PC ye yeni format attım herşeyi kurdum ve D:\ deki bir klasördeki dosyaları kes yapıştır dedim sonra çalışmamaya başladı...ama C:\ de kes yapıştır yapınca çalışıyor...C:\ den D:\ ye yapınca çalışmıyor vee şöyle bir hata veriyo an internal error occurred ya da dosyayı sil deyince
.......(adlı dosya) : Erişim Engellendi. Diskin dolu veya yazmaya karşı korumalı olmadıgından ve dosyaların şu anda kullanımda olmadıgından emin olun.
diye hata veriyor...Bu hata ile karşılaşan ya da böyle bir hatayı duyan varsa lütfen yardım etsin....
kimse bilmiyor mu? hiç kimse böyle bi sorun duymadı mı ? nereden bulacam ben boş 120 GB HDD yaww
Bu arada imzamda da yazdıgı gibi HDD leri Raid olarak kullanıyorum acaba formattan sonra tanıtamamış olabilirmiyim...:(
her ihitmale karsi bir scandisk oneririm ama Raid olayi da sorun yapiyor olabilir. Raid'i kaldirmayi denedin mi?
arkadaş benim önerim d ye bir zara gelmiş diye anladım.bir daha format atmalısın C yi ve D yi sil birdaha böl böyleve bu sorundan kurtula bilirsin
C: ve D: ye format atmak istesem özellikle D: ye format atacaksam zaten RAID i bir daha kurarım daha sağlıklı olur ve dosyalar çalışır bencee
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme