Şimdi Ara

Çok acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öyle bir öksürüyorumki sürekli gece 5 e kadar uyuyamıyorum öksürmekten portakalllı limonlu tarçınlı çar ballı pekmezli karabeiberli süt yaptım hiçbiri işe yaramadı nolur yardım öleceğim sonunda uykusuzluktan .Doktorada gittim ilaçta kullanıyorum.

• Çok geçmiş olsun arkadaşım. Öncelikle belirtmeliyim ki benzer durum bendede olmuştu. Hatta o kadar uzun süre öksürüyordum ki sanki akciğerlerim ağzımdan çıkacak gibi hissetmiştim birara... Şimdi öncelikle yapman gereken herşeyin ılık olanını tüketmen gerek. Kesinlikle biber tuz ve acılı şeyler yeme. günde en az 2 litre su iç. ne kadar çok su içersen o kadar çabuk iyileşirsin. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saluyoskap

Arkadaşlar öyle bir öksürüyorumki sürekli gece 5 e kadar uyuyamıyorum öksürmekten portakalllı limonlu tarçınlı çar ballı pekmezli karabeiberli süt yaptım hiçbiri işe yaramadı nolur yardım öleceğim sonunda uykusuzluktan .Doktorada gittim ilaçta kullanıyorum.

Eğer öksürük sadece yatınca oliyorsa bu geçen ay bana da oldu.. Salgın mıdır nedir.. İlk günler gecer heralde dedim. 5.gun uykusuzluktan dayanilmayacak hale geldi ve doktora gittim. Bu arada uyumak icin yastigi dik tutmak zorunda kaldim hep oturur vaziyette uyudum :) Neyse girtim doktora. Bir öksürük surubu ve bir de bogaz spreyi verdi(tamamen işe yaramaz iki ilaç) . Dogru duzgun kulanmadim. Eczaci akrabam olur. Dedi ki aksamlari yatmadan bir kaşık limonlu bal ye, bogazinda erisin şöyle dedi. Arada bir tuzlu suyla gargara yap dedi. 3 gune oksuruk hafifledi. 1 hafta icinde de komple iyileşti. Gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok sağolun arkadaşlar yatınca artıyordu dediğin gibi denedim başka şeylerde denedim geçti teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM GEREK :(
    11 yıl önce açıldı
    acil yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.