Bildirim
çok emek veriyorum arkadaşlar.. (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
merhaba ben juan diesel morel -
quote:
Orijinalden alıntı: ileri iade
merhaba ben juan diesel morel
memnun oldum -
quote:
Orijinalden alıntı: kivancokten4099
quote:
Orijinalden alıntı: mırmırcann
Senin tavırlarına bayılıyorum ya. Boyunu sordum ama biraz gocundun sanki? Takma bu kadar. 90 kiloyum yağ oranım senden az ulan patates çuvalı gibisin bir de fotoğrafları koymuş gelip :D Normalde hakaret etmezdim ama son yorumunla biraz haddini aştın ama boşver cut ı ya sen permabulk yap ;) Beyler o meşhur capsi atın bilader ordaki eleman heralde.
puaha
evet evet, forumlarda yazan herkes juan diesel morel zaten ama nedense hiçbirinin fotoğrafları ortada yok :)))))
zaten aynaya baktığınızda kendinizden yeterince tiksiniyorsunuz, moralinizle yerlerin tozunu alıp sizi intihara sürüklemim akşam akşam :)))))
eğer birazcık kendine güveniyorsan aynı dört pozu verdiğin fotoğraflarını bu yazımın altına yüklersin.
bana forumun ne olduğunu anlatan arkadaş, senden de bekliyorum ha :))))
hodri meydan.
Arkadaşın vücudu muhtemelen senden daha geride. Ama 14 sene çalışıpta bu seviyede olmak ??! Sizce bu başarı mı ? Vücudunuz tabikide iyi. Ama 14 senelik mi 4 senelik mi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lentus
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mırmırcann
Senin tavırlarına bayılıyorum ya. Boyunu sordum ama biraz gocundun sanki? Takma bu kadar. 90 kiloyum yağ oranım senden az ulan patates çuvalı gibisin bir de fotoğrafları koymuş gelip :D Normalde hakaret etmezdim ama son yorumunla biraz haddini aştın ama boşver cut ı ya sen permabulk yap ;) Beyler o meşhur capsi atın bilader ordaki eleman heralde.
puaha
evet evet, forumlarda yazan herkes juan diesel morel zaten ama nedense hiçbirinin fotoğrafları ortada yok :)))))
zaten aynaya baktığınızda kendinizden yeterince tiksiniyorsunuz, moralinizle yerlerin tozunu alıp sizi intihara sürüklemim akşam akşam :)))))
eğer birazcık kendine güveniyorsan aynı dört pozu verdiğin fotoğraflarını bu yazımın altına yüklersin.
bana forumun ne olduğunu anlatan arkadaş, senden de bekliyorum ha :))))
hodri meydan.
Arkadaşın vücudu muhtemelen senden daha geride. Ama 14 sene çalışıpta bu seviyede olmak ??! Sizce bu başarı mı ? Vücudunuz tabikide iyi. Ama 14 senelik mi 4 senelik mi ?
haklısın.
eleştiriyi kaldırabilmek de bir yetenek sanırım. şimdi düşününce gereksiz bir çıkış yaptığımı farkediyorum.
-
Bence altyapi cok iyi ancak diyetle super bi vucut oryaya çıkar. .. bu isi yillarca yapip Göbekli Dünya kadar adam var. .. Sizde uzun süreli ugrasti g iniz için bulk ve definisyon donemleriniz çok olmuştur. ... başarılar. ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Define oldukça alttaki kas kütlesi kendini gösteriyor . Aynen devam -
quote:
Orijinalden alıntı: kuntyz
Define oldukça alttaki kas kütlesi kendini gösteriyor . Aynen devam
kardeşim 18 kg verdim, inan tartıdaki sayı düştükçe daha büyük görünüyorum.
bir daha asla bu kadar yağlanmıcam. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kuntyz
Define oldukça alttaki kas kütlesi kendini gösteriyor . Aynen devam
kardeşim 18 kg verdim, inan tartıdaki sayı düştükçe daha büyük görünüyorum.
bir daha asla bu kadar yağlanmıcam.
Nasil yag oranini o kadar indirdin yav
-
-
-
adam yapmış yaw. -
Şişkoya dikiz -
Aga adama neden bok atiyorsunuz anlamadim ki? Keske siz de 14 yil duzenli yapsaniz bu sporu da boyle olsaniz ondan sonra laf soyleseniz.
Sanki 14 yil calissa phil heath olacak da adama bok atiyor 14 yil icin az vs diye.
Dogalsa gayet guzel vucut tebrik ederim abi.
quote:
Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy
Aga adama neden bok atiyorsunuz anlamadim ki? Keske siz de 14 yil duzenli yapsaniz bu sporu da boyle olsaniz ondan sonra laf soyleseniz.
Sanki 14 yil calissa phil heath olacak da adama bok atiyor 14 yil icin az vs diye.
Dogalsa gayet guzel vucut tebrik ederim abi.
teşekkür ederim kardeşim.
kısa bir süre önceye kadar ben de eleştirilince kaldıramıyordum ama sonra şöyle düşündüm : ben fotoğraflarımı forumlara koyuyorsam insanlara istedikleri yorumu yapma hakkını vermiş oluyorum.
o yüzden sana desteğin için, beğenmeyenlere eleştirileriyle beni motive ettikleri için teşekkür ediyorum. -
Çok iyi hocam tebrikler, benim için örnek teşkil ettiniz devam
quote:
Orijinalden alıntı: _Sniper
Çok iyi hocam tebrikler, benim için örnek teşkil ettiniz devam
bunu duyduğuma çok sevindim, umarım sen de fiziksel hedeflerine ulaşırsın. başarılar. -
-
Tebrik ederim epey yağ atmışsınız. kalori hesabı yapıyor musunuz ? makrolar başlangıçta nasıldı, şuan nasıl merak ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 21 Ocak 2015; 1:15:36 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X