Şimdi Ara

Çok Acil Format Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşlar merhaba bi tane bilgisayar Toshiba marka ona format atıp windows 7 kurmak istiyorum ama disk bölümleme kısmında şöyle bir ibare ile karşılaşıyorum ne yapmam lazım ?

Windows bu diske yüklenemez. Bu bilgisayarın donanımı bu diske önyükleme yapmayı desteklemeyebilir. Disk denetleyicisinin bilgisayarın BIOS'unda etkinleştirildiğinden emin olun.

Windows bu diske yüklenemez. Disk bir süre sonra bozulabilir. Kullanılabilen başka sabit diskler varsa Windowsu başka bir konuma yükleyinn

Nolur yardım edin arkadaşlar çok acil... :(

• quote:

Orijinalden alıntı: haccck

Arkadşlar merhaba bi tane bilgisayar Toshiba marka ona format atıp windows 7 kurmak istiyorum ama disk bölümleme kısmında şöyle bir ibare ile karşılaşıyorum ne yapmam lazım ?

Windows bu diske yüklenemez. Bu bilgisayarın donanımı bu diske önyükleme yapmayı desteklemeyebilir. Disk denetleyicisinin bilgisayarın BIOS'unda etkinleştirildiğinden emin olun.

Windows bu diske yüklenemez. Disk bir süre sonra bozulabilir. Kullanılabilen başka sabit diskler varsa Windowsu başka bir konuma yükleyinn

onun bios'ta ayarı var.. benimde basıma gelmişti fakat şimdi hatırlayamadım..
    teknik bilgisi iyi olan bi arkadas cevap verecektir sana..

• kesin düzelir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOGACCANKIR

quote:

Orijinalden alıntı: haccck

Arkadşlar merhaba bi tane bilgisayar Toshiba marka ona format atıp windows 7 kurmak istiyorum ama disk bölümleme kısmında şöyle bir ibare ile karşılaşıyorum ne yapmam lazım ?

onun bios'ta ayarı var.. benimde basıma gelmişti fakat şimdi hatırlayamadım..
    teknik bilgisi iyi olan bi arkadas cevap verecektir sana..

Arkadaşın dediğine göre Biosu default ayarlara getirmen yeterli olacaktır.

• Bana Yardım Edermisiniz Format Atacağım Windows 7 starting geliyor sonra microsoft compation geliyor ve sonrada kulum ekran geliyor ama çözünürlük çok küçük olduğundan bişe göremiyorum yardım edermisiniz acilll çözünürlüğü yapamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reset Problemi Acil
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.