Şimdi Ara

çok emek veriyorum arkadaşlar.. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
706
Cevap
12
Favori
34.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rendezvouss

Hocam kolay gelsin. Başarılı buluyorum seni.. beslenme programim seninki ile hemen hemen ayni bazi farklar var tabi yanliz yazdigin beslenme ile herkes sonuc alir. Tebrikler. Bende ilk defa fotograf paylasmis olayim.. çünkü aynı programi uyguluyoruz. ..
     çok emek veriyorum arkadaşlar.. çok emek veriyorum arkadaşlar..

teşekkürler adamım. başarılar dilerim, umarım hedefine ulaşırsın.

• kivancokten4099 K kullanıcısına yanıt
    Eyvallah bende her geçen gün daha iyiye gidiyorum. Antrenmanlarim i oldukca verimli gecirmeye yedikleri mi oldukça temiz yemeye dikkat ediyorum. Az bir yolum kaldi. Kendi adima başardım diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivancokten4099

75,4 kg
     çok emek veriyorum arkadaşlar..

Gittikce ortaya cikiyor altindakiler. Super, guzel motivasyon oluyorsun arkadaslara ve bana

maşallah, yağ oranı %10 gibi geldi, sizce?
  • youtube channel aç
  • quote:

Orijinalden alıntı: N0YAN

quote:

75,4 kg

Gittikce ortaya cikiyor altindakiler. Super, guzel motivasyon oluyorsun arkadaslara ve bana

bunu duyduğuma çok sevindim

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

maşallah, yağ oranı %10 gibi geldi, sizce?

hiç ölçtürmedim ama aşağıdaki poster doğruysa dediğin gibi %10 civarıyım heralde.
    amacım pozlarda mideyi kaybetmeden yağsız bir şekilde büyümek olucak artık.
    olduğu kadar.
    ama kesinlikle bir daha yağlanmıcam, kendime yeminim var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

youtube channel aç

o kadar çok kanal var ki uğraşmaya değmez gibime geliyor.
    blog'u da büyük umutlarla açmıştım ama istediğim gibi olmadı, kapadım gitti.
  • Emeğine sağlık hocam,
    Benim de site vardı 1 senedir ilgilenemiyorum ben de.

• quote:

quote:

youtube channel aç

kanal işi tutar ama özgün bişey olmalı ayrıca sor cevap falan yaparsan baya tutar.o kanalların hiçbirinde yorumuna cevap atmıyorlar
  • quote:

quote:

quote:

youtube channel aç

kanal işi tutar ama özgün bişey olmalı ayrıca sor cevap falan yaparsan baya tutar.o kanalların hiçbirinde yorumuna cevap atmıyorlar

üstad, biri çıkıp senin uzmanlığın ne, neye istinaden insanları yönlendiriyorsun derse mort olurum ama.

• quote:

quote:

quote:

quote:

youtube channel aç

üstad, biri çıkıp senin uzmanlığın ne, neye istinaden insanları yönlendiriyorsun derse mort olurum ama.

vücudun iyiyse fotonu göstermen yeter hocam . tecrübeme dayanarak dersin. bazı adamlar sırf netten okuduklarını paylaşıyor ama kas mas yok adamlarda sorun olacağını zannetmiyorum

• hocam salona 15 aylık para yatırdım 8 ay geçti. kaldı 7 ay ama hocalar çok ilgisiz bi çözümü yok mu ya? iptal de etmiyorlar.

bu arada youtube'da bu işin okuluna gitmemiş bir çuval adam var ve hepside takip ediliyor. bir-iki kişi besyo mezunu filan kanal açmış. bu işin teori olduğu kadar tecrübe kısmınında olduğunu düşünüyorum. kanal tutar. blogun tutmamasının sebebi insanımızın okumaya üşenmesi malesef :( kolay gelsin
  • 2011 yazındaki mide bulandırıcı 106 kg'lık halimle bir before-after yapayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceroo

hocam salona 15 aylık para yatırdım 8 ay geçti. kaldı 7 ay ama hocalar çok ilgisiz bi çözümü yok mu ya? iptal de etmiyorlar.

bu arada youtube'da bu işin okuluna gitmemiş bir çuval adam var ve hepside takip ediliyor. bir-iki kişi besyo mezunu filan kanal açmış. bu işin teori olduğu kadar tecrübe kısmınında olduğunu düşünüyorum. kanal tutar. blogun tutmamasının sebebi insanımızın okumaya üşenmesi malesef :( kolay gelsin

çözümü sensin
    en iyi salona da gitsen en iyi hocaların elinde de olsan okuyup araştıracaksın, asla tek kanaldan bilgi almayacaksın.Savaş cebeci'yi takip et derim çok güzel bilgiler, programlar veriyor youtube kanalında ve forum sitesinde, sadece savaş hocayla da kalma boş zamanlarında makaleler oku bunlarla ilgili, kendini geliştir o şekilde sonuç alırsın

Abi eşinin tepkisi ne oldu bu değişime, cevaplamak istemezsen pas geç tabi
  • yaza doğru spor hayatıma devam etmek istiyorum ama sigara kullanıyorum performansım ne derece düşer
  • Yazdıysanız kusura bakmayın ama birşeyi merak ettim çalışma şekliniz nasıldı? 4 gün gittiğinizi ve 1 gün gidip 1 gün gitmediğinizi söylemişsiniz. Sadece meraktan soruyorum split mi yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Abi eşinin tepkisi ne oldu bu değişime, cevaplamak istemezsen pas geç tabi

nasıl olsa bu forumu bulma ihtimali yok, o yüzden yazabilirim :)
    ben ilk diyete başladığımda tek amacım bodruma gitmeden önce biraz forma girmek, en azından 90'dan düşmekti.
    tatile gittim döndüm, baktım ki rahatsızlık vermiyor, diyete devam ettim. baktım ki 85 oldum.
    eşimin kafası hala rahattı.
    sonra 80 oldum, facebookta fotoğraflarımı koymaya başladım.
    eşim de biraz değişmeye kıskançlaşmaya başladı.
    ben diyete devam ettim. 79 78 77 76 ve dün sabah itibariyle 75.
    ben forma girdikçe kıskançlaşma da aynı oranda artmaya devam etti.
    şu anda da hayatımıza bu şekilde devam ediyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇAYKIRDIM

yaza doğru spor hayatıma devam etmek istiyorum ama sigara kullanıyorum performansım ne derece düşer

hiç sigara kullanmadığım için etkisini bilemem tabi de sana faydası olmayacağı kesin, düz mantık düşününce :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.