Şimdi Ara

çok emek veriyorum arkadaşlar.. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
706
Cevap
12
Favori
34.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ulas.

Yazdıysanız kusura bakmayın ama birşeyi merak ettim çalışma şekliniz nasıldı? 4 gün gittiğinizi ve 1 gün gidip 1 gün gitmediğinizi söylemişsiniz. Sadece meraktan soruyorum split mi yaptınız?

aynen dediğin gibi. 1 gün on, 1 gün off. haftada 4 gün.
    kendimce şöyle bir split kullandım.

bacak
    omuz - biceps
    sırt
    göğüs - triceps ( yüzde 80 triceps için direkt egzersiz yapmıyorum, vaktim varsa 3 set 15-20 tekrar overhead db extension yapıyorum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceroo

hocam salona 15 aylık para yatırdım 8 ay geçti. kaldı 7 ay ama hocalar çok ilgisiz bi çözümü yok mu ya? iptal de etmiyorlar.

bu arada youtube'da bu işin okuluna gitmemiş bir çuval adam var ve hepside takip ediliyor. bir-iki kişi besyo mezunu filan kanal açmış. bu işin teori olduğu kadar tecrübe kısmınında olduğunu düşünüyorum. kanal tutar. blogun tutmamasının sebebi insanımızın okumaya üşenmesi malesef :( kolay gelsin

pardon kardeş, mesajı atlamışım.
    yani bence ilk acemilik aşamasını geçtikten sonra çok fazla hocaya ihtiyacın yok. klasik temel egzersizlerle bir program oluşturup haftada 3 gün gidebilsen dahi gelişirsin.
    mesela heyecanı kaybetmemek için şöyle birşey yaparsın. egzersizlerini belirlersin. ilk hafta ağır kilolarla 3 * 6-8 tekrar çalışırsın. ikinci hafta orta ağırlıkta kilolarla 3* 10-12 çalışırsın. üçüncü hafta hafif kilolarla 3* 15-18 çalışırsın ve set arası dinlenmeyi sadece 30-45 sn tutarsın.
    böylelikle kaslarını her tekrar aralığında vurmuş olursun.
    3 haftanın bitiminde tekrar 6-8 tekrara dönersin ama kullandığın ağırlıkları arttırmaya çalışırsın veya egzersizleri değiştirirsin.
    böyle birşeyler dene bence.

• kivancokten4099 K kullanıcısına yanıt
    106 dan 75 kilo baya başarılı da boy kaç merak ettim. 177 falan mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boy-182 kilo-65
    Spora yazıldım,ölçümler yapıldı. Kilo almam gerek, tavsiyeleriniz varmıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: mırmırcann

106 dan 75 kilo baya başarılı da boy kaç merak ettim. 177 falan mı?

79
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Jon Snow-

Boy-182 kilo-65
    Spora yazıldım,ölçümler yapıldı. Kilo almam gerek, tavsiyeleriniz varmıdır?

temel beslenme ve antrenman bilgisi seni uzun süre götürür.
    farklı şeyler, sihirli değnekler aramana gerek yok.
    temiz beslen, iyi antrenman yap, iyi uyu.
    daha çok yapayım daha çok ve çabuk gelişeyim tuzağına düşüp kısa sürede soğuma, sabırlı ol.
    bir de benim gibi aşırı yağlanma.
    başka tavsiyem yok.
  • Merhaba hocam

ben 16 yaşındayımda

fitnesste 2. ayim yağ oranım düşük

174 boy 70 kiloyum

soruma gelicek olursam

1) internetten lazar'in antreman programını aldım bugun uygulamaya başladım 5 günlük bir program her gün farklı kas grubu içeriyor Pazar-Salı-perşembe-cuma-cumartesi günleri , çarşamba ve pazar mola günleri . acaba devam edersem overtrain mi olurum ?

2)hocam karın kaslarımın 4ü belli oluyor fakat en alt katı biraz yağli eritmek için ne yapabilirim

3)eğer elinizde bana uygun program varsa verebilirmisiniz spor salonu büyük hemen hemen her alet mevcut ve amacım hacim kazanmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrueDamage * -- 9 Şubat 2015; 23:14:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrueDamage *

Merhaba hocam

ben 16 yaşındayımda

fitnesste 2. ayim yağ oranım düşük

174 boy 70 kiloyum

soruma gelicek olursam

1) internetten lazar'in antreman programını aldım bugun uygulamaya başladım 5 günlük bir program her gün farklı kas grubu içeriyor Pazar-Salı-perşembe-cuma-cumartesi günleri , çarşamba ve pazar mola günleri . acaba devam edersem overtrain mi olurum ?

2)hocam karın kaslarımın 4ü belli oluyor fakat en alt katı biraz yağli eritmek için ne yapabilirim

3)eğer elinizde bana uygun program varsa verebilirmisiniz spor salonu büyük hemen hemen her alet mevcut ve amacım hacim kazanmak

lazarın program sana ağır gelir kardeşim, bir süre full body workout yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: kivancokten4099

2011 yazındaki mide bulandırıcı 106 kg'lık halimle bir before-after yapayım dedim.
     çok emek veriyorum arkadaşlar..

hocam kılları almayı düşünüyor musun ? Alttakileri daha rahat görürsün tavsiye ederim daha güzel duruyor

• N0YAN kullanıcısına yanıt
    Noyan

kotulemek amacli yazmiyorum ... ancak her konuda yorumun var. Bi ss gonsersene teorideki bilgilerin vücudunu uyguladiginla aynimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rendezvouss

Noyan

kotulemek amacli yazmiyorum ... ancak her konuda yorumun var. Bi ss gonsersene teorideki bilgilerin vücudunu uyguladiginla aynimi ?

Her ne kadar bilginin vücutla orantılı olmadığını düşünsem ve buna karşı olsam da konu N0YAN olunca katılasım geldi
  • 45 cm kol var aşırı bilgiliyim beyler
    Ben senin o cok buyuk bilgilerinle.. cok çalıştığını düşünüyorum. Antrenman ve beslenme konularında ki engin tecrübelerin sonucu ... ne olduğun yada nasil bi vucut yapisina sahip oldugunu merak ettim. Cok atip tutuyorsun... galiba cacıksın

• quote:

Ben senin o cok buyuk bilgilerinle.. cok çalıştığını düşünüyorum. Antrenman ve beslenme konularında ki engin tecrübelerin sonucu ... ne olduğun yada nasil bi vucut yapisina sahip oldugunu merak ettim. Cok atip tutuyorsun... galiba cacıksın

kendin cacık olmuşsun haberin yok fitness günlüğü konumu takip edebilirsin, boşu boşuna kirletmeye gerek yok bu konuyu

Bir geri sayfaya gelirsen gorursun resimlerimi ben bi b ornek olsun diye yardımcı olmak adına paylaştım resimlerimi.. konuya hakimim demiyorum ama ben arastirip uygulayan biriyim... bu düzlemde konusuyorum... konuyu kirletmeyeyim ama sen hic kirletme hatta kusma...

• quote:

Bir geri sayfaya gelirsen gorursun resimlerimi ben bi b ornek olsun diye yardımcı olmak adına paylaştım resimlerimi.. konuya hakimim demiyorum ama ben arastirip uygulayan biriyim... bu düzlemde konusuyorum... konuyu kirletmeyeyim ama sen hic kirletme hatta kusma...

kuyruk acın var galiba, oraya buraya olta atıp durma işine bak
  • Sana sadece aciyorum... troll of the noyan

• Bu arada noyan efendi cumartesi pazar insallah marmeriste olucam. Buyur gel istersen calistirayim seni...

• kıl gerçekten definisyonu saklıyormuş, alınca farkettim.
     çok emek veriyorum arkadaşlar..
  • kivancokten4099 K kullanıcısına yanıt
    Hocam ve arkadaşlarım tam da bu konuda bir sorum olacak. Yaşım 33 boyum 1.96. 15 ay boyunca haftanın 6 günü çalıştım, hep okuduklarım kasları sonuna kadar zorlayın şeklindeydi, hep hakkını verdim. İyi kötü kazancım oldu olmadı değil.

Son 1.5 ay ise biraz sıkıldığımdan, biraz da işten güçten dolayı sizin gibi 1 gün antreman , 1 gün off yaptım.
    Bu kısacık sürede özellikle kanatlarım, tricepslerim ve arka omuzlarım acayip hacim aldı. Millet supplemente mi başladın falan demeye başladı.

Acaba yaş biraz ilerlediğinden dolayı kas tamiri mi zorlaştı, ya da uzun boylu olduğum için 6 gün antreman vücuduma fazla mı geliyor?

Ektomorphlar çok sık çalışmamalı diye bir yazı okumuştum bir yerlerde. Öte yandan yeterince de dinleniyorum ve güzel uyuyorum.

Yani kafam karıştı, çünkü böylesi daha kolay benim için... Hayatımda ilk defa kolay birşeyler elde ettim ters geldi resmen :)

Ne dersiniz?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.