Şimdi Ara

Çok Karasızım LÜTFEN YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 3gs yada n97 beyaz Turkcellın kontratlı telefonları oldugu ıcın bu ıkısınden bırını alabilıyorum nakit alıcak param yada kredi kartıylan alıcak limitim yok

SİZ olsaydınız hangisini alırdınız Ve neden tercih ederdınız lütfen yardımcı olun

Şimdiden TESEKKURLER

• Iphone 3gs alırdım limitim olmasaydı.
    3gs de 3g'ye göre birkaç ufak değişiklik yapılmış. Kullanımda büyük farklar yok. N97yi de Iphone 3g'yi de inceleme fırsatım oldu. N97 hiç hoşuma gitmemişti. Bana çok yavaş geldi iphone'a göre. Ve tipi de güzel değil, kalın. Kamerası iphone'dan iyidir. Ek olarak klavyesi artı sayılabilir. Iphone'da radyo yok. Ama yüklenen programla edge veya gprs üzerinden radyo kullanılabiliyor. Kalanların hepsi Iphone lehine özellikler. Iphone'un artıları daha fazla.
    Samsung s8000 jet'i de bir araştır o da dokunmatik, multimedya telefonu.
  • n97 i alınmaz o fiyata.alanlardan satan çok var pişman olup.iphone 3gs daha hızlı,stabil bir tel.videolarıda incelersen farklarını görürsün.kesinlikle 3gs diyorum.
  • iphone 3gs alabilirsin eksik özellikleri de tamamlanmış durumda
    kullanımı keyifli bir telefon
    ikinci eli de oldukça iyidir
  • ben de tam olarak karar veremiyorum sanırım n97 daha ağır basıyor
    http://www.phonegg.com/compare/25/Nokia-N97-vs-Apple-iPhone-3GS-16GB.html

eğer hız istiyosan 3gs derim ben 256 mb ram i var çok güzel ama diğer özellikleri için n97 derim
    linkte daha detaylı bilgi var
    http://www.phonegg.com/compare/25/Nokia-N97-vs-Apple-iPhone-3GS-16GB.html

n97 1500 a vatanda var turkcell den alırsan 2400 e gelecek arada büyük bir uçurum var bence turkcelin kamyasından alma
    sahiniden de felan 1 haftalık n97 1300 e satılıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.