Şimdi Ara

çok kötüyüm yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kafayı yiyicem ygs 30k obp 80.89 hedefim 15k çekmekti ama artık bu bi hayal lys1 çok kötü geçti 45 net fln bekliyorum o kdar aptalca hatalar yapmışım ki iyice delirdim ağlamaktan kafayı toparlayamıyorum benim bi sene daha kalma lüksüm yok en kötü 21k gibi bişeyle en doğudaki diş hekimliğini bile yazarım. ama ona bile çekebilir miyim sıralamamı bilmiyorum. biri bana akıl versin lütfen. normalde fen netlerim iyi ama lys1 den önce de denemelerde 65 net fln yapıyordum böyle olunca su anda fene bile güvenemiyorum. lütfen bana mantıklı birşeyler söyleyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şekersiz_kahve -- 13 Haziran 2017; 0:9:26 >

• fen calıs mf 3 için daha önemli 70 civarı yaparsan rahat çekersin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam her şeyimiz aynı sarılasım geldi sana. benimde ygs 33k . lys1 denemeler 60-65 arasıydı. ama lys1 büyük ihtimal 40-45 arası gelecek . fizik kimya da 25 25 yapsam anca toparlanıyor. oda ne kadar mümkün bilmiyorum. ama 4 gün uğraşacağız başka yolu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühendisadam18 -- 13 Haziran 2017; 0:12:44 >

• inşallah başarabiliriz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: şekersiz_kahve

inşallah başarabiliriz..

inş
  • 4 gün çalışın bunları sonra düşünün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.