Şimdi Ara

Çok merak ettim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ilk basta MC ydi , ZG yaptılar , BWl yaptılar , Nightmare Dragons yaptılar...
    Çok mu çabuk unuttunuz Aq nin açılış gününü ?
    Çok mu çabuk unuttunuz Kel'Thuzadı ilk kesen guildi ?
    Şimdi lvl 70 oldu Caverns of Time oldu
    Gruul's Lair oldu
    Karaghzan oldu
    İleride ne olucak ?
    Kael imi kesicez ?
    Illidanı mı kesicez ?
    Arthas'ımı kesicez ? [ Sokaklarda : "Ben Arthası kestim hööyt " diyen çocukları görmeyide umuyorum ]
    Tanrımı olucaz ?
    Blizzard'ımı patlatıcaz ?
    Sizce ne olucaz ?

• bence wow manyağı olcaz:D:D:D
  • Bence bu kadar hızlı değişim olmamasi lazimdı. Emek verdik reputation dedik AQ kastık AD kastık işimizden gücümüzden oldum mc kastik bwl kastık şimdi cıkan yeşil itemler bile 2 ye katliyour bu eski itemleri. hele Naxx temelli çöpe gitti sadece belli guildler belli bi yere geldiler. çoğu insan naxx goremeden tbc cikti.Blizzard 3 kurus daha fazla kazanmak icin sıvazladı oyunu. Bu aralar gram zevk almiyorum oyundan. hey gidi nerde o eski instanceler. 40 kişi toplanmasini beklersin kesersin kesemessin falan.... özlüyorum eskiyi...
  • 5 aydır oynuyorum orjinalde baya keyifliydi onca kastım İtem yaptım Ek paket batırdı bütün olayı.Oyundan sogudum,2 haftadır oynamıyordum...
  • bende eski instancelarin heroic modda tekrar oynanabilir olmasini diliyorum.
  • oyundaki eski ne varsa silip yeniden başlattılar bence tbcyle. o eski dungeonlara da bi şekil verirler mutlaka. çunku kimse gidip nax falan yapmaz artık.
    siz özlüyorsunuz ama belli bir yere gelmişsiniz end game guild bulmussunuz o yuzden.

oyunun eski sistemi inanılma zor bi sistemdi. şimdi daha az vakit alacak, ancak daha çok eğlendirecek bir sisteme geçtiler bence.

hele herkes bi 70 olsun. dungeonlar nedir ne değildir bi anlasılsın. hersey daha guzel olur bence
  • titan kescez lvl 80'de

hakkaten blizz git gide senaryo'dan uzaklaşıyor ve bu işi sadece para için yaptığını belli ediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neyim var merak ediyorum.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • babamızın hayrına yapacak hali yok ya
  • Buhar olucaz
  • WoW un hikayesinde dikkatinizi çekti ise Bu Olay Burada Bitmeyecek Diye bir söz var bence hikaye tekrar canlanıyor

item konusuna gelince dediğiniz doğru High end Guild ler bunlardan birisine girebilmek için gecemi gündüzümü bağlamıştım zamanında yok bilmem kaç heal spellerin olacak yok şu anki halin yetmiyor kendi Class ının dungeon itemlerini topla et diye topladım da ne oldu gene giremedim adamlar itemlere bıktılar ama gel gelelim gene yapıyorlardı işi satranç a çevirdiler şimdi ise çıkan yeşil itemler epic leri dahi geçse bunların tadını hiç tadamayan kişiler şimdi zevkini çıkarıyorlar 70 olduktan sonra High End Instanceler tekrar başlıyor merak etmeyin Naxxaramas ı nerf liyeceklerinden eminim + AQ yuda

• quote:

Orjinalden alıntı: asi_07

babamızın hayrına yapacak hali yok ya

Doğru sonuçta asli amaçları para kazanmak adamların dernek ya da vakıf değil ki bu herifler para kazanacaklarını bilseler WOW içine HE-Man Woltran bile koyarlar bence!....
    Gerçi amaçları para kazanmak da olsa RPG - MMORPG adına en büyük işlerin altına imza attılar bu açıdan da takdir ediliyorlar zaten!...
  • sonra gitcez arthası kescez. arthastan sonra başka düşmanlar çıkcak onları kescez kescez kescez kescez oyun bitene kadar kescez.
  • Bence:
    Kesicez - kesicez - kesicez yada kesicez , durarak kesicez ,sıçarak kesicez , spam atarak kesicez , raidle kesicez , raidsiz kesicez , öle kesicez , böle kesicez
    Sonuç : Kesicez , aynı tas aynı hamam :D
  • peki ne bekliyorsunuz? ne istiyorsunuz? buldunuzda bunuyorsunuz. Oyundan sıkıldıysanız gidin middle-earth online oynayın sanmayınki o sizi kurtaracak o da ilerki seviyelerde wow a benziycek oda sıkıcak bu da sıkıcak önemli olan oyunda sıkılmamak icin eliniziden geleni yapmanız peki siz sıkılmamak icn naptınız. Arkadaslarınızla toplanıp inn de oturup muhabbet ederrek icki içtinizmi? oyuna azcıkta rp kattınızmı? kendinizi actıgınız karakter yerine koyupta ona bir geçmiş yarattınızmı? gecenin bir vaktinde arkadaslarınızla deniz kenarında kamp kurup balık tutup muhabbet ederek yedinizmi? azcık ta siz güzellistirmeye zenginlestirmeye calısın bakalım oyunu ozamanda canınız sıkılacakmı. Bir süreligine itemle düzmeyi unutunda azcık kendinizi azeroth un mavi sularına bırakın bakalım ozaman wowun anlamını ögreniccekisiniz..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ejderhalordu

peki ne bekliyorsunuz? ne istiyorsunuz? buldunuzda bunuyorsunuz. Oyundan sıkıldıysanız gidin middle-earth online oynayın sanmayınki o sizi kurtaracak o da ilerki seviyelerde wow a benziycek oda sıkıcak bu da sıkıcak önemli olan oyunda sıkılmamak icin eliniziden geleni yapmanız peki siz sıkılmamak icn naptınız. Arkadaslarınızla toplanıp inn de oturup muhabbet ederrek icki içtinizmi? oyuna azcıkta rp kattınızmı? kendinizi actıgınız karakter yerine koyupta ona bir geçmiş yarattınızmı? gecenin bir vaktinde arkadaslarınızla deniz kenarında kamp kurup balık tutup muhabbet ederek yedinizmi? azcık ta siz güzellistirmeye zenginlestirmeye calısın bakalım oyunu ozamanda canınız sıkılacakmı. Bir süreligine itemle düzmeyi unutunda azcık kendinizi azeroth un mavi sularına bırakın bakalım ozaman wowun anlamını ögreniccekisiniz..........

• arthas.lady sylvanas ı kaçırır ondan bi çocuk yapar çocuk büyür daha sonrada çocuğu keseriz.
  • Sadece gülersiniz işte öle..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.