Şimdi Ara

ÇOK ENTERESAN USB VE USB BELLEK SORUNU,YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADASLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benim bir sorunum var.usb gırıslerinde bir problem yok ama yeni aldığım 1 gb usb belleği taktığımda yazılım otomatik yükleniyor,usb belleğin içinde bir sey varsa bilgisayara kopyalayabılıyorum ama usb bellekten bilgisayara kopyalamak istediğimde disk yazmaya karsı korumalı,korumayı kaldırın ya da baska bir disk takıp yeniden deneyin diyor.usb belleğin üzerindeki kilitleme tusu kapalı yani ondan kaynaklanmıyor,usb belleği baska bir pc'ye taktım hiç bir sorun yok her türlü dosya tasınabılıyor.usb bellekten bilgisayara tasıma oluyor ancak tam tersını yapmal isyetince disk yazmaya karsı korumalı diyor.herseyi denedim usb bellekte hiç bir sorun yok.hiç bir özelliğini kapamadım.usb girişine takınca yazılım yükleniyor ama tasıma yapamıyorum.anti virüs programını kaldırdım,güvenlik duvarını kapadım ama hala aynı problem var.diğer usb girişlerinde de aynı sorunu yapıyor.sp2 windows var acaba format atsam düzelir mi?bana lütfen yardım edin arkadaslar

• bana yardım edecek kimse yok belli,yardımcı olmadığınız için sağolun arkadaslar :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengizselmanlar

arkadaslar benim bir sorunum var.usb gırıslerinde bir problem yok ama yeni aldığım 1 gb usb belleği taktığımda yazılım otomatik yükleniyor,usb belleğin içinde bir sey varsa bilgisayara kopyalayabılıyorum ama usb bellekten bilgisayara kopyalamak istediğimde disk yazmaya karsı korumalı,korumayı kaldırın ya da baska bir disk takıp yeniden deneyin diyor.usb belleğin üzerindeki kilitleme tusu kapalı yani ondan kaynaklanmıyor,usb belleği baska bir pc'ye taktım hiç bir sorun yok her türlü dosya tasınabılıyor.usb bellekten bilgisayara tasıma oluyor ancak tam tersını yapmal isyetince disk yazmaya karsı korumalı diyor.herseyi denedim usb bellekte hiç bir sorun yok.hiç bir özelliğini kapamadım.usb girişine takınca yazılım yükleniyor ama tasıma yapamıyorum.anti virüs programını kaldırdım,güvenlik duvarını kapadım ama hala aynı problem var.diğer usb girişlerinde de aynı sorunu yapıyor.sp2 windows var acaba format atsam düzelir mi?bana lütfen yardım edin arkadaslar

Açılışta biosa girin ve oradaki menüleri kontrol edin. USB ile ilgili ayarlara bakmanız gerekiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.