Arkadaşlar bi tane laptobum var. İşlemci: İntel(R) Core (TM) i3 CPU m370 @ 2.40 GHz 2.39 GHz Ram: 3GB sistemi var buna ben bi ekran kartı alsam tabi önerilerinizle Aşağıdaki oyunları rahat oynayabilirmiyim ? Assassin Creed Serisi Far cry 3 Crysis 2-Crysis 3 Call of duty serisi Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
quote:Orijinalden alıntı: inside236 Arkadaşlar bi tane laptobum var. İşlemci: İntel(R) Core (TM) i3 CPU m370 @ 2.40 GHz 2.39 GHz Ram: 3GB sistemi var buna ben bi ekran kartı alsam tabi önerilerinizle Aşağıdaki oyunları rahat oynayabilirmiyim ? Assassin Creed Serisi Far cry 3 Crysis 2-Crysis 3 Call of duty serisi Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler. bildiğim kadarıyla her laptop a parça eklenmiyor
quote:Orijinalden alıntı: Zoey26 quote:Orijinalden alıntı: inside236 Arkadaşlar bi tane laptobum var. İşlemci: İntel(R) Core (TM) i3 CPU m370 @ 2.40 GHz 2.39 GHz Ram: 3GB sistemi var buna ben bi ekran kartı alsam tabi önerilerinizle Aşağıdaki oyunları rahat oynayabilirmiyim ? Assassin Creed Serisi Far cry 3 Crysis 2-Crysis 3 Call of duty serisi Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler. bildiğim kadarıyla her laptop a parça eklenmiyor Laptobumun markası dell inspiron n5010 bi yardımcı olurmusn