Bildirim
çok emek veriyorum arkadaşlar.. (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Eyvallah bende her geçen gün daha iyiye gidiyorum. Antrenmanlarim i oldukca verimli gecirmeye yedikleri mi oldukça temiz yemeye dikkat ediyorum. Az bir yolum kaldi. Kendi adima başardım diyebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
maşallah, yağ oranı %10 gibi geldi, sizce? -
youtube channel aç -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fikirist
youtube channel aç
o kadar çok kanal var ki uğraşmaya değmez gibime geliyor.
blog'u da büyük umutlarla açmıştım ama istediğim gibi olmadı, kapadım gitti. -
Emeğine sağlık hocam,
Benim de site vardı 1 senedir ilgilenemiyorum ben de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kivancokten4099
quote:
youtube channel aç
blog'u da büyük umutlarla açmıştım ama istediğim gibi olmadı, kapadım gitti.
kanal işi tutar ama özgün bişey olmalı ayrıca sor cevap falan yaparsan baya tutar.o kanalların hiçbirinde yorumuna cevap atmıyorlar -
quote:
quote:
quote:
youtube channel aç
kanal işi tutar ama özgün bişey olmalı ayrıca sor cevap falan yaparsan baya tutar.o kanalların hiçbirinde yorumuna cevap atmıyorlar
üstad, biri çıkıp senin uzmanlığın ne, neye istinaden insanları yönlendiriyorsun derse mort olurum ama.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
youtube channel aç
kanal işi tutar ama özgün bişey olmalı ayrıca sor cevap falan yaparsan baya tutar.o kanalların hiçbirinde yorumuna cevap atmıyorlar
üstad, biri çıkıp senin uzmanlığın ne, neye istinaden insanları yönlendiriyorsun derse mort olurum ama.
vücudun iyiyse fotonu göstermen yeter hocam . tecrübeme dayanarak dersin. bazı adamlar sırf netten okuduklarını paylaşıyor ama kas mas yok adamlarda sorun olacağını zannetmiyorum
-
hocam salona 15 aylık para yatırdım 8 ay geçti. kaldı 7 ay ama hocalar çok ilgisiz bi çözümü yok mu ya? iptal de etmiyorlar.
bu arada youtube'da bu işin okuluna gitmemiş bir çuval adam var ve hepside takip ediliyor. bir-iki kişi besyo mezunu filan kanal açmış. bu işin teori olduğu kadar tecrübe kısmınında olduğunu düşünüyorum. kanal tutar. blogun tutmamasının sebebi insanımızın okumaya üşenmesi malesef :( kolay gelsin -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Senceroo
hocam salona 15 aylık para yatırdım 8 ay geçti. kaldı 7 ay ama hocalar çok ilgisiz bi çözümü yok mu ya? iptal de etmiyorlar.
bu arada youtube'da bu işin okuluna gitmemiş bir çuval adam var ve hepside takip ediliyor. bir-iki kişi besyo mezunu filan kanal açmış. bu işin teori olduğu kadar tecrübe kısmınında olduğunu düşünüyorum. kanal tutar. blogun tutmamasının sebebi insanımızın okumaya üşenmesi malesef :( kolay gelsin
çözümü sensin
en iyi salona da gitsen en iyi hocaların elinde de olsan okuyup araştıracaksın, asla tek kanaldan bilgi almayacaksın.Savaş cebeci'yi takip et derim çok güzel bilgiler, programlar veriyor youtube kanalında ve forum sitesinde, sadece savaş hocayla da kalma boş zamanlarında makaleler oku bunlarla ilgili, kendini geliştir o şekilde sonuç alırsın
-
Abi eşinin tepkisi ne oldu bu değişime, cevaplamak istemezsen pas geç tabi -
yaza doğru spor hayatıma devam etmek istiyorum ama sigara kullanıyorum performansım ne derece düşer -
Yazdıysanız kusura bakmayın ama birşeyi merak ettim çalışma şekliniz nasıldı? 4 gün gittiğinizi ve 1 gün gidip 1 gün gitmediğinizi söylemişsiniz. Sadece meraktan soruyorum split mi yaptınız? -
quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
Abi eşinin tepkisi ne oldu bu değişime, cevaplamak istemezsen pas geç tabi
nasıl olsa bu forumu bulma ihtimali yok, o yüzden yazabilirim :)
ben ilk diyete başladığımda tek amacım bodruma gitmeden önce biraz forma girmek, en azından 90'dan düşmekti.
tatile gittim döndüm, baktım ki rahatsızlık vermiyor, diyete devam ettim. baktım ki 85 oldum.
eşimin kafası hala rahattı.
sonra 80 oldum, facebookta fotoğraflarımı koymaya başladım.
eşim de biraz değişmeye kıskançlaşmaya başladı.
ben diyete devam ettim. 79 78 77 76 ve dün sabah itibariyle 75.
ben forma girdikçe kıskançlaşma da aynı oranda artmaya devam etti.
şu anda da hayatımıza bu şekilde devam ediyoruz :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: ÇAYKIRDIM
yaza doğru spor hayatıma devam etmek istiyorum ama sigara kullanıyorum performansım ne derece düşer
hiç sigara kullanmadığım için etkisini bilemem tabi de sana faydası olmayacağı kesin, düz mantık düşününce :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X