Şimdi Ara

Çok Kötü Kolum Yandı Su Topladı Nasıl Kolay İyileştirebilirim ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
20.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şans ederi yoldan geçerken birisi sigarsını koluma sürttü bende birşey demeden yola devam ettim. bir baktım kötü şekilde su toplamış
    bende gene şans eseri plastik eritiyordum duvara birşey monte edicektim yapıştırmak için fazla eritmemin sonucu gene damladı bir parça elime gelince yandı.

çok morelim bozuldu 1 günde 2 combo Su Toplayan yerleri nasıl kolayca iyileştirebilirim ? o şekilde durmasını istemiyorum rahatsız ediyor beni.

şimdi çıkanlar olur cool story vs ciddi ciddi soruyorum arkadaşlar.

• em orayı derdim ama neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilge545 -- 25 Temmuz 2010; 21:02:15 >
  • iğne batır
  • Adam ciddi beyler

neyse saka bi yana benim de parmagim su topladi bugun. Gercekten sinir bozucu bir durum. Bilen arkadaslardan cevap bekliyoruz...
  • Yan yatır desem ağzımı burnumu dağıtır mısınız ?

Şaka bir yana 'Silverdin' yanık kremi var ondan faydalanabilirsin iyi geliyor böyle kırmızı beyazlı orta boylu bir tüpte ..
  • Et ve meyve tabanlı beslen birkaç güne geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: trane1
    Yan yatır desem ağzımı burnumu dağıtır mısınız ?

Şaka bir yana 'Silverdin' yanık kremi var ondan faydalanabilirsin iyi geliyor böyle kırmızı beyazlı orta boylu bir tüpte ..

silverdini biliyorum daha once guneste fazla kalip yaninca kullanmistim ama su toplayan yerlerde iyi gelecegini bilmiyordum. Tesekkurler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

Et ve meyve tabanlı beslen birkaç güne geçer

bende öyle düşünüyorum zamanla geçer diye ancak çok sinir ediyor beni o top şekilde çıkıyor off çok kötü birine dokununca parmagımda ufak bir çıkıntı oldugu için kişi ne var diye düşünüyor çok onur kırıcı bir durum kolumda ve ellerimde su topları var yazmak bile kötü ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: P€simist

quote:

bende öyle düşünüyorum zamanla geçer diye ancak çok sinir ediyor beni o top şekilde çıkıyor off çok kötü birine dokununca parmagımda ufak bir çıkıntı oldugu için kişi ne var diye düşünüyor çok onur kırıcı bir durum kolumda ve ellerimde su topları var yazmak bile kötü ediyor

Onur kirici dedin de edwird ı hatirladim:)
  • Ben elimi yakmıştım yanlışlıkla, iz var hala herşey geçti pürüzsüz, ilk başta parlıyor çok fena güneşte felan sanki cilalamışsın, sonra şişiyor su topluyor oda patlarsa kabuk bağlamaya geçiyor kabuk yolunursa elini aşşağı doğru götürürsen kan basınç yapıyor acı yapıyor oyüzden elim havada yürürdüm millet mal mal bakardı.Herneyse kabuk kendi dökülünce orası kızarmış gibi duruyor kırmızı, ama pürüzsüz, sonra o kan toplamasıda geçiyor yara izi kalıyor arı kovanına benzer desenlerle.SüPer KaRizZmA YaRaLı STyLa!
  • quote:

Orijinalden alıntı: P�simist

quote:

Görüntü kötü ama 1-2 gün içinde sertleşince acıya dayanıp oradaki deriyi koparabilirsen beyaz sert beyaz bir kısım kalıyor eski halinden daha güzel gözükür sonrada 1-2 gün içinde normale döner,yada direk kremde kullanabilirsin tabi

quote:

Orijinalden alıntı: lev@

Ben elimi yakmıştım yanlışlıkla, iz var hala herşey geçti pürüzsüz, ilk başta parlıyor çok fena güneşte felan sanki cilalamışsın, sonra şişiyor su topluyor oda patlarsa kabuk bağlamaya geçiyor kabuk yolunursa elini aşşağı doğru götürürsen kan basınç yapıyor acı yapıyor oyüzden elim havada yürürdüm millet mal mal bakardı.Herneyse kabuk kendi dökülünce orası kızarmış gibi duruyor kırmızı, ama pürüzsüz, sonra o kan toplamasıda geçiyor yara izi kalıyor arı kovanına benzer desenlerle.SüPer KaRizZmA YaRaLı STyLa!

Tehlikeli bir görüntü olur kimse bulaşmak istemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47CB66FB8 -- 25 Temmuz 2010; 21:24:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 91mps39

quote:

Orijinalden alıntı: P€simist

quote:

Onur kirici dedin de edwird ı hatirladim:)

ah edwird ah nerelerdesin :D

iğne batır suyunu al merhem sür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.