Şimdi Ara

Çok Düşük Fiata Satılık Fiat Stilo Acil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • satılık fiat stilo 2004 model 1.6 motor 30 bin km de. stilonun dynamic modeli hasarsız, bir yakınıma ait, ilanın linkini veriyorum, araba çok güzel bir araba ve nakit ihtiyacından mecburen satılık, kendin al diyenleri duyar gibiyim ama maalesef ihtiyacım yok, bu tarz bir araba ihtiyacı olanların %100 ihtiyacını göreceği düşüncesindeyim, gönül rahatlığı ile alın, rehinsiz borçsuz temiz bir araba.

ilan :

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3184732

• fiyat çok iyi gardaş.Stilosuna paha biçemeyen meraklılar 2.araba olarak alsınlar bence.
    gerçekten çok uygun fiyat ve özellikler.
  • Cok iyi bir fiyat. 2. el ariyanlar icin uygun bir firsat bence. Hayirli satislar
  • aynı özellikteki araca 23-25 bin arası istiyorlar, pes doğrusu 17.500 e o biçim araba satılmıyor, millet korkuyormu acaba 1 kişi aramamış akrabayı.
  • fiyat olarak cok uygun...
  • Madem piyasasının 3 milyar altına veriyor, galericiye versin arabayı. Almamış mı galericiler.

Bir de, bu internet ilanları ile araba satan var mı acaba merak ediyorum. Ben de internete ilan verdim. Piyasası neyse o fiyatı yazdım. 2 aydır bir kişi bile internetten ilanınızı gördüm diye aramadı.
  • araba bugün yok pahasına satılmış 17500 e bir galerici almış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: avdr

Madem piyasasının 3 milyar altına veriyor, galericiye versin arabayı. Almamış mı galericiler.

Bir de, bu internet ilanları ile araba satan var mı acaba merak ediyorum. Ben de internete ilan verdim. Piyasası neyse o fiyatı yazdım. 2 aydır bir kişi bile internetten ilanınızı gördüm diye aramadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.