Şimdi Ara

ÇOK SEVİYORUZ AMA OLMUYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese kolay gelsin. Benim 2 senelik bir ilişkim var ama hep kavgalarla ve ayrılıklarla geçti. Genellikle konumuz ise onun erkek arkadaşlarıydı. Ben onun çevresine güvenmiyorum çünkü hepsi bu uzun tshirt giyen arkadaşlarıyla aşkım bebeğim tarzı konuşan tiplerden haliyle bende hiçbirini kabul etmiyordum. Sonra birşey oldu zorla bana kabul ettirdi benim hergün içimin acıdığını göre göre 55 tane erkek arkadaşını instagramdan ekledi tabi benim içim acıyor ama bu kim desem trip atıyor benle konuşmuyordu. Ben daha sonra bu sözde 55 tane samimi olduğu arkadaşlarından rahat 20 tanesiyle tanışmadığını veya samimi olmadığını öğrendim ama yinede barıştık fakat tabi barışırken ben kabul etmedim oda ekleyemiyor diye instagramını kapattı. Barıştıktan sonra sürekli konusunu açıyordu ama sürekli bana " sen rezilsin, utanç veriyorsun, insanlar sana gülüyor, geri kafalısın, rezil ettin beni " tarzı söylemlerde bulunuyordu. Bunun sebebi de erkek arkadaşlarını ekleyememesiydi tabi ki.. 1-2 tamam dedim ama en son patladım 1 hafta benle konuşmadı sonrada biz anlaşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz kafalar uyuşmuyor diyip benden ayrıldı yine. Ben onun için 13 senelik arkadaşlarımla, yıllarca hiç tartışmadığım sırdaşım olan kuzenlerimle aramı bozdum. Şuan yapayalnızım sırf aramız bozulmasın diye tüm sosyal medya hesaplarımıda kapatmıştım oda sadece dondurmuş. Beni sevdiğini söylüyor ve bende inanıyorum ama sizce doğru olanı mı yapıyoruz? Ona defalarca instagram aç ama erkek ekleme dememe rağmen öyle bir durumun rezillik olduğunu belirterek kabul etmedi. Onun yerine hep hesabını kapattı oysa ben 1 kere olsun şu kız arkadaşımı eklicem demedim sosyal medya kullandığımda bile hiç bir kız arkadaşımı eklemedim. Hepinizden kırıcı olmayacak şekilde tavsiye almak istiyorum.

• Bana göre hiçbir kızın erkek kankası olmaz illaki yakınlaşmada hoşlanmalar olur o yüzden uzak tutmak lazım sende en iyisini yapıyorsun.Ağırlığını koyman lazım.Bu konuda tartışma bile eğer olmuyorsa yol yakınken dön çünkü evlilik olursa dönüş daha zararlı olur 2 taraf içinde.
  • allahım ne kızlar var ya. ben tüm sosyal medya hesaplarımı silmiştim sevgilim için ve kendi cinsimde olan arkadaşlarımla bile arkadaşlığımı kesmiştim. ailemi karşıma almıştım.

çok merak ediyorum bu kız çok mu güzel acaba? benim eksiğim güzel olmamam mı acaba
  • yaşlar 15 falansa normal karşılıyorum.

kız erkek fark etmez sevgili için kendinden ödün veren kaybetmeye mahkumdur, ne olursa olsun öz saygından ödün vermeyeceksin, verenden de uzak duracaksın.
  • Çok şükür bugünde başkasının yerine utandık. Rahat uyuyabilirim artık.

Hazır yazmışken belirteyim. Biri bana, cinsiyeti önemli değil;

" sen rezilsin, utanç veriyorsun, insanlar sana gülüyor, geri kafalısın, rezil ettin beni "

şu cümleleri kursa kurduğu son cümle olur. Kendinizi ezdirmekten zevk alıyorsunuz herhalde.
  • Yol ver bundan hayır gelmez
  • güzel kardeşim bunu şimdi itici güç olarak kullan ve gerçek bir erkek ol.

hayal dünyasından uyanın artık kadınlar masum değiller.

senin olayının %99 benzeri bana oldu.

lise 3te yaşandı bu.

1 yıl depresyona girdim.

sonra spora başladım. özgüven kazandım. milli oldum :d hayalimde olan her şeyi farklı kızlara yaptım.

şimdi 14 aydır mutlu bir ilişkim var.

kıza gerçek bir erkek gibi davranıyorum. sözümden asla çıkmıyor 1 tane bile erkek arkadaşı yok. ama ben de bunun karşılığında ona güven ve sevgi veriyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynisi basima geldi. direk salman gerekiyor. emin ol o arkadasim dedigi tiplerle sexting bile yapiyor olabilir :). uzgunum dostum ama seni sevmiyor ki boyle bir tip sevmesin zaten bosver. kiz da erkekte iliskide karsi cins arkadasliklardan uzak durmali, herkes neyin ne oldugunu cok iyi biliyor, yani hic konusturulmayacak eve kapatilacak demiyorum yanlis anlasilmasin ama hergun bir kiz bir erkekle konusuyorsa, gorusuyorsa, mesajlasiyorsa orda bir problem vardir, ben cok kiz biraktim bu meseleden dolayi hepsi de aylar yillar sonra gorustugumuzde bana sen hakliymissin dediler. bak hepsi ama hepsi, en az 6-7 kizdan duydum bunu. sonrasinda iyi ki de kizla komple iletisimi kesmisim diyorum icimden, yoksa bos yere kanser olacaktim :).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.