Şimdi Ara

Çok kararsızım (Z3C alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yarına kadar arkadaşıma haber vermem gerekiyor, Abu Dabi'den bana telefon getirecek. Kamerası iyi, şarjı iyi, internet ve sosyal medyada rahatça girebileceğim bir telefon arıyorum. Oyun oynamam, o sebeple oyun performansının pek bir önemi yok benim için.
    Yıllardır samsung galaxy s5830 kullandım, ikinci bataryadan sonra günde 4 defa şarj edince yeni bir telefon almanın zamanı dedim. Maksimum limitim 1,000 TL civarı ancak benim gönlümden geçen 700-800 TL vermek, sonuçta teknoloji bu hemen eskiyor.

Bulabildiğim seçenekler ve parantez içinde de Birleşik Arap Emirlikleri fiyatları var (pasaport kayıt fiyatını da ekledim):

- HTC One m8 (1,200 TL) ama kamerasından dolayı bunu aslında elemek istiyorum.
    - Sony Z3 Compact (1,150 TL)
    - LG G3 16 GB (1,000 TL) 32GB (1,300 TL)
    - LG G2 16 GB (780 TL) 32GB (1,100 TL)
    - Asus Zenfone 5 16 GB (580 TL)

Ben LG G3 ve G2 16gb ile Asus Zenfone 5 arasında kaldım. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum. LG G3 için genel olarak bataryanın mevcut ekran kalitesini kaldıramadığını ve sanılanın aksine LG G2 ile hemen hemen aynı batarya performansına sahip olduğunu okuyorum sürekli. Bu da kafamı karıştırıyor. Başka bir öneriniz olursa ona da açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcan. -- 27 Ocak 2015; 9:43:50 >

• bu fıyatlardan olacaksa m8 yada z3 alırdım...
  • M8 ya da Z3 alırdım ben de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdığınız kriterlere en çok uyan Z3 compact gibi duruyor. Zaten cihaz çok başarılı. Küçük demezseniz en alınası cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Z3C al, küçük dersen de Z3 al. Fiyat çok uygun. Yok illa g3 alacaksan buralarda da paralel ithalatı aynı fiyata geliyor. Uğraştığına değmez.
  • Bence g2 ve zenfone arasinda secim yap 2 side istedigin seyleri. Fazlasiyla verir ama kamera cok kullaniyorsan g2 gozu kapali sec

• Gecenlerde paralel ithalat G3 1360tl ye aldim fiyatlar hemen hemen ayni.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan.

Herkese selam,

Yarına kadar arkadaşıma haber vermem gerekiyor, Abu Dabi'den bana telefon getirecek. Kamerası iyi, şarjı iyi, internet ve sosyal medyada rahatça girebileceğim bir telefon arıyorum. Oyun oynamam, o sebeple oyun performansının pek bir önemi yok benim için.
    Yıllardır samsung galaxy s5830 kullandım, ikinci bataryadan sonra günde 4 defa şarj edince yeni bir telefon almanın zamanı dedim. Maksimum limitim 1,000 TL civarı ancak benim gönlümden geçen 700-800 TL vermek, sonuçta teknoloji bu hemen eskiyor.

Bulabildiğim seçenekler ve parantez içinde de Birleşik Arap Emirlikleri fiyatları var (pasaport kayıt fiyatını da ekledim):

- HTC One m8 (1,200 TL) ama kamerasından dolayı bunu aslında elemek istiyorum.
    - Sony Z3 Compact (1,150 TL)
    - LG G3 16 GB (1,000 TL) 32GB (1,300 TL)
    - LG G2 16 GB (780 TL) 32GB (1,100 TL)
    - Asus Zenfone 5 16 GB (580 TL)

Ben LG G3 ve G2 16gb ile Asus Zenfone 5 arasında kaldım. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum. LG G3 için genel olarak bataryanın mevcut ekran kalitesini kaldıramadığını ve sanılanın aksine LG G2 ile hemen hemen aynı batarya performansına sahip olduğunu okuyorum sürekli. Bu da kafamı karıştırıyor. Başka bir öneriniz olursa ona da açığım.

5830 mu.. Allah sabır versin diyicem de allah sabrı vardır zaten sende

Yazdıklarında bir yanlışlık olmasın ? 16 gb 780 tl iken 32 gb nasıl 1100tl oluyor , Türkiyede çok daha ucuza bulabilirsin. (LG G2)

Benim önerim lg g2

• htc m8 o fiyata cok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albatross07 -- 27 Ocak 2015; 13:12:39 >
  • M8 veya g2

• Simdi hocam eger bataryasi iyi olsun falan derseniz ama kamerasi cok iyi olmasada olur derseniz g2.Fakat kamerasi iyi olsun sarjida 1 gunu cikarsin bana yeter diyorsaniz g3.Fakat dis gorunuslerinide unutmayin.Bu önemli bi faktör.Şimdiden hayırlı olsun

• M8 tasarım ve performans olarak iyi bir telefon evet ama kamera olarak genel görüş tatmin etmediği yönünde...
  • Öncelikle asus ve 32 gb'lik lg'leri eleyin, fiyatları çok pahalı. Ben g3'ü 1230 liraya almıştım delta garantili. Gidipte garantisiz bir cihaza daha fazla para vermeyin bence. Ben yerinizde olsam çok büyük ihtimalle z3c tercih ederdim. Ancak telefona çok fazla para vermek istemediğinizi de belirtmişsiniz. Bu durumda Lg g2 16gb'da sizin için uygun olacaktır.
  • Kliksadan arkadasa g2 32 gb aldik.1049 tlye 25 ocakta.50 tl de maxipuan verdi.paralel de olsa garantisi var sonucta.ordan gelecek ayni telefon en fazla 700 tl olmali ki garantiyi riske atasin

• G2 al sana 5 sene gider o

• Z3 Compact siparişi verildi. Herkese yardımları için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan.

Z3 Compact siparişi verildi. Herkese yardımları için teşekkürler.

Hayirli olsun.dogru tercih ve cok iyi bir cihaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.