Şimdi Ara

ÇOK ACİL MOTOR YAĞI ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 240.000 KM DEKİ SEAT TOLEDO MARKA ARACIMA MOTOR YAĞI TAVSİYE EDERMİSİNİZ

• o kadar dert etme.Mobil 10W-40 koy geç.
  • Fade to Black kullanıcısına yanıt
    MOTOR YAĞI SİTELERİNDE 5W-30 YADA 5W-40 ÖNERİLİYOR ANCAK ARABANIN KENDİ KİTAPÇIĞINDA 1000 KM DE 1 LT YAG YAKIMI NORMALDİR DİYE YAZIYOR ..DOLAYISI İLE YAĞ YAKIMI VAR ŞAŞTIM KALDIM USTAMDA 10W-60 KOYALIM DİYOR ...
  • Katalogda ne yazıyorsa onu koy hocam yağ eksildikçe mecburen ekleme yapacaksın yapacak bişey yok

10bin kmde yağı ve filtreyi değiş

5bin kmde hava filtresini motorun ömrünü maximuma çıkarırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt
    TSK EDERİM
  • ya nasıl olsa yakıcak, zaten 5w30 devri bitmiş de 5w40 iyi yağ olmadıktan sonra bişey değiştirmez.paraya kıycaksan mobil 5w50 koy yoksa 10w40 koy geç.
  • ben olsam 5w40 koyardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG'li araç için yağ tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Motor Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Motor Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczserdar

MOTOR YAĞI SİTELERİNDE 5W-30 YADA 5W-40 ÖNERİLİYOR ANCAK ARABANIN KENDİ KİTAPÇIĞINDA 1000 KM DE 1 LT YAG YAKIMI NORMALDİR DİYE YAZIYOR ..DOLAYISI İLE YAĞ YAKIMI VAR ŞAŞTIM KALDIM USTAMDA 10W-60 KOYALIM DİYOR ...

10w60 koymayın, motoru bitirdigi yönünde yazılar var, 10w40 koyun varsın yağ eksiltsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetkili servisi arayın ve aracın 240 bin km bakımına gireceğini söyleyip proforma fatura isteyin, orada servisin aracınıza hangi yağı koyacağını görebilirsiniz. Sonra siz kendiniz dışardan alıp değiştirirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.