Şimdi Ara

Çok acil !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a , arkadaşlar benim sorunum şu ben pcden programlardan pek anlamam ben cs oynarım online cs1.senoyna.net 1.6 oynuyorum dwamlı ordada cfg taraması koyumşlar giremedim eyw sildim ettim valve dosyasından config sildim gene olmadı cs yi denetim masasından sildim tekrar yükledim gene olmadı girmedi çalıştır redegit ordan bi yer daha girden userli felan onuda bi arkadaş sölemişti ordanda cs ile ilgili sanırım baya şey sildim ccleander indirdim pc yi temizledim gene olmadı cs1 girince hileli girş diyo sanırım o cfg bi yerlere dosya attı ve bende cıkamadım işin içinden kafayı yicem 3 gündür uraşıyom yapamadım alalh rızası için artık o noktaya geldim bi yardım edin teamwier olan varsa ne olur bi baglansın benim pc ye baksın

• quote:

Orijinalden alıntı: tryal99

S.a , arkadaşlar benim sorunum şu ben pcden programlardan pek anlamam ben cs oynarım online cs1.senoyna.net 1.6 oynuyorum dwamlı ordada cfg taraması koyumşlar giremedim eyw sildim ettim valve dosyasından config sildim gene olmadı cs yi denetim masasından sildim tekrar yükledim gene olmadı girmedi çalıştır redegit ordan bi yer daha girden userli felan onuda bi arkadaş sölemişti ordanda cs ile ilgili sanırım baya şey sildim ccleander indirdim pc yi temizledim gene olmadı cs1 girince hileli girş diyo sanırım o cfg bi yerlere dosya attı ve bende cıkamadım işin içinden kafayı yicem 3 gündür uraşıyom yapamadım alalh rızası için artık o noktaya geldim bi yardım edin teamwier olan varsa ne olur bi baglansın benim pc ye baksın

cfg açma sanırım ip ban atmışlar format at olmadı modem resle cs yi yeniden kur bidahada cfg açma

• yok kardeş ıp banla alakası oyuna giriyo 3 saniye duruyo atıyo cfg zaten normal bi cfg ama neden böle oldu çözemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.