Şimdi Ara

Çok Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok acil yardıma ihtiyacım var. Sorunum .tfude virüsü.

Tüm dosyalarıma bulaşmış durumda dosyalarımı değiştirdi. Bilgisayarıma kendi programlarını yüklediğini farkettim internet bağlantımı

kestim ve format attım. Ancak format sonrası d de kalan dosyalarıma da bulaştığı için tekrar müdehale etmeye başladı usb disk vs

erişimimi engelledi. D ye format atmadan tekrar c ye format attım internet bağlantımı yapmadan virüslü dosyalarımı taşınabilir diske

alıp tekrar tüm bilgisayara format atmayı düşünüyorum . virüslü dosyaları kurtarmanın bir yolu var mıdır ve şuan bilgisayarın

kablolu ve kablosuz bağlantısına da el koydu çok muzdaribim.

Şimdiden teşekkürler

• arkadaslar sorun hala devam etmekte format attım ama dataları tasınabılıre aldım suan vıruslu bır sekılde bosya bıcımlerı de bozuk sekılde duruyorlar konu ıle ılgılı yardımcı olabılecek varsa

lutfen yardımlarını rica ediyorum.

tüm özel anılarım videolar bilgiler herşeyi .tfude uzantısı ekleyerek degıstırdı.

şimdiden tesekkurler
  • https://youtu.be/w9omGcman3c

Bunu izle takma hicbirsey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckillu

arkadaslar sorun hala devam etmekte format attım ama dataları tasınabılıre aldım suan vıruslu bır sekılde bosya bıcımlerı de bozuk sekılde duruyorlar konu ıle ılgılı yardımcı olabılecek varsa

lutfen yardımlarını rica ediyorum.

tüm özel anılarım videolar bilgiler herşeyi .tfude uzantısı ekleyerek degıstırdı.

şimdiden tesekkurler
    var mı çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaxxx

https://youtu.be/w9omGcman3c

Bunu izle takma hicbirsey
    hocam naptın ya :D
  • drvimu kullanıcısına yanıt
    çözümü kendimce buldum gibi

hdd yi 2 ye ayırmıstım her Türk kullanıcı gibi c ve d olarak biraz mantıklı biraz mantıksızmış taki bu virüse bulaşana kadar.

c ye ne kadar format atarsam atayım d de dosyalar durduğu için bilgisayara müdehale etmekten hiç çekinmedi virüs bey.

bende fi tarihinden aklımda kalmış olan hirenbot cd mi tozlu raflardan çıkardım ve cd de bulunan xp üzerinden dosyaları taşınabilire aldım sonrasında tamemen sağlam bir format attım sata hdd ye

tabi yine 2 ye böldüm sonra :)

şuan dosyalarım taşınabilirde duruyor. aklıma gelen ve google babanın bu olur dediği tüm antivirüs programları ile tarattım sonunda eset ve avast virüsü buldu.

ama eset temizleyemedi. avast ben varım dedi indirdi aşağıya .

virüsten kurtuldum diye umut ediyorum şuan data recovery programları üzerinde yoğunlaştım birinden biri dosyalarımı eski haline getirirse burada paylaşacağım.

• luckillu L kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler

hocam virüs uzantıyı değiştiriyor. şimdilik onun manuel bir yolu yok gibi. bazı sitelere log kaydı ve dosya gönderiliyor yazıyor. onların bazısı ücretsiz çözüyormuş .

bir yakınıma bulaştı. illet bir durum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM GEREK :(
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.