Merhaba arkadaşlar.Öncelikle nereye konu açacağımı bilemedim en uygun yer buradır diye düşündüm eğer yanlış işe lütfen kusura bakmayın.
Ben 2012 lise mezunuyum, ygs/lys sınavına girdim ilk senemde 280 sayısal puanım vardı.tercih yaptım imalat mühendisliği diye bölüm kazandım.Bir sene okudum ama bir türlü mutlu değildim bu yüzden okulu dondurdum bu sene bir daha hazırlanıyorum...
Benim asıl sorunum dehb li biriyim (dikkat eksikliği ve hiperaktitite bozukluğu)
Birazda kendimden bahsedecek olursam ilk sene hiç ders çalışmadım hatta lise hayatımda hiç ders çalışmadım diyebilirim.İşte insanın kafasına sonradan dank ediyor iyi yerlerde görmek istiyor kendini... Bu sene ders çalışıyorum ygs denemelerinde 320 puan geliyor genelde ve hala konu eksiğim var.Öğrenmek istediğim şey bu rahatsızlığı olupta üniverste sınavına girmiş arkadaşlar ve nereleri kazandılar.Yani bu rahatsızlığı olan kişiler kesinlikle tıp veya diş hekimliği kazanamaz mı?
Lütfen yardım edin arkadaşlar yazacağınız şeyler hem moral açsından hemde diğer arkadaşların bu süreçte neler yaşadıklarını öğrenmem açısından çok önemli.
Şimdiden teşekkür ederim
Bu yazıyı daha önce okumustum tesekkurler evet tembellik hat safada var bended su lanet sınava girmis degerli arkadaslarında bu surecteki yasadigi deneyimleride yazarlarsa cok memnun olurum