Şimdi Ara

Çok ciddili yardım gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralama 21700 dis hıc istemiyordum ailem şuan dış bence yazma bir sene daha hazırlan dediler ancak karari yine bana bıraktılar ben dişin geleceginden çok endişeliyim ki sebebi ege dis mezunu ve uzun süredir dış hekimliği yapan bir akarabimi dinledim .Ben tercihlerime tip yazacağım fakat olmayacak bunu görebiliyorum işte yardım gereken nokta burası benim gözüm bir sene daha hazirlanmayi %65 almıyor geri kalan %35 ise seneye çok daha iyi yaparsın diyor dış hekimliğinin geleceği hakkında okuyanlar ve dış mezunlari yorum yapabilirler mi ?

• Mezuna kalma. Tıp tıp diye tutturmussunuz puanlarınızı ziyan ediyorsunuz. Herkes neden tıp istiyor ki bence diş yada muh yaz zaten yazacak başka bir şey yok 1 yiline asla değmez gözünde buuyutme
  • Ben senin yerinde olsaydım güzel, yapabileceğim,kendime uygun bir mühendislik yazardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C4D118781 -- 29 Temmuz 2020; 23:26:18 >
  • dhligoky D kullanıcısına yanıt
    Hocam benimki öyle mahalle baskısından değil ben harbiden istiyorum bu mesleği fakat dış te çene cerrahisi de çok hoş duruyor bilemiyorum bir de sizce su sırlama gerileme muhabbeti var ya tıp sizce ne kadar geriler
  • Hocam mühendislikte cok işsiz var be yani ciddi bir meslek içi rekabet var ve bu sıralama ile gideceğim muhendislikler beni ileride tatmin etmeyecektir
  • Geçen yıl 20k dan kalıp bu yıl 28k yapan insanlar da var olumlu örnekler gibi olumsuz örnekleri de düşünüp karar ver
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.