Şimdi Ara

Çok fazla uçağa binen var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar koltuk seçmeden uçak bileti aldım nerede oturduğunu söylemiyor acaba ben bunu nasıl öğrenebilirim bilet çıktısı aldım ama gidip bir otobüs bileti gibi yazdırmam mı gerekiyor

Edit turizm kısmındaki uçak Bölümü hata veriyor konu açılmıyor ondan buraya açtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadlyWrath -- 30 Mart 2014; 16:04:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• check-in yaparken o tatli bayana cam kenarı alabilir miyim de

• Ben her biniste 3-4 ucaga binerim cok mu sence?

Saka bir yana, ucustan 1.5 Saat once havalimanna gidip check-in yaptirmaniz gerek, biletinizi ve oturacaginiz yeri o zaman hazirlayacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

check-in yaparken o tatli bayana cam kenarı alabilir miyim de

Sevdiğim kız da aynı uçağa bilet almış onun için yerini öğrenip yanından almak istiyorum niyetim bu

• quote:

Orijinalden alıntı: lethalforce

Ben her biniste 3-4 ucaga binerim cok mu sence?

Saka bir yana, ucustan 1.5 Saat once havalimanna gidip check-in yaptirmaniz gerek, biletinizi ve oturacaginiz yeri o zaman hazirlayacaklar.

O zaman ben kızın pnr numarası ile soyadını biliyorum koltuk seç yapıp alayım yan koltuğunu da kendime alayım nasıl fikir

• DeadlyWrath D kullanıcısına yanıt
    Koltuk secimi icin para odersen elbette neden olmasin :) hem onun hem senin koltugun icin ortalam a 20-40 lira para odemen gerek :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lethalforce

Koltuk secimi icin para odersen elbette neden olmasin :) hem onun hem senin koltugun icin ortalam a 20-40 lira para odemen gerek :)

Para Problem değil ona cam kenarını yanını bana alırım 15+8

• Eğer bavulun yoksa 60 dakika bavulun varsa da 90 dakika önceden orada olursan sıkıntı olmaz. Bilet alırken görevliye cam kenarı ve ön olmasını söyleyin. Gerci çok fark etmiyor kuyrukta olmadığın sürece. THY ise internet üzerinden checkin ücretsiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeadlyWrath D kullanıcısına yanıt
    O zaman sansini dene derim. Kiza mesaj gidiyor mu orasini bilemem ama, daha once paraya kiyip da denemedim hic :)

• ben 5 ucağa filan binebiliyorum hepsini üstüste koyuyorsun bi sıkıntı olmuyor
  • thy ücretsiz, onur air ücretsiz.

pegasus ücretli.

atlas jeti ve anadolu jeti bilmiyorum. gerçi anadolu jette thy'nin alt birimi belki onda da ücretsizdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

thy ücretsiz, onur air ücretsiz.

pegasus ücretli.

atlas jeti ve anadolu jeti bilmiyorum. gerçi anadolu jette thy'nin alt birimi belki onda da ücretsizdir

Anadolu jet ücretsiz
  • THY TÜRK HAVAYOLLARI UÇAK BİLETİ DEĞİŞTİRME Arkadaşlar bana 0 534 363 16 75 gonul_ahmet@hotmail.com adresinde yazabilirsiniz, uçak bileti tarihi değiştirme konusunda yardımcı olabilirim.
  • internetten yine kendi sitesinden check-in bölümü var oradan check-in yapıyorsun yani nerede oturacğaını seçiyorsun. eğer internetten yapmayacaksan, uçuşuna 2 saat -1,5 saat kala havaalanına gidip bileti almaya gidiyorsun orada sana yeri veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

internetten yine kendi sitesinden check-in bölümü var oradan check-in yapıyorsun yani nerede oturacğaını seçiyorsun. eğer internetten yapmayacaksan, uçuşuna 2 saat -1,5 saat kala havaalanına gidip bileti almaya gidiyorsun orada sana yeri veriyorlar

+1

Uçuştan 24 saat önce başlıyor online check-in işlemi. Siz havaalanına gittiğinizde cam kenarı kalmamış bile olabilir :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık sakat
  • Ben hiç binemedim daha fazla binen varsa beni de bindirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.