Şimdi Ara

çok ACİL yardım!! Tipo mu, Gio mu, Mini mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar; 4.5 senedir kullandığım telefonum bozuldu ve yeni telefona ihtiyacım var ve bugün kesinlikle alıcam. iki model arasında kaldım:

1. sony xperia tipo

2.samsung s5660 galaxy gio

3.samsung galaxy mini 2

çok mükemmel birşey aramıyorum. aslında ben tipoya daha yakınım . tiponun flash desteğine sahip olması beni kendine çekiyor. ama 256k renk olması beni düşündürüyor (diğerleri 16m renk). bunların arasında kaldım sizin önerilerinizi bekliyorum. 256k renk telefonu nasıl etkiler?

• Gio yu cikar seceneklerden kalan iki telefonun birbirine gore avantajlarini yazacagim

Galaxy mini 2 nin dahili depolama kapasitesi tiponun 2 kati cok cok buyuk bir avantaj ve galaxy mini 2 de 16 m renk varken tipoda 256 k renk var bunlar mini 2 yi one cikaran ozellikler

Tipoyu one cikaran ozellikler Flash destegi var gorilla glass cami var batarya suresi 4 kat daha fazla ve kamera flasi var

Zor bir secim
  • Tipo kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haciragipdayi

Gio yu cikar seceneklerden kalan iki telefonun birbirine gore avantajlarini yazacagim

Galaxy mini 2 nin dahili depolama kapasitesi tiponun 2 kati cok cok buyuk bir avantaj ve galaxy mini 2 de 16 m renk varken tipoda 256 k renk var bunlar mini 2 yi one cikaran ozellikler

Tipoyu one cikaran ozellikler Flash destegi var gorilla glass cami var batarya suresi 4 kat daha fazla ve kamera flasi var

Zor bir secim

arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim ama ben hiçbirini almayıp Tek**sa'dan 499 tl ye LG Optimus L5 aldım ve şuan gayet memnunum yorumlarda, yazıldığı gibi bir yavaşlık yok. kamerası telefon için ideal kalitede, tasarım çok iyi, ekran büyüklüğü internette büyük kolaylık sağlıyor. 512 ram ve 800 mhz işlemcisi var. dahili hafızası da 4gb 2.5 gb kullanılabilir durumda.kamera flaşı var ama flash player yok malesef. mesaj yazımı oldukça rahat, arayüzü de kesinlikle söyleyebilirimki tatminkar. 16M renk var ve ekran 4'' ama ekran çözünürlüğü ekrana göre bir adım geride, ama beni rahatsız etmedi ve yorumlarda görmeseydim belki farketmezdim bile. bluetooth 3.0 var cihazda. şarj konusunda ise şimdilik birşey söyleyemeyeceğim, ne de olsa yeni aldım.

bana göre telefonun tek dezavantajı flash desteğinin olmaması. Tiponun da tek bu avantajı vardı;http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/LG-Optimus-L5-E610-vs-Sony-Xperia-tipo

ekran çözünürlüğü konusuna ise ben pek takılmadım; belki de telefondan çok anlamadığımdandır

haaa bi de siyah kalmamıştı beyaz aldım mecburen. ilk başta tuhaf geldi ama gittikçe de hoşuma gitmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spanchalus -- 2 Şubat 2013; 21:13:15 >

• Tipo iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Tipo iyidir.

Hayırlı olsun hocam beyaz o cihaza daha çok yakışır gibi gözüküyor. Flash player sorununu ise arm v7 flash player olarak aratıp apk olarak bulabilirsiniz. Root explorer dan da yetkileri verdikten sonra sorun kalmaz.
  • geçen gün enişteme aldık tipo gerçekten iyi flash sorunu yazılımsal olandan bahsediyorsanız o konuya takılmayın bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar kiyasla. com daki bilgiler gercegi yansitmiyor mini 2 nin flash player destegi bulunmakta ayrica ekrani 256k tipo ya gore daha perfrmanslidir. arkadasa gelince ekrani buyuk oln l5 almakla daha iyi bir senek yapmis mini2 kullaniyorm ekrani net icin kuck geliyo ama mini2 ve tipo daki performnsi o cihzda bulmazsnz. flash playeri da netten indirip kurabilirsniz. normal netten ama google playde yok zati

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.