Şimdi Ara

çok emek veriyorum arkadaşlar.. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
706
Cevap
12
Favori
34.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diyetiniz hakkında biraz bilgi verirseniz ben de merak ettim
  • kivancokten4099 K kullanıcısına yanıt
    Başlık ilk açıldığında bakıp 14 yıl uğraşmış ilerleme kaydedememiş bir de eleştiri kaldıramıyor vay arkadaş demiştim. Demekki sorun yağdaymış, şu an gayet estetik duruyor başarılarının devamını dilerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Tebrik ederim epey yağ atmışsınız. kalori hesabı yapıyor musunuz ? makrolar başlangıçta nasıldı, şuan nasıl merak ettim

teşekkür ederim. açıkçası hiç kalori hesabı veya makro takibi yapmadım.

başladığımda o kadar kötü besleniyordum ki sadece temiz beslenmeye başlamam bir anda sonuç almama yetti.

bütün paketlenmiş gıdaları, abur cuburları, şekerli içecekleri, kızartmaları ( favorimdi ), tatlıları hayatımdan bir kalemde sildim ve bir daha hiç yüzlerine bakmadım.

aldığım protein miktarını arttırmaya başladım. yıllar sonra ilk defa whey protein satın aldım, antrenmanlardan sonra bir ölçek almaya başladım.

sporu haftada 1 2 de olsa hep yapıyordum zaten, bir anda haftada 4 güne çıkardım. 1 gün on, 1 gün off şekilde.

sonrasında tartıdaki sayıyı ve çektirdiğim fotoğraflardaki değişimleri takip etmeye başladım. kilomun düşmesi durursa karbonhidratları azalttım.

çok hızlı düşerse biraz arttırıp, dengelemeye çalıştım. son 6 aydır sadece aşağıdakileri tükettim diyebilirim.

protein olarak : tam yumurta, tam yağlı peynir ve yoğurt, tavuk göğsü, somon, karaciğer, ton balığı ( yüksek cıvadan dolayı haftada max 2 tane 160 gr'lık kutu tüketiyorum ), köfte ( ev yapımı, yağsız dana kıymadan eşim hazırlıyor )
    bitkisel protein olarak : tüm baklagiller özellikle yeşil mercimek, nohut ve kuru fasulye
    kompleks karbonhidrat olarak : uno tam tahıllı ekmek ( max 2 dilim ), beyaz pirinç, bulgur, makarna ( sadece bacak ve sırt antrenmanları öncesi )
    meyve olarak : elma & armut ( her gün bu ikisinden birini mutlaka yiyiyorum, genelde şirkette ara öğün olarak ), muz ( haftada 2'den fazla yemem )
    sağlıklı yağ olarak : kaliteli sızma zeytinyağı ( evde herşey bunla pişiyor, salatalara bu konuyor ), calve fıstık ezmesi ( her gün bir dolu tatlı kaşığı mutlaka ), çiğ badem ( annem babam datçada yaşadığı ordan kralı geliyor valla ), kaju ve ceviz
    sebze : tüm sebzeleri tüketiyorum. her gün mutlaka iki büyük salata yiyiyorum. şirkette roka, havuç, kırmızı lahana ve kırmızı biberli salata yaparım. akşam evde bol marullu devasa bir yeşil salata indiririm.

aklıma gelenler bu kadar. sorunuz olursa seve seve yanıtlarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

Başlık ilk açıldığında bakıp 14 yıl uğraşmış ilerleme kaydedememiş bir de eleştiri kaldıramıyor vay arkadaş demiştim. Demekki sorun yağdaymış, şu an gayet estetik duruyor başarılarının devamını dilerim

teşekkür ederim :)

yıllarca yağların altında vücudumu sakladığım için çok üzgünüm gerçekten. 32 yaşımda dank etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivancokten4099

Ağustos 2014'ten Ocak 2015'e yarattığım değişim. Üstteki fotoğrafta 86,5 kg'ım, alttaki fotoğrafta 76,4 kg. Şu kolaj programları iyiki var.
     çok emek veriyorum arkadaşlar..

seni eleştiren çubuk makarnalara bakma sen.Yağ attıkça çok güzel bir vücut çıkıyor ortaya, böyle devam

• Fıstık ezmesi içerisinde şeker var yalnız, ben olsam onun yerine direkt yer fıstığı yerim. Çalışıyor olmak beslenmeni zora soktu mu? Kahvaltıdan ödün verdiğin falan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N0YAN

quote:

Ağustos 2014'ten Ocak 2015'e yarattığım değişim. Üstteki fotoğrafta 86,5 kg'ım, alttaki fotoğrafta 76,4 kg. Şu kolaj programları iyiki var.
     çok emek veriyorum arkadaşlar..

seni eleştiren çubuk makarnalara bakma sen.Yağ attıkça çok güzel bir vücut çıkıyor ortaya, böyle devam

teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Fıstık ezmesi içerisinde şeker var yalnız, ben olsam onun yerine direkt yer fıstığı yerim. Çalışıyor olmak beslenmeni zora soktu mu? Kahvaltıdan ödün verdiğin falan?

aslında beslenme konusunda attığım en büyük adım, evde kahvaltı yapma alışkanlığı edinmem oldu.
    yıllarca disiplinli bir şekilde spor yaptım ama aynı disiplini hiç beslenmeye yansıtamadım. uzun zaman kahvaltım ya simit + çay ya da popkek + kahve idi :)))
    şu an sırf rahat rahat kahvaltı yapabileyim diye 7'de uyanıyorum. asla yapmadan çıkmıyorum.

çalışıyor olmak beslenmemi zora sokmadı aslında. büyük bir yemekhanemiz var. öğlenleri orada yiyiyorum. aylık menü yayınlanıyor, her cuma menüye bakıp önümdeki haftayı planlıyorum.
    eğer ana yemekte kızartma veya yiyemeyeceğim başka birşey varsa yanımda bir kutu tonbalığı götürüyorum yada akşamdan ızgara tavuk pişirip tupperware kaba atıp yanımda getiriyorum.
    yemekhanede salata bar ve yoğurt zaten mevcut. istediğim kadar alıyorum.

ara öğün olarak yanımda elma veya armut getiriyorum, saat 3 gibi onu yiyiyorum. saat430 gibi de bir avuç çiğ badem veya bir kaşık fıstık ezmesi yiyiyorum.

18:30'da işten çıkıyorum, şansıma evim işyerime yakın, 1915 gibi akşam yemeğini yiyiyorum. antrenmanlarımı gece 2130'da yaptığım için akşam yemeğinde mutlaka karbonhidrat tüketiyorum.
    bu arada spor salonuna da gitmiyorum. evimin altında boş bir oda vardı, oraya sehpa dumbbell barbell koydum. ağırlık yeleği, swissball, şınav barı gibi ufak aksesuarlar ekledim. ufak bir gyme dönüştürdüm.
    2315 gibi antrenmanımı bitirip eve çıkıyorum. hemen whey proteini içip duşa giriyorum. sonra da ufak bir porsiyon basit karbonhidratla glikojen depolarımı doldurup uyuyorum.

hayat düzenim bu şekilde şu an.

• Çok ağır eleştiriler almışsınız sayfaları okudukça insanların acizliği çok açık gözüküyor.
    Öncelikle her şeye rağmen güçlü durup yaptığınız işi devam ettirdiğiniz için sizi tebrik ederim.

Yağ atma sürecinde cardio yaptınız mı? Yaptıysanız ne çeşit ve sıklıkla yaptınız? Ben de bunu merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Ross

Çok ağır eleştiriler almışsınız sayfaları okudukça insanların acizliği çok açık gözüküyor.
    Öncelikle her şeye rağmen güçlü durup yaptığınız işi devam ettirdiğiniz için sizi tebrik ederim.

Yağ atma sürecinde cardio yaptınız mı? Yaptıysanız ne çeşit ve sıklıkla yaptınız? Ben de bunu merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim.

teşekkür ederim.

diyete 94 küsür başladım, 80 e düşene kadar hiç cardio yapmadım, mide çalışmadım.

bir önceki postta bahsettiğim gibi spor salonuna gitmiyorum, kendi ekipmanlarımla çalışıyorum.

eğer o süreçte cardio aletim olsaydı mutlaka yapardım.

2 ay kadar önce apartmandaki komşulardan biri bana evde bulundurmak istemediği ve kullanmadığı çok eski model bir koşu bandını hediye etti sağolsun. ben de bandını yeniledim ve her antrenmanın sonunda kullanmaya başladım.

interval dedikleri türde cardio tercih ediyorum. 3 dakika hızı kademeli arttırarak ısınıyorum, sonra 1 dk çok hızlı yürüyüp 30 saniye çok yavaş yürüyorum, bunu genelde 10 tur tekrarlıyorum. 18 dakikada banttaki işim bitmiş oluyor.

başka bir cardio çalışmam yok.

• tebrikler. keyboard warriorları ibret alsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: CONQUER.

tebrikler. keyboard warriorları ibret alsın

Teşekkür ederim :)
  • tebrikler yagi atinca vucudunuz guzel olmus,
    opucuk atmissiniz bir resimde onada guldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrlol

tebrikler yagi atinca vucudunuz guzel olmus,
    opucuk atmissiniz bir resimde onada guldum

o fotoyu kendim çekip eşime yollamıştım aslında :)

sonra hoşuma gitti, instagrama koydum, en çok beğeni alan fotom oldu :)))
  • quote:

quote:

Fıstık ezmesi içerisinde şeker var yalnız, ben olsam onun yerine direkt yer fıstığı yerim. Çalışıyor olmak beslenmeni zora soktu mu? Kahvaltıdan ödün verdiğin falan?

aslında beslenme konusunda attığım en büyük adım, evde kahvaltı yapma alışkanlığı edinmem oldu.
    yıllarca disiplinli bir şekilde spor yaptım ama aynı disiplini hiç beslenmeye yansıtamadım. uzun zaman kahvaltım ya simit + çay ya da popkek + kahve idi :)))
    şu an sırf rahat rahat kahvaltı yapabileyim diye 7'de uyanıyorum. asla yapmadan çıkmıyorum.

çalışıyor olmak beslenmemi zora sokmadı aslında. büyük bir yemekhanemiz var. öğlenleri orada yiyiyorum. aylık menü yayınlanıyor, her cuma menüye bakıp önümdeki haftayı planlıyorum.
    eğer ana yemekte kızartma veya yiyemeyeceğim başka birşey varsa yanımda bir kutu tonbalığı götürüyorum yada akşamdan ızgara tavuk pişirip tupperware kaba atıp yanımda getiriyorum.

ara öğün olarak yanımda elma veya armut getiriyorum, saat 3 gibi onu yiyiyorum. saat430 gibi de bir avuç çiğ badem veya bir kaşık fıstık ezmesi yiyiyorum.

18:30'da işten çıkıyorum, şansıma evim işyerime yakın, 1915 gibi akşam yemeğini yiyiyorum. antrenmanlarımı gece 2130'da yaptığım için akşam yemeğinde mutlaka karbonhidrat tüketiyorum.
    bu arada spor salonuna da gitmiyorum. evimin altında boş bir oda vardı, oraya sehpa dumbbell barbell koydum. ağırlık yeleği, swissball, şınav barı gibi ufak aksesuarlar ekledim. ufak bir gyme dönüştürdüm.
    2315 gibi antrenmanımı bitirip eve çıkıyorum. hemen whey proteini içip duşa giriyorum. sonra da ufak bir porsiyon basit karbonhidratla glikojen depolarımı doldurup uyuyorum.

Teşekkürler cevap için, beslenme büyük irade istiyor özellikle çalışan kişiler için. Oturtmak kolay olmamıştır ama hakkını alıyorsundur, ben de uykuyu halledemedim bi türlü, anasını sattığımının uykusu gelmiyor bi türlü.

Hiç karın çalışıyor musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler cevap için, beslenme büyük irade istiyor özellikle çalışan kişiler için. Oturtmak kolay olmamıştır ama hakkını alıyorsundur, ben de uykuyu halledemedim bi türlü, anasını sattığımının uykusu gelmiyor bi türlü.

Hiç karın çalışıyor musun?

çok nadiren. çalışırsam da sadece aşağıdaki 4 egzersizden birini seçip antrenman sonunda 3 set maksimum tekrar yapıyorum.

şu an mide kaslarım baya büyük görünüyor, o yüzden sadece üstünü açabildiğim kadar açmaya odaklanıyorum. mideye ayıracağım vakti kardiyoya veriyorum.

swiss ball plank
    swiss ball crunch
    swiss ball rollout
    cross body mountain climber

• quote:

Orijinalden alıntı: HakiCS

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kuntyz

Define oldukça alttaki kas kütlesi kendini gösteriyor . Aynen devam

kardeşim 18 kg verdim, inan tartıdaki sayı düştükçe daha büyük görünüyorum.
    bir daha asla bu kadar yağlanmıcam.

Nasil yag oranini o kadar indirdin yav

kas kütlesi fazla olan insanlar daha kolay yağ yakar.

cheat meal yapıyor musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N0YAN -- 22 Ocak 2015; 12:40:47 >

• Tebrikler çok güzel vücut.
    Çok güzel dememin sebebi ise ön plana çıkmayan(aşırı gelişmemiş) trapezleriniz. Malum maddelerin en çok coşturduğu yerler trapezler olduğu için ( ve tahminim siz kullanmadığınız için) sizde insani sınırlarda kalmış.
    Omuz başları vs. mükemmel.
    2-4 senede bu vücut bir takım maddelerle yapılır, ama pct zamanı hayata küsen, dükkanları kapayan, elvis'in binayı terk ettiği, yer yer boyut değiştiren arkadaşları gördüm, ;) o yüzden sizinkisi en güzeli.

İmrendim vallaha :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Tebrik ederim epey yağ atmışsınız. kalori hesabı yapıyor musunuz ? makrolar başlangıçta nasıldı, şuan nasıl merak ettim

teşekkür ederim. açıkçası hiç kalori hesabı veya makro takibi yapmadım.

başladığımda o kadar kötü besleniyordum ki sadece temiz beslenmeye başlamam bir anda sonuç almama yetti.

bütün paketlenmiş gıdaları, abur cuburları, şekerli içecekleri, kızartmaları ( favorimdi ), tatlıları hayatımdan bir kalemde sildim ve bir daha hiç yüzlerine bakmadım.

aldığım protein miktarını arttırmaya başladım. yıllar sonra ilk defa whey protein satın aldım, antrenmanlardan sonra bir ölçek almaya başladım.

sporu haftada 1 2 de olsa hep yapıyordum zaten, bir anda haftada 4 güne çıkardım. 1 gün on, 1 gün off şekilde.

sonrasında tartıdaki sayıyı ve çektirdiğim fotoğraflardaki değişimleri takip etmeye başladım. kilomun düşmesi durursa karbonhidratları azalttım.

çok hızlı düşerse biraz arttırıp, dengelemeye çalıştım. son 6 aydır sadece aşağıdakileri tükettim diyebilirim.

protein olarak : tam yumurta, tam yağlı peynir ve yoğurt, tavuk göğsü, somon, karaciğer, ton balığı ( yüksek cıvadan dolayı haftada max 2 tane 160 gr'lık kutu tüketiyorum ), köfte ( ev yapımı, yağsız dana kıymadan eşim hazırlıyor )
    bitkisel protein olarak : tüm baklagiller özellikle yeşil mercimek, nohut ve kuru fasulye
    kompleks karbonhidrat olarak : uno tam tahıllı ekmek ( max 2 dilim ), beyaz pirinç, bulgur, makarna ( sadece bacak ve sırt antrenmanları öncesi )
    meyve olarak : elma & armut ( her gün bu ikisinden birini mutlaka yiyiyorum, genelde şirkette ara öğün olarak ), muz ( haftada 2'den fazla yemem )
    sağlıklı yağ olarak : kaliteli sızma zeytinyağı ( evde herşey bunla pişiyor, salatalara bu konuyor ), calve fıstık ezmesi ( her gün bir dolu tatlı kaşığı mutlaka ), çiğ badem ( annem babam datçada yaşadığı ordan kralı geliyor valla ), kaju ve ceviz
    sebze : tüm sebzeleri tüketiyorum. her gün mutlaka iki büyük salata yiyiyorum. şirkette roka, havuç, kırmızı lahana ve kırmızı biberli salata yaparım. akşam evde bol marullu devasa bir yeşil salata indiririm.

aklıma gelenler bu kadar. sorunuz olursa seve seve yanıtlarım.

Merhaba öncelikle tebrik etmek istiyorum gerçekten çok güzel bir definasyona girmişsiniz.Bende bb de yeniyim ve definasyon yapıyorum.Definasyonda önümde örnek gibi duruyorsunuz banada birazcık tavsiyede bulunurmusunuz?

http://forum.donanimhaber.com/m_101840127/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: N0YAN

quote:

Orijinalden alıntı: HakiCS

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kuntyz

Define oldukça alttaki kas kütlesi kendini gösteriyor . Aynen devam

kardeşim 18 kg verdim, inan tartıdaki sayı düştükçe daha büyük görünüyorum.
    bir daha asla bu kadar yağlanmıcam.

Nasil yag oranini o kadar indirdin yav

kas kütlesi fazla olan insanlar daha kolay yağ yakar.

cheat meal yapıyor musunuz ?

hedefim olan 80'e düşene kadar sadece 3 haftada bir cheat meal yaptım.

80'e düştükten sonra her cumartesi akşamı cheat meal yapmaya başladım.

şu an hedefimi 4 kg geçtiğim için artık haftada bir kaç kere cheat yapıyorum. yapmazsam kilom düşmeye devam ediyor, 76,5 kg olarak kalmak istiyorum.

kilo vermek çok masraflı gerçekten. son 6 ayda 2 cillop gibi takım elbise, düzinelerce tişört ve gömlek, 5-6 tane pantolon ve alyansım kullanım dışı kaldı. parmaklarım o kadar inceldi ki alyans kayıp düşüyor :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.