Bildirim
çok emek veriyorum arkadaşlar.. (13. sayfa)
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: melfuranyus
birazda ekmek ver bakalım işe yaracak mı
uno tam tahıllı olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: kivancokten4099
dün akşam üşenmedim, iki tane daha before-after hazırladım.
çıkardığım sonuçlar şöyle;
1. kesinlikle kontrolsüz şekilde yağlanmamak lazım. yağ denilen şey verdiğin emeği inanılmaz gölgeliyor.
Yalnız şöyle de bir durum var. Eğer o denli yağlanmasaydınız şuan bu şekilde bir vücuda sahip olamayabilirdiniz. Neticede yağlanarak büyümek kasın da hızlı büyümesi demektir. Esas çileli dönem de zaten yağlandıktan sonra yağları yakmak için uğraşırken başlar.
--
Çok kısa bir zaman içerisinde mükemmel bir değişim olmuş. Kutlarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alfren
quote:
1. kesinlikle kontrolsüz şekilde yağlanmamak lazım. yağ denilen şey verdiğin emeği inanılmaz gölgeliyor.
Yalnız şöyle de bir durum var. Eğer o denli yağlanmasaydınız şuan bu şekilde bir vücuda sahip olamayabilirdiniz. Neticede yağlanarak büyümek kasın da hızlı büyümesi demektir. Esas çileli dönem de zaten yağlandıktan sonra yağları yakmak için uğraşırken başlar.
--
Çok kısa bir zaman içerisinde mükemmel bir değişim olmuş. Kutlarım.
Yaglanarak buyumek kasin hizli buyumesi falan degildir. Kisiden kisiye degisebilir boyle seyler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alfren
quote:
--
Çok kısa bir zaman içerisinde mükemmel bir değişim olmuş. Kutlarım.
çok teşekkür ederim.
yağlanmadan da büyümek mümkün aslında. clean bulk dedikleri şekilde. temiz besleneceksin ama miktarı arttıracaksın. haftada 1-2 defa da cheat yapıcaksın.
-
Evet clean bulk yapmak cok zor, kendim bunu yapiyorum, soyle diyeyim haziran ayindan bu yana 9-10 kilo anca alabildim, ust taraftaki karin kasi ciftini kaybetmemeye calistim.
Hocam konu disi olacak ama Palamutbuku'nu onerir misiniz yaz tatili icin? :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode
Evet clean bulk yapmak cok zor, kendim bunu yapiyorum, soyle diyeyim haziran ayindan bu yana 9-10 kilo anca alabildim, ust taraftaki karin kasi ciftini kaybetmemeye calistim.
muhteşem turkuaz bir denizde yüzmek istiyorsan öneririm :D -
quote:
ben araya gireyim, öneririm.Denizi muhteşem ama civardaki restoranlar inanılmaz kazıkçı -
Sag olun arkadaslar, epeydir dusunuyorduk insallah bu yaza kismet olur. :)
quote:
Sag olun arkadaslar, epeydir dusunuyorduk insallah bu yaza kismet olur. :)
bayramda gitme, normal zamanda git. bayramda aşırı kalabalık oluyor, datçanın güzelliği sakinliği.
2013 yılında ekim ayında gitmiştik, muhteşemdi. -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kooltrik
quote:
10 sene önce ben :)))
sakarya üniversitesinin en iri adamıydım. amerikan futbolu takımının koçu aylarca peşimden koştu beni takıma alabilmek için, nuh dedim peygamber demedim.
şu fotoğrafta yağ oranım kaç, kilom kaç, gerçekten acaip merak ediyorum.
Girilmiyor blog a
blog mu kaldı
-
quote:
quote:
quote:
sakarya üniversitesinin en iri adamıydım. amerikan futbolu takımının koçu aylarca peşimden koştu beni takıma alabilmek için, nuh dedim peygamber demedim.
Girilmiyor blog a
blog mu kaldı
Nasıl kalmaz hocam bilgi lazım bize
Tabata hakkında biraz bilgi verirmisin hocam
16 yaşındayımda boy sıkıntım var birde ne yapayım uzarmıyım
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Girilmiyor blog a
blog mu kaldı
Nasıl kalmaz hocam bilgi lazım bize
Tabata hakkında biraz bilgi verirmisin hocam
16 yaşındayımda boy sıkıntım var birde ne yapayım uzarmıyım
tabata 20 saniye iş, 10 saniye dinlenme, 8 tur, toplam 4 dakikalık egzersiz protokolü
ben squat için önermiştim, işe yarıyor. bazı arkadaşlar başka egzersizler için de denemiş. mesela ip atlama uygun.
uzayıp uzamayacağını ben nerden bileyim, alt tarafı forumlarda ileti yazan herhangi biriyim
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheDC
Bende Beğendim Blogunu.Cuma Günü Spor Salonuna Yazıldım bi 5-6 Kilo Vermem Lazım Sonrada Kas Yapmaya Başlayacam.Eğer Şimdiden Kas Yapmaya Başlarsam Yağlar(Derken Göbek Ve Göğüslerden Bahsediyorum) Sertleşip Kilo Veremezmişim(Öyle Dedi Hoca) Doğru mu ?
Oha Bu ne len
O zaman sanırım 1.70 boylarında 85 kiloydum.
Şuan 1.86 ve 72 kiloyum. -
quote:
quote:
Bende Beğendim Blogunu.Cuma Günü Spor Salonuna Yazıldım bi 5-6 Kilo Vermem Lazım Sonrada Kas Yapmaya Başlayacam.Eğer Şimdiden Kas Yapmaya Başlarsam Yağlar(Derken Göbek Ve Göğüslerden Bahsediyorum) Sertleşip Kilo Veremezmişim(Öyle Dedi Hoca) Doğru mu ?
Oha Bu ne len
O zaman sanırım 1.70 boylarında 85 kiloydum.
Şuan 1.86 ve 72 kiloyum.
vay be konu o kadar eski ki adam 16 cm uzamış
-
-
Hocam biraz yagli halin daha iyi gorunuyor. Sahsi dusuncem bu. :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X