yaw win95 olan bir makinayı formatladım ve maillerin yedeklerini almayı unuttum ve win98se kurdum o mailleri almam lazım çünki aşırı derecede önemli nasıl kurtarırım bana yardım edin
Çok para vermeyi göze alıyorsan, veri kurtarma işi yapan bir yere götür(Tabiki o işinde garantisi yok). Kendi imkanlarınla bu işi kesinlikle yapamazsın. Formattan sonra yükleme yapmasaydın şansın daha fazla idi.[V]
yaw şu kesin bir olayki yükleme yapmış olmandan dolayı o verilerin ruhuma bir fatiha okuman gerekebilir.(%99 ihtimal) çoğu veri kurtarma programı silinen veriinin üstüne veri yazıldığında başarısız oluyor ama recovery4all adlı bir program vardı onu dene. ( tavsiye başka bir makinaya ikinci olarak tak ve hiç bir dosya yükleme )
formatlanmış bilgileri gösteren programların olduğunu duymuştumm bir nevi veri kurtarma programı eğer o bilginin eskiden bulunduğu yerin üzerine yeni veri yazılmamışsa o verileri kurtarabilirsin. ama bu programı nereden bulabileceğini bilmiorum. yazılım da bi konu açarsan belki yardımcı olabilirler.
tiramisu fat32 yi bi dene ama söylediğine göre kurtarma ihtimalin yok gibi birşey.eee kıssadan hisse demekki format atmadan önce en az 2 kere düşünüp backupları almak lazım dimi ama...kolay gelsin.
çok saolun arkadaşlar bilgileri kurtardım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme