocam Coil Whine ses sorununun sonradan azalma ihtimalinin/olabileceğini başka bir konuda yine sizden duymuştum. Bunun özerine başka bir forumda "CW ses sorunu sonradan azalır mı" sorusuna cevaben evet öyle bir ihtimalin olduğunu bir arkadaştan duydum, demem özerine gelen cevaplar "asla öyle bir şey olmaz denildi. Eğer sizin kartta bu ses azaldıysa diğer kartlarda da olma ihtimali var demek değil midir?

evet azalabılır cw sesi.

• quote:

bakın arkadaşlar cw sesı duymak ıstıyorsanız hanı o bende cw sesı yok dıyenler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3dmark ıce storm testı yapsınlar bakalım nasıl varmı yokmu o zaman görsünler.

daha başka mesaj atmıcağım bu konuya.

+ larıda eksik etmeyin. - leyenlerde Troldur.

Ice Storm mu oynuyoruz?

Binli fps'lerde birçok kart ötebilir. 900'e özgü değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 20 Aralık 2014; 15:31:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Ice Storm mu oynuyoruz?

Binli fps'lerde birçok kart ötebilir. 900'e özgü değil.

valla ne kadar düşkünmüş bazı arkadaşlar bu oyuna yahu.
  • NET Bİ CEVAP YOK MU
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.