Şimdi Ara

çok ilginç bir sorun (boot sorunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • toshiba laptopumda çok ilginç bir sorun var ne yaptıysam olmadı sorun şöyle...laptopun biosuna giriyorum fakat hiçbir işlem yapmıyor ve boot menüsü açılmıyor (tuşu biliyorum f2)...windows adminde açılmıyor ,sınırlı kullanıcıda açılıyor(güvenli moddada olmuyor)...format atamıyorum boot yapamadığımdan ve windows tanda atamıyorum sınırlı kullanıcıda olduğumdan...ben nasıl format atarım ve admin şifresini nasıl kırabilirim...yardımlarınız için teşekkürler.

• Sınırlı kullanıcı nasıl oldun ki ?

Eğer bir yerden aldıysan çalıntı olabilir
  • işyerinde domain sistemi var bilgi işlemde çalışıyorum.
  • bıosta şifre vardır
    ayrıyetten hdd şifre vardır
    işin zor:)
  • bıosdan girip boot ayarına ulaşmayı deneyin kısa yol kapalı olabilir..
  • bıosdan girip boot ayarına ulaşmayı deneyin kısa yol kapalı olabilir..
  • hiçbir şekilde biosdan ayar yapamıyorsanız şunu deneyin işletim sistemini kendini boot edemiycek şekilde çökertin sistem dosyaları silin sonra kapatın açılınca işletim sistemi başlamazsa direk diğer boot seçeneklerine yönelir pc, cd de takılıysa cd den başlar aklıma ilk bu geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 12 Mart 2010; 1:32:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows'un ilginç bir sorunu
    8 ay önce açıldı
    İlginç Bir Klavye Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "nt offline password" diye bi iso var onu indirp cd ye çek yada usb boot yap. ya cd den yada usb den boot olur. biosa girp sıralamayı değiştiremiyosanda ya cd ya usb olur -çok küçük bir ihtimal lan boot dur onla uğraşmaya değmez- boot ettikten sonra kullanıcı şifre kırma vs. istediğini yapabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.