Şimdi Ara

Çok tipsizim kimse suratıma bakamiyor bile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O kadar tipsizim ki bu sabah uyandım ve aynaya bakmaya korktum. Tam bir tarla sıçanına benziyorum rengim kara 166 boyundayım 55 kiloyum. Saçlarım aşırı yağlı 2 yıldır berbere gitmedim. Saçıma bakamiyorum ama berbere de gitmeye korkuyorum çünkü en son gittiğimde saçımı kesmeyi reddetmişti, rezil olmuştum. Maske takmaya çalıştım ama bir şeye yaramadı insanlar benden hep uzak durdu. Kimseyle yüzyüze konuşamam

Bazen dilsiz taklidi yapiyorum telefona yazıp iletişim kurmaya çalışıyorum. Ama bu çok zavallıca, ben yaşamak istemiyorum böyle tipsiz kısa ve cılız güçsüz olmaktan kötü ne olabilir. Parayı dert etmiyorum çünkü zaten hiç arkadaşım filan yok günlük 20 liradan geçiniyorum sıkıntı yok.

• boy çok sıkıntı istersen dünyanın en yakışıklı insanı ol o boy kötü bence bunu kabullenmekten başka çaren yok bu senin kaderin

• Çok tipsizim kimse suratıma bakamiyor bile
  • at tipini yorumlayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: meola147of

boy çok sıkıntı istersen dünyanın en yakışıklı insanı ol o boy kötü bence bunu kabullenmekten başka çaren yok bu senin kaderin

Boyu uzatmak için 1 yıl boyunca her gün 15 barfiks çektim üstüne nofap yaptım ama ancak bu kadar.. Allah beni çok ciddi sınıyor

• At tipini
  • Ulpro kullanıcısına yanıt

hayır Çok tipsizim kimse suratıma bakamiyor bile 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tip önemli. tipsizsen bari bakımlı ol.

tamam zeka elbette müthiş önemli lakin estetik durmakta önemli valla ben erkek olarak arkadaş seçerken bile tipe bakıyorum sonuçta fotoğraf falan çekiniyoruz.

aaa görüşemiyoruz naber diyen sınıf arkadaşlarım tipsiz olduğunu kabul etsinler. görüşemicez tabi ben bebek gibi kıza bakarak mı tavla oynamayı tercih ederim sana bakarak mı?

• Sen şimdi bize " Geldi yine tipini sevdiğim" lafını söyletmeye çalışıyorsun anlaşılan.

Allah kalplere bakar. Hatta kızlar bile tiple o kadar ilgilenmez..maymundan hallice adamla evlenebilirler. Kısa olmanın bir çok avantaji da var. Cüceliği kastedmiyorum. Gelmiş geçmiş en yiğit insan Hz Ali nin boyu kısaydı.

Hayatta başarın varsa herşeyin olur. Aynayada o kadar bakma. İlyas Salman a bak misal.

• yaşın kaç sincap

• Göster
  • Seni anlıyorum bunun psikolojiyle çok alakası var. Misal antrenman yapıyorum sonra tipimle ilgili şeyler gelse de aklıma çok tınlamıyorum boş veriyorum mücadele ediyorum kendi düşüncelerimle ama antrenman yapmazsam bu tür düşüncelerle baş etmek çok güç. Adamı psikolojik olarak çökertiyor. İş psikolojide bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspartamsız -- 8 Aralık 2022; 0:28:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.