Şimdi Ara

Çok Önemli Bir Hüsus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mrb.. şimdi ben terch yaptım.. geçen sene genelde ek yerleştirmede boş kontenjan olan ve yeni açılan üniversitelerin gıda mühendisliklerini verdim.. benm sıralamam 220.000 dir ama diyelim ki puanım 181 olsaydı ve barajı aşsaydım ve terch verseydim yine boş kontenjan olmuş olsaydı 1 veya 2 tane ben yerleşmiş sayılıyormuyum.. sonuçta hem ben terch verdim hemde 1-2 boş kontenjan oluşmuş.. 25 tane ünv'nin mühendisliğini terch verdm.. hepside ya yeni açılan yada geçen sene boş kontenjan bırakan ünv'ler.. sizce gelir mi bi tanesi? makine müh verdim aslında çoğunluk.. tunceliyi bile verdim.. orda yeni açılıyor.. 25 tanesinden mutlaka bi tanesinde 1 boş kontenjan olur diye düşünüyorm.. gelme durumu ne ? lütfen profesyonel olanlar yardım etsin.. aklım çok karıştı.. herhangi bir taban puan şartı istiyorlar mı benm bildiğim taban puan şartı ek yerleştirmede vardı..

• yok hüsnü, husus kardeşim husus
  • Arkadaşım sana tek söyleyebileceğim şey şudur;

Eğer 25 tane tercih yapıpta ki yapmışsın söylediğine göre, bunların zaten çoğu yeni açılan üniversite ve boş kontenjanları bulunan üniversiteleri yazdığına göre elbet içlerinden birisi gelir. Gelmezse bile ek yerleştirme de garanti olur. Asla vazgeçme !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaLaSs

Arkadaşım sana tek söyleyebileceğim şey şudur;

Eğer 25 tane tercih yapıpta ki yapmışsın söylediğine göre, bunların zaten çoğu yeni açılan üniversite ve boş kontenjanları bulunan üniversiteleri yazdığına göre elbet içlerinden birisi gelir. Gelmezse bile ek yerleştirme de garanti olur. Asla vazgeçme !!

inşallah kardeş.. eyw tşk ettim yorumun için..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ah_kalbim

quote:

Rica ederim dostum.. Umarım hayal ettiğimiz yerlere gireriz.. Bu arada birşeye üzüldüm sen burda 2 saattir bağrıyorsun sesini duyan yok ? Bir tek benim duymam biraz işin açıkçası tuhaf.. Diğer arkadaşlar da nasıl yardımcı oluyorlar anlamadım ? Millet de acapa duyarlılık yada insanlık kaldımı ki ? Neyse kardeş iyi geceler..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ah_kalbim

quote:

Rica ederim dostum.. Umarım hayal ettiğimiz yerlere gireriz.. Bu arada birşeye üzüldüm sen burda 2 saattir bağrıyorsun sesini duyan yok ? Bir tek benim duymam biraz işin açıkçası tuhaf.. Diğer arkadaşlar da nasıl yardımcı oluyorlar anlamadım ? Millet de acapa duyarlılık yada insanlık kaldımı ki ? Neyse kardeş iyi geceler..

aynen öyle kardeş ya .. valla bende bu duruma cok üzüldm..

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy_mac

yok hüsnü, husus kardeşim husus

sanrm önemli olan ne demek istediğimdir ;|
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok hoş bir şarkı değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı konuyu iki kere açmışsın sende ya.İnsan cevap vereceği varsa da vermez olur.

not:Cevabı bilmiyorum
  • up
  • up
  • Sana sanırım yeterince yardımcı olamadım.

Ben sana dediğim gibi girebilirsin. Ama bu konular neden rehberlik hocasıyla görüşmüyorsun ? bu kadar güvensiz birisimisin arkadaş sende ? üşeniyor musun o zaman yuh derim.. Senin için ciddi bir konu bu yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.