Şimdi Ara

Çok zor durumdayım. Borç para istiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar birisi bana 500tl yollayabilirmi. Lütfen acil. Allah rizasi için çok önemli. En kısa sürede geri ödeme yapicam soz erkek sözü. Yollayabilecek birisi banada burayada yazsın bi sorun olmasın diye. Ya 50 kişi 10tl verse borcum olsun fazlasıyla lutfen!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu çağda, daha doğrusu bu ve geçen yüzyılda bunu kimse yapmaz hocam, hani osmanlı zamanında filan yaşasanız gene bi ihtimal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 18 Aralık 2020; 22:36:32 >
  • Gerçekten çok haklısın. Kesinlikle kimseyi suçlamam mecburda değiller. Hayat işte tabiki mücadele etmemiz lazım bu hayatta kimseye muhtaç olmamamiz lazım. Öyle anlar geliyor ki o eşiği bir şekilde aşmanız lazım. O anlarda ne yaşadığınızı yaşayanlar bilir. Bu anlardan çıkmanın mutluluğu bambaşka birseydir. Bir şekildede çıkarsınız fakat birilerinin kalbini kirdinizmi o çok kötüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fnrfratc -- 18 Aralık 2020; 23:57:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D67828229

Bu çağda, daha doğrusu bu ve geçen yüzyılda bunu kimse yapmaz hocam, hani osmanlı zamanında filan yaşasanız gene bi ihtimal...

osmanlı zamanında donanımhaber forum yoktu ki hocam.

• fnrfratc F kullanıcısına yanıt

bu duruma düşmen senin hatanmı yoksa hastalık falanmı

• FollowTheLight kullanıcısına yanıt

Hastalık değil. Tamamen benim hatam

ozaman cekeceksin hocam yapacak bisi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 19 Aralık 2020; 16:25:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para harcamak çok iyi bir duygu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FollowTheLight kullanıcısına yanıt

Evet

• Bana da lazım ne tesadüf;)

Keşke olsa hocam öğrenci adamda ne arar para

• Asaf1 kullanıcısına yanıt

Ya bu ara ne iş var ne bisey bende öğrenciyim. Her zaman mücadele edip kazanmamız lazım ne olursak olalım. Ben çalışsamda aylık iyi para alsamda işte öyle bir an geldimi böyle çok kısa sürede para lazım yanı bekleyip 15 gün sonra maaşı almak hicbir ise yaramıyor. Herşey yaşanmış oluyor. yaşanması kötü değil huzursuzluk vs olur ama kalpler kirildimi ve arkasından gelen büyük guvensizlikler onun enerjisini hep hissedersin yaşarsın huzursuzluk hep içindedir.

Ne güzel söyledin...

İş yok dediğin gibi bende kyk gelene kadar borcu borçla döndüğü kadar artık...

• Asaf1 kullanıcısına yanıt

Benimki çok elzem durumdu yani böyle bir duruma hata yapıp düşmedinmi her türlü yürütürsün bi şekilde. Böyle borç para isteyince falan insanlar farklı bakıyor ben bunu göze aldım tabi çok sıkışık duruma düşünce hani çıkmaz sokağa girersin peşinde birileri vardir hemen bir yol bulup çıkman lazım yanı buna benzetebiliriz. Genede forum halkını rahatsiz ettiysem özür dilerim tabi.

Yok hocam ya inşallah bir Hızır yetişir size...

• Sagol. Inşallah. Hata işte insallah ders olduğuyla kalır...

• https://forum.donanimhaber.com/fnrfratc-nickli-yunus-firat-tarafindan-dolandirilmam--150270893

• Adam dolandırıcı çıktı beyler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.