Şimdi Ara

Çok saçma bir tercih listesi yaptım sanırım, hangisi gelir gençler?Yorumyapanlarındualarıkabulolsun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS:16K LYS:44K(sayısal) TM:38K (LYS de ne yaptığımı bende bilmiyorum) hala lys'nin şokunu atlatamadığım için tercih listem bir değişik oldu. Çok çalıştım ama ygsden sonra bıktığım için lys'ye pek çalışamadım sonum böyle oldu neyse hayırlısı buymuş diyorum. bayanım. o yüzden tıp yazmak istemiyordum ama babamın zoruyla yazdım. Diyetisyenlik çıkarsa mutsuz olacağım gibi, mezunum. 2 senedir tıp diş dediğim için o kadar şok oldum ki ne yazacağıma karar veremedim böyle bir şey çıktı. ilk 3çıkarsa iyi olur burslu çünkü tercih bursu da var özellikle medipol çıkmalı. Sizce çıkma ihtimali var mı ? medipol geçen sene 68, bu sene 80 kişi alıyor.

16k ile de diyetisyenliğe de gitmek istemiyorum hiç bir işime yaramadı şu ygs...

Hepsi özel üniversite.( bu yüzden beni ezmeyin)

Bu arada mezuna kalanlar veya sınava hazırlananlar siz sizin olun salak gibi hep ygs çalışmayın(benim gibi) yazın özellikle Lys çalışın.

Herkes emeğinin karşılığını alır inşAllah.

Çok saçma bir tercih listesi yaptım sanırım, hangisi gelir gençler?Yorumyapanlarındualarıkabulolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentistttt -- 15 Temmuz 2014; 23:20:05 >

• ilk tercihiniz gelir büyük ihtimalle,bende 2. yılında 24 binden 50 bine düşmüş biri olarak acını anlıyorum bu arada :D hayırlısıymış artık dert etme :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nineandnine

ilk tercihiniz gelir büyük ihtimalle,bende 2. yılında 24 binden 50 bine düşmüş biri olarak acını anlıyorum bu arada :D hayırlısıymış artık dert etme :D

Aynen hayırlısı çevremde o kadar çok örnekler varki ben neyim diyorum. Hayırlısı buymuş demek ki.. Sağolun inşAllah çıkar medipol başka bir şey istemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.