Arkadaşlar artık 1-2 haftaya kalmaz telefon alıcam...
Telefondan istediğim özellikler: 1- Telefon güçlü olsun rahat rahat hem nette hızlı dolaşıyım hemde oyunlarda kasma yapmasın 2- Telefon 5.5" üzeri olsun.. Yani büyük ekranlı olsun :D 3-Bu telefon beni 2-3 yıl idare etsin...
Not1: Müthiş kafam karıştı. :( Not2: 1600 TL verebileceğim son fiyat gibi :D Not3: Cihazı yurtdışından getirtcem hem fiyat ucuz olucak. Bu arada bu garanti de bi işe yaramıyo türkiyede servisli bi cihaz olsa yeter. Not4: Özel olsun isterim :D
A-N9000 Exynos octa lı.Hem samsungda işlemcisini daha çok geliştirecekmiş. İşlemci iyi ama 4K yok 4G LTE-A yok B-N9005 Snapdragon 800. Şuan eniyi performans gösteren işlemci gibi.. (4K var 4G LTE-A var) C-N900 Bunuda yeni gördüm tam bilmiyorum nasıl bişey...
2-Sony Xperia Z Ultra(Dev cihaz)
Baya süper hem büyük ekran hem su geçirmiyo hem 4G destekliyo hem snapdragon 800 ama ÇOOOOOOOOK kızarak söylüyorum .. Flaş yok kamera kötü.
3-Lenovo K900
Buda çok güzel. işlemci intel . Kamera gayet tatmin edici. Kullanıcı yorumları gayet iyi... Ama servis yok, (aslında buda çok önemli değil. Not3'e yazdım ama...) Sahibindenden felan 1300 pasaport dahil halledecem.
4-Pantech
A-Vega LTE-A
Buda çok güzel. 4G var, parmak izi okuyucu var (ilginç olabilir) 650$ felan ama pasaport kaydı felan derken 1450 TL falan olcak.
B-Vega secret note
Yazmışken bunuda soliim dedim. Süper cihaz 3 gb ram, LTE, Parmak izi okuyucu vs. vs. ama 840$ gibi pahalı bi rakamı var.
5-MTK İşlemcililer
A- Ulefone U650
3800mah,arka 13 mp ön 8mp (Ama çok geliştirilmediği için B*k gibi :D) , 2gb ram MTK6589T
B-Zopo zp990
Ehhh işte dedirtir güzel.. :D
C- İNew 6000
Aynen fena değil güzel...
Not: Bunlar MTK Olduğu için pek geliştirilemişler o yüzden biraz kötü gibiler ....
6-Xiaomi Mİ3
Bunu yazmassak ayıp olur dedim ama 5" bana olmaz
7-LG G2
Bu da çok iyi ama Not4 ' e uymuyor, bide 5.2" (hemen eskicek gibi geliyo) Yanlış anlaşılmasın pek içim ısınmıyor...
BU KADAR ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM :D :D :D :D :D
Öneri yok mu
mahziyelexen
kullanıcısına yanıt
Hocam k900'ü çinden bir arkadaş getirdi 760 lira (2000 yuan), henüz kaydettirmedim, 1300 liraya garantisiz mal almak yerine aynı fiyata g2 almak (sıcak fırsatları takip edersen 1250 ye filan alınabiliyordu) daha mantıklı bence.