Şimdi Ara

Çok soğuktan sıcak ortam geçince ellerimde karıncalanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben çok soğuk bi yerden sıcak bi ortama geçince, mesela soğukta dışarıda gezdikten sonra arabaya binince ellerim karıncalanıyor benim gibi olan başkası var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Arkadaşlar ben çok soğuk bi yerden sıcak bi ortama geçince, mesela soğukta dışarıda gezdikten sonra arabaya binince ellerim karıncalanıyor benim gibi olan başkası var mı?

bende aynen soğuk ortamdan sıcak ortama geçince hafif bir kaşıntı oluyor.ama elerimde değil vücudumda.
  • bende asırı spor yaptıgımda yani bedenımı cok yordugumda ellerımde kırmızı kırmızı benekler yanı karıncalasmalar meydana gelıyodu. doktora gıtmedım ama nekadar dogrudur bılemem ama karacıgerle alakalı dıyolar nette bence bunun tek bır nedenı olmalı
  • çok soğuktan sıcağa geçince olması normaldir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: V2

çok soğuktan sıcağa geçince olması normaldir.

çünkü soğukta azalan dolaşım sıcakta hızlanıyor...
  • Arkadaşlar bizde olmuyo diyolar da merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: destroil

quote:

Orjinalden alıntı: V2

çok soğuktan sıcağa geçince olması normaldir.

çünkü soğukta azalan dolaşım sıcakta hızlanıyor...

Katılıyorum :birçok kişi de de olduğunu düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamamen kan dolaşımı ile ilgili bi durum.
  • selamlar konu güncel değil ama yinede yazmak istedim.. bu rahatsızlığı sene 2002-2003 den beri yaşıyorum.

Bende aynı dertten müzdaripim.. bende görülen etkileri şöyle.. özellikle sonbahar ve kış aylarında soğuktan sıcak ortama girdiğimde vücudumun heryerinde aniden karıncalanma ve bununla beraber nokta nokta kırmızılıklar oluşmakta, 3-4 dakika sürmekte, o ortamın sıcaklığına alışınca kızarıklıklar saniyeler içinde kayboluyor ve normale dönüyorum, bu zamanda tabiki üzerimdeki kalın giysileri çıkartıyorum.. Dikkat ettiğim şey şu ki sıcak suyla duş alımında bu belirtiler hissedilir derece artmakta.. bir sürü alerji testi yaptırdım en az 4 doktor gezdim fakat teşhis konulamadı. bu konuyla alakalı en son 2006 yılında gittiğim doktor, bana mide rahatsızlıklarından ülser başlangıcı olan helicobacter plorü testi yaptı, ve pozitif çıktı, 15 gün şiddetli antibiyotik tedavisi gördüm ve bu hastalık tedavi edildi.. bu günden sonra kısmen daha rahat olduğumu hissettim, hatta bi ara hastalığımı unuttum diyebilirim, ama son zamanlarda tekrarlamaya, çok şiddetli olmasa da belirtileri hissetmeye başladım, kızarma olmasada karıncalanma sıcak basması mevcut, mesela örnek verecek olursam, bi hamama gittiğimde ya da saunaya hastalık ilk 3 dakika görülüyor, fakat ısıya vücut alışınca kendiliğinden geçiyor, yazın direk güneş karşısında bazen oluyor.. yani hastalık hala vücudumda ama teşhisini koyamadım..

sizin bu hastalıkta 2008 den bu yana geldiğiniz durum nedir, paylaşırsanız sevinirim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.