Şimdi Ara

Çok mu kafaya takıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abiler ben daha 9.sınıfım iyi bir anadolu lisesi 450 puan civarı ve okul köklü bu nedenle çok zorluyorlar.Perşembe günü mat sınavı var ben dershaneye gidiyorum dershanedeki denemeler de 30 da 28 falan oluyor ama ilk dönem okulda berbattı.Hoca çok zorluyor.Dediğim gibi perşembe günü mat var hoca her ders çok zor sorcam vs. diyip duruyo ne yapmalıyım bi tavsiye verin bazen diyorum ki nerden geldim buraya .

Bu da ilk dönem ki karne Teşekkür aldım

Çok mu kafaya takıyorum

• boşver zorlasın sende iyi çalış ygs ye çalışırken rahat edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nineandnine

boşver zorlasın sende iyi çalış ygs ye çalışırken rahat edersin

Çalışıyorum ama istediğimi alamayınca hoca yüzünden sinirim bozuluyor.
  • 9 da yat be ya :)
    4 sene dayanamazsin bence o tempoya
    Kafana takma sinavdan sinava calis , hayatini yasa ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simferpooly

Merhaba abiler ben daha 9.sınıfım iyi bir anadolu lisesi 450 puan civarı ve okul köklü bu nedenle çok zorluyorlar.Perşembe günü mat sınavı var ben dershaneye gidiyorum dershanedeki denemeler de 30 da 28 falan oluyor ama ilk dönem okulda berbattı.Hoca çok zorluyor.Dediğim gibi perşembe günü mat var hoca her ders çok zor sorcam vs. diyip duruyo ne yapmalıyım bi tavsiye verin bazen diyorum ki nerden geldim buraya .

Çok mu kafaya takıyorum

Yazılıları bu kadar takma dostum ezbere dayalı sistemin dayatmalarından biri işte kötü olsa nolur iyi olsa olur en fazla okul puanın 5 puan düşer ztn geçen sene liseye girmek için yoğun tempoda çalıştın 1-2 sene kafanı dinle (dersleride çok asma tabi :D) sonra iyi bir çalışma programıyla lise 3 de başlarsın sınava hazırlanmaya daha yolun başındasın

• quote:

Orijinalden alıntı: tıpçıeleman

quote:

Orijinalden alıntı: simferpooly

Merhaba abiler ben daha 9.sınıfım iyi bir anadolu lisesi 450 puan civarı ve okul köklü bu nedenle çok zorluyorlar.Perşembe günü mat sınavı var ben dershaneye gidiyorum dershanedeki denemeler de 30 da 28 falan oluyor ama ilk dönem okulda berbattı.Hoca çok zorluyor.Dediğim gibi perşembe günü mat var hoca her ders çok zor sorcam vs. diyip duruyo ne yapmalıyım bi tavsiye verin bazen diyorum ki nerden geldim buraya .

Çok mu kafaya takıyorum

Yazılıları bu kadar takma dostum ezbere dayalı sistemin dayatmalarından biri işte kötü olsa nolur iyi olsa olur en fazla okul puanın 5 puan düşer ztn geçen sene liseye girmek için yoğun tempoda çalıştın 1-2 sene kafanı dinle (dersleride çok asma tabi :D) sonra iyi bir çalışma programıyla lise 3 de başlarsın sınava hazırlanmaya daha yolun başındasın

Haklısınız gibi ama hedefim yüksek işte SBS'de yaptığım hatayı ÖSS de yapmak istemiyorum

• bence doğru olanı yapıyorsun ama azı karar çoğu zarar diye boşuna dememişler, kendini sıkmayacak şekilde düzenli çalışırsan benim gibi 12.sınıfta sıkışıp kalmazsın :D kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takma kafana Takam kafana . Şaka bir yana bu yıllarını sınav stresine dahil edip kafanı yorma eğer ki kafa yormak istiyorsan sadece kitap oku bak burada çok ciddiyim sadece ve sadece kitap oku. Otostopçunun Galaksi Rehberi(5 Cilt Toplamda 700+ sayfa), Suç ve Ceza, Sherlock Holmes (Serisi), Popüler Felsefe ve Bilim Seti (8 Kitap Takım) bunlarda tavsiyelerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Xao Kahn

Takma kafana Takam kafana . Şaka bir yana bu yıllarını sınav stresine dahil edip kafanı yorma eğer ki kafa yormak istiyorsan sadece kitap oku bak burada çok ciddiyim sadece ve sadece kitap oku. Otostopçunun Galaksi Rehberi(5 Cilt Toplamda 700+ sayfa), Suç ve Ceza, Sherlock Holmes (Serisi), Popüler Felsefe ve Bilim Seti (8 Kitap Takım) bunlarda tavsiyelerim

Hayatım zaten kitap benim okumayı çok severim ve okuyorum zaten

O halde çalışayım ki 12 de zorlanmayayım ama çokda takmayım ki soğumayayım öyle mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.