Şimdi Ara

çok iştahsızım günde 2 öğün yiyorum ve kilo almam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok iştahsızım günde 2 öğün yiyorum ve kilo almam lazım. gainer veya protein tozu almayı düşünüyorum, ne tavsiye edersiniz?

• Kendini zorlaman lazım,bir zamandan sonra çok rahat yemek yemeye başlıyorsun. Ben 1 1.5 aydır uğraşıyorum kilo almaya. İlk başlarda 2000 2500 kaloriyi zor alırken şuan 3000 3500 civarı geziyorum rahatça. Belirli bir kırılma noktası var orayı geçince akıyor gidiyor.

• yediğin öğünlere ek olarak kalorisi yüksek bir shake hazırlayabilirsin, sıvı kaloriler daha kolay tüketilebilir.

kendi yaptığım örnek

75g yulaf

50g yer fıstığı

1 ölçek protein tozu

3 yumurta

1 muz

bal

kakao

(istediklerini çıkarabilir veya değiştirebilirsin, tek başına yaklaşık 1200 kalori yapıyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: sh33p3r

yediğin öğünlere ek olarak kalorisi yüksek bir shake hazırlayabilirsin, sıvı kaloriler daha kolay tüketilebilir.

kendi yaptığım örnek

75g yulaf

50g yer fıstığı

1 ölçek protein tozu

3 yumurta

1 muz

bal

kakao

(istediklerini çıkarabilir veya değiştirebilirsin, tek başına yaklaşık 1200 kalori yapıyor)

ben yiyecek birşeyler bulamıyorum. bu tarz başka karışıklar varsa incelemek isterim.

• kendim mevsime göre meyveleri değiştiriyorum ama youtube ya da google üzerinden kilo aldıran shake diye aratırsanız pek çok farklı tarif bulabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.