Şimdi Ara

Çok ölüyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trde plat 3 bir playerım ama gerçekten Kdalarım berbat farmım gerçekten çok iyi 20.dkde en az 165 170 olur ama mesela büyük minyon var az canlı alasım geliyor ve bi anda pozizyonumu kaybedip ölüyorum ve Adclerle split push gibi bir sıkıntım var sürekli tek yakalanıp ölüyorum napabilirim yardımlarınızı bekliyorum :D

• Bi anda pozisyonunu kaybetme ve gereksiz split push yapma
  • Dediklerine göre solo lanelerdeyken çok pushluyorsun bu yüzden cannon minyonu almak içinde rakibin kule altina zorluyorsun, sana tavsiyem minyonlar laneye geldiginden itibaren sadece last hit yap. Split push yapicaksanda rakibi kendine göstermemeye çalış yani baktin rakip mapte gözükmüyor geri çekil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • söyle wardlasınlar bi zahmet
  • Farmın iyiyse ve tek sorun çok ölmense tanky karakter oyna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • split push yaparken hiçbir rakip haritada görünmüyorsa hayattaki kulenden bir sonraki ölü kuleye kadar pushla

• her gördüğün adama kafa atma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ulan başlığa baktığımda bir an konudışındayım zannettim :D
  • Vayne Jax vi gibi champler oynarım Vaynele özellikle 300 maçım vardır rankedda mekaniklerimn cidden iyidirde ama bu boş ölmelerden defalarca maçlarım gitti.

• Benim de ölümlerim çok az oluyor ortalama en fazla 3 kez ölürüm bir maçta en fazla o da.
  • Aatrox oyna ga al, pasifle beraber 2 ölüm hakkın var ondan sonra topuklayabilirsin q ile , kolay gelsin.Çilingire çıkınca haber verirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonanımDaber -- 22 Ağustos 2014; 2:11:38 >
  • bende öyleyim ölmek bizim kaderimiz giderken birilerinide götürmeye bak :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.