Şimdi Ara

Çok Yalnızım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İş hayatına başladığımdan beri, iş dışında neredeyse görüştüğüm hiç kimse yok. Özellikle haftasonları bazen konuşacak birini bulamamak çok sıkıyor insanı. Bunu nasıl düzelteceğimi bilemiyorum. Okul hayatında da o kadar arkadaş canlısı biri değildim aslında ama yinede arkadaşlarım vardı. Şimdi nasıl arkadaş edinirim bilemiyorum. Çok yalnızım!

• İş yerindeki arkadaşlarınızla daha sık görüşmeyi düşünebilirsiniz. Biraz girişken olun, siz teklif edin. Böylelikle sosyal hayatınız genişleyecek ve "arkadaş" bulabilme ihtimaliniz artacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Neighbourhood -- 31 Ocak 2015; 21:23:52 >
  • NaturundTechnik kullanıcısına yanıt
    'İnsanlar nerede burda çok yalnız hissediyorum' dedi küçük prens
    'insanlar arasında da yalnız kalır insan' dedi yılan

Takma.
  • dün diğer: 'yalnızım' konusunda da yazmıştım, bu tarz mevzuları kafaya takma demeniz doğru değil. modern tıpta sosyallik sağlığın bir parçası sayılıyor. yani insan iletişime, sosyalliğe muhtaçtır ve bu sağlığı etkiler. illa biyolojik sağlığı etkilemesine gerek yok, psikolojik sağlığı etkiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

dün diğer: 'yalnızım' konusunda da yazmıştım, bu tarz mevzuları kafaya takma demeniz doğru değil. modern tıpta sosyallik sağlığın bir parçası sayılıyor. yani insan iletişime, sosyalliğe muhtaçtır ve bu sağlığı etkiler. illa biyolojik sağlığı etkilemesine gerek yok, psikolojik sağlığı etkiler.

Ne yazık ki arkadaş haklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DEPRESYONDAYIM MUTLU DEĞİLİM
    9 yıl önce açıldı
    Gerçekten çok yanlızım ya
    3 yıl önce açıldı
    Tatilde çok sıkılıyorum
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.