Şimdi Ara

Çök kötü durumdayım ( mide sorunu ) ???!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar .. Bazı durumlardan dolayı bulunduğum yerde hastaneye gidemiyorum .. 3 gündür midemde acayip bir ağrı var , bazen bu ağrı belime vuruyor bazen karın bölgesi ve baş ağrısı .. Bu durum dan dolayı hiç birşey yiyemiyorum içemiyorum.. Sabah bir kahve içtim anında bulantı başladı . Yani mide hiç birşey kabul etmiyor .. Önceden başına böyle birşey gelen varsa yardım etsin lütfen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zehirlenme olabilir
  • Reflü olabilir yanma varsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PusulaBRNN

Merhaba arkadaşlar .. Bazı durumlardan dolayı bulunduğum yerde hastaneye gidemiyorum .. 3 gündür midemde acayip bir ağrı var , bazen bu ağrı belime vuruyor bazen karın bölgesi ve baş ağrısı .. Bu durum dan dolayı hiç birşey yiyemiyorum içemiyorum.. Sabah bir kahve içtim anında bulantı başladı . Yani mide hiç birşey kabul etmiyor .. Önceden başına böyle birşey gelen varsa yardım etsin lütfen..

Gastrit olabilir.
  • Sabah bulantıları bendede oluyordu sabahları adacayı içmemi söylemişlerdi ama şekersiz yemekten önce ilk bardak adacayı içtim bi çok şükür şimdi öyle bi durum yok gibi denemeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnncer -- 4 Aralık 2013; 20:30:18 >
  • büyük ihtimalle zehirlenme hastaneye gitsen serum takip sonra geri gönderirler bol sivi tüket ayaklarini sicak tut 1-2 gune geçer büyük ihtimalle, hafif seyler ye ki miden bulanmasin 3-4 gün sonra tam duzelir. ( zehirlenme oldugunu dusundugum icin bunlari yazdim siz yine de bir hastaneye gidin)

geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heroboy -- 4 Aralık 2013; 20:35:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heroboy

büyük ihtimalle zehirlenme hastaneye gitsen serum takip sonra geri gönderirler bol sivi tüket ayaklarini sicak tut 1-2 gune geçer büyük ihtimalle, hafif seyler ye ki miden bulanmasin 3-4 gün sonra tam duzelir. ( zehirlenme oldugunu dusundugum icin bunlari yazdim siz yine de bir hastaneye gidin)

geçmiş olsun.

Hocam dediğim gibi hastahane çok pahalı burada.. O yüzden zehirlenmeyi geçirecek bildiginiz bir ilaç var mı ? Bende zehirlenme diye düşünüyorum ama emin değilim işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

büyük ihtimalle zehirlenme hastaneye gitsen serum takip sonra geri gönderirler bol sivi tüket ayaklarini sicak tut 1-2 gune geçer büyük ihtimalle, hafif seyler ye ki miden bulanmasin 3-4 gün sonra tam duzelir. ( zehirlenme oldugunu dusundugum icin bunlari yazdim siz yine de bir hastaneye gidin)

geçmiş olsun.

Hocam dediğim gibi hastahane çok pahalı burada.. O yüzden zehirlenmeyi geçirecek bildiginiz bir ilaç var mı ? Bende zehirlenme diye düşünüyorum ama emin değilim işte

Yogurt ye :) arkadasin dedigi gibi bol sivi ve yagsz yada mideyi yormayacak yemekler. Kahvaltilik biseyleri tavsiye ederim.. yemek dersen de sebze yemegi. Kahve icmek ne demek direk mideye zararli kola icseydin oldu olacak :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

geçmiş olsun.

üzgünüm bi ilacı yok, dediğim gibi hastaneye de gitsen sana bi serum takıp gönderecekler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.