ama soru şu, bu obtain an ip adres seçeneği nerde ?
Control Panel / Network and Internet Connections / Network Connections / Local Area veya Local Area Connection (veya hangi ağdan nete bağlanıyorsan) sağ tık yapıp properties'i seçtikten sonra ortadaki bölümün en altında Internet Protocol (TCP/IP) seçip tekrar sağ taraftaki properties'e tıklarsan açılan pencerede Obtain an ip adress automatically bölümünü göreceksin. Umarım bahsettiğin menü budur.
Ama sorunun çözümü bu olmayabilir çünkü ben de siteye bağlanamıyorum maalesef.
Sitede bir bozukluk olabilir. Ben de de "sayfa yüklenirken hata oluştu" mesajı çıktı.
Sorunun çözüldü mü? (hala devam ediyor mu?)
Eğer sorunun çözülmedi ise; birlikte birkaç soru-cevaptan sonra, sanırım çözebiliriz :)
zabadiza sorunun çözüldüyse haber ver bizi meraklandır ma
site url'si;https://www.fmjfee.com/index.jhtml ip'si; 12.157.196.134 ve sürekli kontrol ediyorum (ie ve firefox ile)... henüz çalışmamazlık yapmadı. Ancak; benim lokasyonum: Ankara... hangi illerden giriş yapıyorsunuz?... ISP'nizin çıkışında sorunlar olabilir! (DNS v.b.)
DNS sorununu çözmek için; TRKY-DnsAyar 2.0 'ı indirin... TTnet'in tüm DNS'lerini pingliyor ve çalışanların en hızlılarını (3 adet) WinRegistry'e yazıyor.
Ayrıca; Alexa site trafiği ile ilgili (popülasyon) istatistikleri tutar... Site sağlığı bilgisi içermez!.
site url'si;https://www.fmjfee.com/index.jhtml ip'si; 12.157.196.134 ve sürekli kontrol ediyorum (ie ve firefox ile)... henüz çalışmamazlık yapmadı. Ancak; benim lokasyonum: Ankara... hangi illerden giriş yapıyorsunuz?... ISP'nizin çıkışında sorunlar olabilir! (DNS v.b.)
DNS sorununu çözmek için; TRKY-DnsAyar 2.0 'ı indirin... TTnet'in tüm DNS'lerini pingliyor ve çalışanların en hızlılarını (3 adet) WinRegistry'e yazıyor.
Ayrıca; Alexa site trafiği ile ilgili (popülasyon) istatistikleri tutar... Site sağlığı bilgisi içermez!.
sitesi bile patlak olan bi yere niye gidiyosun?:P
quote:
Orjinalden alıntı: haruncengiz
sitesi bile patlak olan bi yere niye gidiyosun?:P
Sorunsuz açılıyor bende
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme