Şimdi Ara

Çok hastayım CIDDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gündür ateşim düşmedi ne yaptıysak olmadı.2 günde 4 tane serum yedim.banyo yapıyorum ayak ve eller soğuyor ama başım hemen tekrardan ısınıyor.Doktorlar faranjıt dediler ama başka bir şey var diye düşünüyorum. Ayrıca kuru öksürük ve boğaz arası var.sigarada kullanmadım hayatım boyunca.Ne yapayım ? Nasıl düşürürüm bu ateşi ? Dalga geçmeyin ciddi konu !

• geçmiş olsun
  • sağol başım acayip ağrıyor bütün gün yataktan çıkmadım genede düzelme yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexapel

sağol başım acayip ağrıyor bütün gün yataktan çıkmadım genede düzelme yok.
    en iyisi geçene kadar morfin veya tıbbi amaçlı envai çeşit yasal uyuşturucu almak.
  • Portakal suyu, limon suyunu karıştır iç çok fazla duşa girme uyumaya çalış ateşin çok yükselirse acile git. Nane limonda iyi gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up ben yatayım en iyisi burdada bana yardım çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hissetme

Portakal suyu, limon suyunu karıştır iç çok fazla duşa girme uyumaya çalış ateşin çok yükselirse acile git. Nane limonda iyi gelir.
    buradan öğrenemessin cevabını, yarın doktora git tamamen muayene ol kanını falan aldır, bu arada konu dışında olduğumuz için bunu söylemekte gerekli; eğer ölürsen mezar taşına ben hastayım dedim dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi? yazdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben artık dayanamıyorum
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Portakal suyu, limon suyunu karıştır iç çok fazla duşa girme uyumaya çalış ateşin çok yükselirse acile git. Nane limonda iyi gelir.

ise yarar mi portakal limon o tansiyon düşürmek için değilmi. Doktora gittim kan ve idrar tahlilleri temiz çıktı akciğer filmide doktor bakteri ve virüs birleşmiş olabilir dedi

• quote:

quote:

ise yarar mi portakal limon o tansiyon düşürmek için değilmi. Doktora gittim kan ve idrar tahlilleri temiz çıktı akciğer filmide doktor bakteri ve virüs birleşmiş olabilir dedi

A ve C vitamini ileriye dönük savunma zamanında yemedin diye böyle işin içinde bakteri varsa sarımsak ve soğana aban ben her grip olduğumda bunları yaparım ne kadar bilimsel bilemem ama fazla vitamin göz çıkarmaz

• testosteronum artsın diye her gün 2 dış sarımsak yutuyorum.ama hasta olduğumdan beri yutmadım.
  • quote:

adam yarı ölü,doktora gidiyor ateşini düşüremiyorlar yinede.sen portakala limon suyu kat iç diyorsun.ANLAMIYORUM.
  • Dostum bu aralar salgın var.Herkesde bu şekilde.Bence bu kadar korkma.
  • quote:

2 gündür ateşim düşmedi ne yaptıysak olmadı. 2 günde 4 tane serum yedim.banyo yapıyorum ayak ve eller soğuyor ama başım hemen tekrardan ısınıyor.Doktorlar faranjıt dediler ama başka bir şey var diye düşünüyorum. Ayrıca kuru öksürük ve boğaz arası var.sigarada kullanmadım hayatım boyunca.Ne yapayım ? Nasıl düşürürüm bu ateşi ? Dalga geçmeyin ciddi konu !
    Şaka mı atıyorsun.Bu arada geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cortland Andrus

quote:

adam yarı ölü,doktora gidiyor ateşini düşüremiyorlar yinede.sen portakala limon suyu kat iç diyorsun.ANLAMIYORUM.

Alıntıları Göster
    üstüne 2 yorgan al uyu terle iyi gelir

• doktor örtme dedi yorgan filan vücudumda sadece baş tarafı ateşli gözlerim yanıyor resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Oldfield

quote:

Oturup ölümü beklesin o zaman. Evren %100 çözüldü ve doktorlar Tanrıdır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mike Oldfield

quote:

Oturup ölümü beklesin o zaman. Evren %100 çözüldü ve doktorlar Tanrıdır.

ULAN GEBEREN ADAMA C VİTAMİNİ TAKVİYESİ HANGİ AKLIN MAHSÜLÜ?askjldnkjdasdka

• quote:

doktor örtme dedi yorgan filan vücudumda sadece baş tarafı ateşli gözlerim yanıyor resmen
    Günümüzde en kuvvetli ateş düşürücü sirke ve enginar kabuğu suyudur.Sizin en kolay ulaşacağınız sirke olacağında eklem yerlerinize ve alnınıza bir bez yardımı ile iyice sürün.Allah şifa versin.
  • bende anneme 2 bardak portakal limon sıktırdim içiyorum. :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil_Miyu

Günümüzde en kuvvetli ateş düşürücü sirke ve enginar kabuğu suyudur.Sizin en kolay ulaşacağınız sirke olacağında eklem yerlerinize ve alnınıza bir bez yardımı ile iyice sürün.Allah şifa versin.

ne sirkesi elma üzüm fark edermi ? Birde acayip kötü kokuyor ama burunlarda tıkandı koku sorun olmaz ınş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.