Şimdi Ara

Çok zayıf ve kısayım moralim çok bozuluyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar moralim çok bozuluyor bu duruma kilom 40 civarı boyum 1.68 yaşım ise 16 sınıfımdakiler benden uzun ve yapılı lise 2 ye gidiyorum napabilirim doktora gittim şurup verdi 1 ay kullandım sivilceler falan çıktı ergeliğe soktu hızlı bişekilde ama kilo artmadı boyumsa 1-2 cm falan ama bıraktım surubu çünkü içince dayanamıyordum kusuyordum genellikle :( 2 tüp kan aldılar veriyolar bir şurup bırakıyo doktorlar :( kendime özgüvenim falan sıfır oldu artık

• Boya falan çözüm yok demek ki genetik bir durum.Ama çok zayıfsın gerçekten erkeklerde boy ve kilo oranı aynı olmalıdır.Yani 168 cm isen 68 kilo ideal sana.Bol yemek yemekten başka çaren yok gibi gözüküyor.Ben zaten ilaç falan hiç tavsiye etmem.Hem özgüvenin falan niye düşük yani kızlardan dolayı falan mı yoksa yani boy kısalığı zayıflık çok özgüvensizlik yapmaz da :D
  • Hocam bende 16 yaşındayım 172 boyum var 72.5 kiloydum demin kısayım + öküzüm senden kötüleride var.
  • kendine inanmalısın genç jedi inandığın sürece hiçbir şey imkansız olamaz! örnek vericek olursak dayak yediğin çocuğu dövmeye hedefle
  • Anne ve babanın boyu kaç
  • daha uzarsın 21 e kadar yolu var
    yüzmeye yazıl
    sigaradan uzak dur
    uykuna dikkat et
  • boya yapacak bir şeyin yok ama o kilo nedir, diyetisyene görün mutlaka
  • babam 1.85 annem 1.68 uzarmıyım. kiloda çok üzülmüyorumda boy konusu beni yiyior. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir TolgaGkcen

babam 1.85 annem 1.68 uzarmıyım. kiloda çok üzülmüyorumda boy konusu beni yiyior. :(

Ergenliğe geç giriyorsun,erkeklerde 21 yaşına kadar boy uzar genetik faktörlere göre kimi 18 yaşında 5-6 cm uzar kiminin ise 18 de boy uzaması durur eğer babanın boyu 185 ise sen rahat 180 olursun yüzme,basketbol gibi sporlarla uğraş tam gelişme dönemindesin abartılacak bir durum yok eğer babanın boyu 160 filan olsaydı hiç uğraşma derdim ama genetik olarak da bir problemin yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTİ BUG -- 5 Ocak 2014; 12:35:05 >
  • hocam inş. 1.80 olurum babam 1.85 eminim
  • Sir TolgaGkcen kullanıcısına yanıt
    Kardeşim aynı sorun bendede var ama seninkinden dahada berbat bende lise1 e gidiyorum boyum 1.55 kliom 40 düşün artık banada böyle içine bol bol vitaminlerden koyulmuş özel bir süt verdiler şu anda pek işe yaramıyor ama hayırlısı ama sende bi denemelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tümör

daha uzarsın 21 e kadar yolu var
    yüzmeye yazıl
    sigaradan uzak dur
    uykuna dikkat et

Sigara ile kilo değilde boyun bi alakası yok dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gun hastane varsa etrafında bikere gir içeriye. 15 20dk gez içerde ne hastalar goruceksin. Ne dertli insanlar.

Haline şükür et kardeşim. Tek derdin boy kisaligi zayiflik olsun.

Takilmayin böyle şeylere.

Okan Bayülgen. Cem yilmaz. Emre belezoglu. Shakira. Einstein Sadece smdi aklima gelen kişiler. Hepsi alanlarında basarili olmus kişiler.

Canini sıkma kısa ol zayif ol ama bilgili kültürlü ol. Kitap oku. Sosyal ol.

Ve bu fani dünya da boş şeyler icin kendink uzme.

Bu konuya her canin sıkıldıginda her moralin bozuldugunda bu yorumu oku :)

Edit; Kız konusuna takilmissin, unutma cem yılmazin en son sevgilisi cansu dere idi :))

Yaşın daha cok genç 20 yasina kadar boyun da uzar kilon da yerine gelir uzme canını...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maske187 -- 12 Şubat 2014; 1:48:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: y8igit

quote:

Orijinalden alıntı: Tümör

daha uzarsın 21 e kadar yolu var
    yüzmeye yazıl
    sigaradan uzak dur
    uykuna dikkat et

Sigara ile kilo değilde boyun bi alakası yok dimi

olumsuz etkisi var
    büyüme hormonunu olumsuz etkiler
  • Anladım teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.