Bildirim
ÇOK KARASIZIM LÜTFEN YARIM EDİN ARKADAŞLAR !
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Listeye Htc one da eklensin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony Xperia Z2
Benim imkanım olsa taksitle LG G3 32 alırım keyfime bakarım ama malum taksitle başka türlü alabiliriz oda Evkur! Büyük ihtimal S5 alırım veya M8 ama M8 2600'e geliyor toplamda. S5 ise 1999 TL. Bence aradaki 600 TL fark değmez S5 alırım 2-3 sene sonra değiştiririm. 10 Taksit ödeyeceğim. Kafam rahat olur en azından. Bilemedin kafam atar Kırmızı One alırım :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Iphone 5S aldım. Mutluyum. G3'ü çok düşündüm ben de ama sonunda 5S almaya karar vermiştim. Memnunum öneririm. -
iphone 5 s -
o butcede kesınlıkle xperıa z2 derım,ama ılla lısteden dersen eger G3 32lık versıyon ıse G3 alırdım ben tabıkı. -
LG G3 kral bi alamadım gitti :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FavellaS -- 11 Ekim 2014; 10:24:46 > -
5s -
Lg G3
Iphone 5s kullaniyordum kardesime verip lg g2 aldim. Iki cihazdanda cok memnunum.
Cihazi yogun kullaniyosab iphonedan uzakdur sarji uzebilir. Ama note3 kadar butceniz varsa xperia z2 oneririm. Bu cihazlar arasinda kaldiysaniz. Yogun kullanmiyosaniz 5s diyebilirim yoksa g3 32gb tercih edin derim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana kalırsa S5 bunların içinde en iyi gibi duruyor ama bütçeniz varsa HTC One M8 alın -
Ya aslında ben G3 16 gb kullanıyorum Ram 2 gb olduğu için kasıntılı çalışıyo sanki o yüzden değiştirmek istiyorum -
kardeşim androidin kasıntılarından takılmalarından bıkmadınızmı??2gb kasıyor.ios öneririm ama o kadar para vermeyi yediremiyorum.o yüzden WİNDOWS PHONE a şans vermenin zamanı geldi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X