Şimdi Ara

Çok eski ses sistemi / NASIL PCYE BAĞLARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde elime çok eski bir ses sistemi geçti pioneer marka. inceledim biraz ama hiç anlamadım olayını. ekolayzır olan ana elemanda iki tane kablo çıkıyor, iki adet hoparlör var, onların da arkasından birer kablo çıkıyor. kabloların hepsi kesik. ben şimdi bunu istesem bilgisayara bağlayabilir miyim? fotoğraflar aşağıda

• Resimler den sadece iki adet kolon ve dolabın içinde ekolayzer görünüyor,, bizim için önemli olan dolabın içindekiler.. kabinler de lazım fakat kabinleri çalıştıracak cihazları tam göremedim, iki adet kablo kolondanmi çıkıyor yoksa dolaptan mı ? Ne var ne yok, detaylı resim atabilirseniz daha iyi yardımcı oluruz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    hocam şuan fotoğraf atamıyorum, ama olay şöyle: dolabın üzerinde ekolayzer var, ekolayzerdan iki kablo çıkıyor, muhtemelen kolonlar için. kolonların her birinde tek kablo var ve ekolayzerdan çıkan kablolarla aynı renkte. ekolayzerın üzerinde bir boşluk var, oraya araba teybi takılıyormuş. muhtemelen araba teybine takmam gereken kabloyu dönüştürüp aux girişi yapabilirsem sorun hallolur diye düşünüyorum, bu mümkün müdür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sperry -- 3 Eylül 2016; 8:21:02 >
  • Ekolayzer in içinde anfi varsa, teybe falan gerek yok, drek linein veya aux in girişi nden bağlantı yapılır,, ekolayzer da anfi yoksa, kolonları drek araba teybine veya başka bir anfiye bağlaması gerekir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.