Bildirim
ÇOK ACİL MOTOR YAĞI ÖNERİSİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o kadar dert etme.Mobil 10W-40 koy geç. -
MOTOR YAĞI SİTELERİNDE 5W-30 YADA 5W-40 ÖNERİLİYOR ANCAK ARABANIN KENDİ KİTAPÇIĞINDA 1000 KM DE 1 LT YAG YAKIMI NORMALDİR DİYE YAZIYOR ..DOLAYISI İLE YAĞ YAKIMI VAR ŞAŞTIM KALDIM USTAMDA 10W-60 KOYALIM DİYOR ... -
Katalogda ne yazıyorsa onu koy hocam yağ eksildikçe mecburen ekleme yapacaksın yapacak bişey yok
10bin kmde yağı ve filtreyi değiş
5bin kmde hava filtresini motorun ömrünü maximuma çıkarırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TSK EDERİM -
ya nasıl olsa yakıcak, zaten 5w30 devri bitmiş de 5w40 iyi yağ olmadıktan sonra bişey değiştirmez.paraya kıycaksan mobil 5w50 koy yoksa 10w40 koy geç. -
ben olsam 5w40 koyardım -
quote:
Orijinalden alıntı: eczserdar
MOTOR YAĞI SİTELERİNDE 5W-30 YADA 5W-40 ÖNERİLİYOR ANCAK ARABANIN KENDİ KİTAPÇIĞINDA 1000 KM DE 1 LT YAG YAKIMI NORMALDİR DİYE YAZIYOR ..DOLAYISI İLE YAĞ YAKIMI VAR ŞAŞTIM KALDIM USTAMDA 10W-60 KOYALIM DİYOR ...
10w60 koymayın, motoru bitirdigi yönünde yazılar var, 10w40 koyun varsın yağ eksiltsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yetkili servisi arayın ve aracın 240 bin km bakımına gireceğini söyleyip proforma fatura isteyin, orada servisin aracınıza hangi yağı koyacağını görebilirsiniz. Sonra siz kendiniz dışardan alıp değiştirirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X