Şimdi Ara

Çok sık iç lastiğim patlıyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok sık tekerim patlıyor sebebi nedir acaba ? Yama yapıyorum 20 25(bazen daha erken) günde bir patlıyor.Acaba çok kullanıyorum ondan olabilir mi?3 ayda 1560 yapmışım.Bundan dolayı olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: StevenDiaz007

Arkadaşlar çok sık tekerim patlıyor sebebi nedir acaba ? Yama yapıyorum 20 25(bazen daha erken) günde bir patlıyor.Acaba çok kullanıyorum ondan olabilir mi?3 ayda 1560 yapmışım.Bundan dolayı olabilir mi?

Dis lastigin incedir yada eskimistir. Patlamaya dirençli satilan dis lastikler var. Derecesine gore fiyati var. Ucuz oldugu soyleyemem ama ayni sorunu yasayip dış lastigi degistirdim daha nazar degmesin hic patlamadi 1 sene oldu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soghan

quote:

Arkadaşlar çok sık tekerim patlıyor sebebi nedir acaba ? Yama yapıyorum 20 25(bazen daha erken) günde bir patlıyor.Acaba çok kullanıyorum ondan olabilir mi?3 ayda 1560 yapmışım.Bundan dolayı olabilir mi?

Dis lastigin incedir yada eskimistir. Patlamaya dirençli satilan dis lastikler var. Derecesine gore fiyati var. Ucuz oldugu soyleyemem ama ayni sorunu yasayip dış lastigi degistirdim daha nazar degmesin hic patlamadi 1 sene oldu...

biliyorum zırhlı lastik.Ön lastik sıkıntılı ya.Toplam da 7 8 kere patladı.Sadece 1 kere arka teker patladı.. Bizim burda 35 lira yanlış hatırlamıyosam.Evet teker ince hibrit bisiklet

• quote:

quote:

quote:

biliyorum zırhlı lastik.Ön lastik sıkıntılı ya.Toplam da 7 8 kere patladı.Sadece 1 kere arka teker patladı.. Bizim burda 35 lira yanlış hatırlamıyosam.Evet teker ince hibrit bisiklet

Ben tanesini 40euroya aldim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben tanesini 40euroya aldim

pardon 120 deyince aklıma geldi.tanesi 60 liraydı evet şimdi hatırladım.Hangi marka continental mı michelin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 7 Kasım 2015; 1:00:03 >

• Bende michelin lastigi var 1500kmye yakın yaptım bende daha hiç patlamadı. Bence sende al işini görür

• quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

Bende michelin lastigi var 1500kmye yakın yaptım bende daha hiç patlamadı. Bence sende al işini görür

bende yama yapıp üstünü bantla 10 12 kere bantladım. Birdaha patlarsa dış lastiğe zırhlı michelin falan taktırıcam
  • Slime iç lastik dolgusu var 35 tl lastiğin içine siboptan sıkıyorsun patladığı zaman dönmeye devam ettiği için direk orayı dolduruyor sıvı 2 yıl kullanıyorsun ve tüm hava şartlarında da kullanabilirsin.
  • Dış lastiğinin için küçücük bile olsa delici bir cisim kaçtıysa sürekli patlatıyor olabilir. Dış lastik içini temizle derim. Çeperli lastiklerde de almanı kesinlikle öneririm, lastik patlama derdiymiş falan kalmıyor. Ben Continental Country Plus kullanıyorum. 10 numara.

• quote:

Orijinalden alıntı: talhagenc

Dış lastiğinin için küçücük bile olsa delici bir cisim kaçtıysa sürekli patlatıyor olabilir. Dış lastik içini temizle derim. Çeperli lastiklerde de almanı kesinlikle öneririm, lastik patlama derdiymiş falan kalmıyor. Ben Continental Country Plus kullanıyorum. 10 numara.

continental iyidir ya..Dorse tır lastiği bile üretiyor..Zırhlı lastik alıcam zaten

• Benim lastiğim 20-25 günde bir patlasa, zil takıp oynar, mahallemde bayram havası estiririm. 20-25 günde bir patlayan bir lastik tüm bisiklet camiası içerisinde hemen hemen patlamayan lastik demektir. O yüzden kafanıza takmayın. Eğer her tura çıktığınızda 2-3 kere patlıyorsa işte o zaman sorun var demektir.
    Ama yine de "ben hiç patlamasın istiyorum diyorsanız";

Dış lastiğinizi schwalbe marathon plus yapın, teki 180 tl civarında. Çivi girmedikten sonra kolay kolay patlamaz.

Daha ucuz ve yine kaliteli birşey istiyorum derseniz;

CST Sensamo Master Zırhlı Lastik öneririm. Kendim raptiye ile test ettim ve gayet güzel sonuçlar verdi. Lastiğin farklı farklı boyutları var bisikletinize göre seçin.

• quote:

Orijinalden alıntı: datamania

Benim lastiğim 20-25 günde bir patlasa, zil takıp oynar, mahallemde bayram havası estiririm. 20-25 günde bir patlayan bir lastik tüm bisiklet camiası içerisinde hemen hemen patlamayan lastik demektir. O yüzden kafanıza takmayın. Eğer her tura çıktığınızda 2-3 kere patlıyorsa işte o zaman sorun var demektir.
    Ama yine de "ben hiç patlamasın istiyorum diyorsanız";

Dış lastiğinizi schwalbe marathon plus yapın, teki 180 tl civarında. Çivi girmedikten sonra kolay kolay patlamaz.

Daha ucuz ve yine kaliteli birşey istiyorum derseniz;

CST Sensamo Master Zırhlı Lastik öneririm. Kendim raptiye ile test ettim ve gayet güzel sonuçlar verdi. Lastiğin farklı farklı boyutları var bisikletinize göre seçin.

arka lastik 3 ayda 1 kere patladı.. Ama ön lastik sıkıntılı işte. Ön iç lastiği yenilememe rağmen 3 ayda en az 7 8 kere patlamıştır...O yüzden bisikletçiye gittiğimde zırhlı dış lastik takınca iç lastiği de değiştirmeye gerek var mı diye sorucam..Bakalım.. Bana ikisi 120 demişti.60 liralık işimi görür umarım..Büyük ihtimal cst dir.Adamın dediği tam bilmiyorum

• Bu arada şimdi farkettim, DH Bisiklet Severler Grubundaymışsınız.

MTB ve türevi bisikletler için zırhlı lastik yoktur. Bu tip bisikletler için tek çare Slime vb marka patlak sıvıları.
  • quote:

Bu arada şimdi farkettim, DH Bisiklet Severler Grubundaymışsınız.

MTB ve türevi bisikletler için zırhlı lastik yoktur. Bu tip bisikletler için tek çare Slime vb marka patlak sıvıları.

Mtb kullanmıyorum ki zaten. Hibrit benim bisikletim

• arkadaşlar rubena zırhlı lastik aldım ön lastiğe 65 liraya
  • quote:

Bu arada şimdi farkettim, DH Bisiklet Severler Grubundaymışsınız.

mtb içinde zırhlı lastikler var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.