Şimdi Ara

ÇOK ACİL TURKCELL'den NUMARAMI TAŞIDIM FATURA HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dün akşam itibariyle (14/09/2014-17:00) 20 ekim hesap kesim tarihli faturalı türkcell hattımı vodafone'a taşıma talebinde bulundum.
    cep shop'taki elamana mutlaka bugün sisteme girişini yapın aksi halde 20'sinde yeni fatura kesilir deyince (2 ay sonra yapmıyoruz) diye ukala tavırları vardı.
    şimdi:

1- nt aşamalarını sistem üzerinden girişini yapıp yapmadını öğrenebileceğim bir yer var mı?

2- diyelim ki 19'unda geçiş işlemi olmayacak 20'sine sarkacak, 19'unda sabit ücreti olmayan bir tarife veya hazırkart'a geçiş yapabilir miyim?

Lütfen herkesten yorum bekliyorum..

• until kullanıcısına yanıt
    Vodafone müşteri hizmetlerini aradiginizda sesli yanit sistemi sizi bilgilendiriyor.Eğer geçiş sağlanmazsa turkcell müşteri hizmetlerinden hazir karta geçiş yapabilirsiniz sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Vodafone müşteri hizmetlerini aradiginizda sesli yanit sistemi sizi bilgilendiriyor.Eğer geçiş sağlanmazsa turkcell müşteri hizmetlerinden hazir karta geçiş yapabilirsiniz sıkıntı olmaz.

Turkcell online işlem yardım da konuştum. "numara taşıma talebi veren müşterilerimizin servis değişiklik ve tarife değişiklik taleplerini yerine getiremiyoruz" dediler..

canımı sıktı bu olay..

doğru mu bu olay yoksa salladı mı?

vodafone hangi numara bilgilendiriyor? biraz detaylandırır mısınız?
    05425420000 vodafone musteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Bazi islemleri yapmaya (mesela hesap kesim tarihi değişikliği gibi ) hat kisitlaniyor numara tasima talebinin ardından demekki tarife değişikliği de yapilamiyormus

• 14 unde gecis yaparak cok kritik tarihte gecis basvurusunda bulunmussun dostum,umarim vodafone cep merkezi islemini basvurdugun gun kayida sokmustur yoksa 1 gunden yine 1 aylik fatura cikar.05425420000 i arayip bilgi alabilirsin yada turkcell i de arayabilirsin konu hakkinda ekranlarina direkt bilgi dusuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

14 unde gecis yaparak cok kritik tarihte gecis basvurusunda bulunmussun dostum,umarim vodafone cep merkezi islemini basvurdugun gun kayida sokmustur yoksa 1 gunden yine 1 aylik fatura cikar.05425420000 i arayip bilgi alabilirsin yada turkcell i de arayabilirsin konu hakkinda ekranlarina direkt bilgi dusuyor.

Sorma çok mağdur olacağım galiba. Korktugum başıma geldi, Şeref yoksunu eleman 14'unde girmemiş sisteme bugün 11:30'da vf'nun 542 numsrasindan öğrendim. Şikayetçiyim cep merkezi nden diyorum. Henüz musterimiz değilsiniz kayıt açamıyorum diyor.

Tcell i aradım hazır karta geçirin diyorum, numarinizi taşıma talebinde bulundunuz olmaz diyor!
    Sinir oldum.
    19'da tcelli arasam sim karti kaybettim hatti kapatin desem olur mu?

Yokmu bi hal çaresi ey DH ahalisi?

hat kapama icin bayi yada telefonla aramana gerek yok gecici olarak hattini online islemlerden de kapattirabilirsin ama iki gun kapali kaliyor sonra yine acilir,ya vodafone musteri hizmetlerinden numara tasima basvurunu iptal ettir yada turkcell den o konu biraz muamma vodafone tasima talebini ben iptal edemem turkcell edebilir diyebilir,bu da fayda saglamazsa turkcell i arayip eger sisteme yansimadiysa numara degisikligi yap 1 hafta sonra eski numarani geri al tasiman iptal olur ama eger bunlarla ugrasmam der isen sonuc malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beter.böcek -- 15 Ekim 2014; 22:49:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam git o 2 ay sonra yapmiyoruz diyen elemanin agzini burnunu kir sinirini cikarmis olursun en azindan
  • quote:

hat kapama icin bayi yada telefonla aramana gerek yok gecici olarak hattini online islemlerden de kapattirabilirsin ama iki gun kapali kaliyor sonra yine acilir,ya vodafone musteri hizmetlerinden numara tasima basvurunu iptal ettir yada turkcell den o konu biraz muamma vodafone tasima talebini ben iptal edemem turkcell edebilir diyebilir,bu da fayda saglamazsa turkcell i arayip eger sisteme yansimadiysa numara degisikligi yap 1 hafta sonra eski numarani geri al tasiman iptal olur ama eger bunlarla ugrasmam der isen sonuc malum.

Hattı 19'da yani fatura kesilmeden online işlem den kapatirsam 20'sinnde fatura çıkarmı?

@nyror en güzeli onu yapmak aslında:)

• quote:

Orijinalden alıntı: until

quote:

Hattı 19'da yani fatura kesilmeden online işlem den kapatirsam 20'sinnde fatura çıkarmı?

Online işlemden hattı kapatmanız birseyi değiştirmez cunkü hat görüşmelere kapanır faturalandırma durmaz.Numara taşıma talebinizi geçiş yaptığınız bayi üzerinden 2gün içinde iptal etme hakkınız var BTK kuralları gereği.O vodafone bayisinden taşımanın iptalini isteyin yapmazlarsa vodafone müşteri hizmetlerini arayın görüşmeniz kayıt altında olsun yine de iptal edilmezse BTK ya şikayette bulunun taşıma talebini vodafone iki gün içinde ilettim ama ne bayi ne de müşteri hizmetleri bu talebimi yerine getirmeyek beni mağdur ettiler diye.Müşteri hizmetleri görüşmenizi kaydedin BTK ya şikayeti iletirken yapabiliyorsanız ses kaydını ekleyin tarih saat dakika ve temsilcinin adını da belirtin.
    Ama ilk önce bayiden iptal etmeye çalışın taşıma talebinizi ve Turkcell tarifeniz yüksek ücretli mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

quote:

Orijinalden alıntı: until

quote:

Online işlemden hattı kapatmanız birseyi değiştirmez cunkü hat görüşmelere kapanır faturalandırma durmaz.Numara taşıma talebinizi geçiş yaptığınız bayi üzerinden 2gün içinde iptal etme hakkınız var BTK kuralları gereği.O vodafone bayisinden taşımanın iptalini isteyin yapmazlarsa vodafone müşteri hizmetlerini arayın görüşmeniz kayıt altında olsun yine de iptal edilmezse BTK ya şikayette bulunun taşıma talebini vodafone iki gün içinde ilettim ama ne bayi ne de müşteri hizmetleri bu talebimi yerine getirmeyek beni mağdur ettiler diye.Müşteri hizmetleri görüşmenizi kaydedin BTK ya şikayeti iletirken yapabiliyorsanız ses kaydını ekleyin tarih saat dakika ve temsilcinin adını da belirtin.
    Ama ilk önce bayiden iptal etmeye çalışın taşıma talebinizi ve Turkcell tarifeniz yüksek ücretli mi?

24 saat dediler ve bayii şuan bana uzak sürede bugün saat 11'de doluyor..

Turkcell faturam da 25 civarı geliyor.. kullanmadan haybeden vermek dokunuyor insana ve sırf egosunu tatmin etmek isteyen bir pislik yüzünden!

işi şansa bırakayım diyorum belki 19'nda taşınır diye.. Peki tecrübeli arkadaşlar numarası 4 günde taşınan var mı hiç?

20 sinde fatura cikar numara degistirmen en mantiklisi bence ama sen bilirsin yine de cunku hic bir vodafone bayisinin basvuru gunu sisteme evrak girdigini gormedim turkcell yada avea gibi pratik calismiyorlar ve sistemleri de turkcell avea gibi degil.

• Hocam en gec 4 gun icerisinde numara tasinir problem etme bu zamana kadar binlerce yaptim kabulbolmayan basvurular disinda 4 gunu gecen olmadi en fazla 19u sabaha karsi tasinmis olur . turkcelle baska bi operatorden numara tasiyanlarin hat durumunu biz gorebiliyoruz muhtemelen vodafonda gorebilir. Islem yaptirdigin bayiden farkli bi bayiye gidip sorarsan muhtemelen yardimci olurlar. Ayrica personelede kizma inan gun icerisinde okadar sorunlu insanla muhatap oluyoruzki artik bi sure sonra ister istemez yanlis tepkiler verebiliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: T.İ.M

Hocam en gec 4 gun icerisinde numara tasinir problem etme bu zamana kadar binlerce yaptim kabulbolmayan basvurular disinda 4 gunu gecen olmadi en fazla 19u sabaha karsi tasinmis olur . turkcelle baska bi operatorden numara tasiyanlarin hat durumunu biz gorebiliyoruz muhtemelen vodafonda gorebilir. Islem yaptirdigin bayiden farkli bi bayiye gidip sorarsan muhtemelen yardimci olurlar. Ayrica personelede kizma inan gun icerisinde okadar sorunlu insanla muhatap oluyoruzki artik bi sure sonra ister istemez yanlis tepkiler verebiliyoruz

İnşaAllah arkadaşım, gönlüme su serptin biraz.. 542 mh sesli yanıt sistemi "taşıma talebim tcell'e iletilmiş onun onayını bekliyormuş" bakalım 19'unda geçer de içim rahatlar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.