Şimdi Ara

Cold Archer Yapılandırma ->>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

Öncelikle cold Archer karakterlerin stat dağılımına bir göz atalım;
    Cold archer Pure int mi yoksa Pure str mi olmalıdır?

Cold archerların pure int olmaları bir çok açıdan daha uygundur Cold archer karakter kasmanın ana mantığı diğer karakterlerin yanınıza yaklaşamadan yüksek damage vererilerek**indirilmesir str bir karakterde phy def ve hp yüksek olacaktır bu tür karakterlerde düşmanın yanınıza yaklaşması pek bir şey ifade etmez fakat int karakterlerde hp az olduğu için düşmanı yanına yaklaştırmaması gerekir bunuda cold skilini kullanarak yapar ayrıca cold defans skillerini kullanarak düşük olan Phy defansını arttır böylelikle phy defans açığını kapatır.Bu yüzden Cold archer Pure int olmalıdır fakat size önerim 15 lvl a kadar 2 int 1 str 15 lvl dan sonra sadece int şeklinde stat dağıtımı yapmanız olacaktır böylelikle hp sıkıntısını belli bir oranda engellemiş olursunuz.

Cold Archer ne tür kıyafet giymelidir?

Phy defans açığı defans büyüleri kullanılarak kapatılacağı için**garment giyilerek magic defans maksimum noktaya ulaştırılmalıdır böylelikle uzaktan yapılacak magic attaclara karşı daha dayanıklı oluruz.İsteyen Str karakterlere karşı daha dayanıklı olabilmek için int özellikli protectorde giyebilir.

Cold Archer karakterlerde Skill dağılımı nasıl olmalıdır?

Cold archer int olacağı için öncelik her zaman Cold mastery skill lerinin olmalıdır çünkü int karakterler gücünü force skilerinden alır fakat benim size önerim Sp leriniz el verdiğince Weapon Mastery Skillleriniz ile Cold Mastery skilerinizi eşit götürmeniz dir bunu yapabilmeniz için 3 yada 4 fark Sp farm yapmanız uygun olacaktır.

Cold Archer hangi skiler üzerinde yoğunlaşmalıdır?

Cold archer karakterler en fazla damage veren skill ler üzerinde yoğunlaşmalıdır böylelikle Sp lerimizi en iyi şekilde değerlendirmiş oluruz hangi skillerin maximuma ulaştırılması gerektiğini Virginmage arkadaşımızın hazırladığı tablodan takip edebilirsiniz;

Weapon Mastery Skills :

Anti Devil Bow Series : Her üç seviye de 9 yapılarak max olacak.
    Arrow Combo Series : Her üç seviye de 9 yapılarak max olacak.
    White Hawk Summon Series : Critical attack avanatajı elde etmek isteyenler White Hawk Summon Skill'ini lvl12 yapıp, Blue Hawk Summon Skill açabilirler. Ama istenirse Physical Attack yapan Black Hawk Summon Series açılarak, sizin saldırınıza Phy. takviye oluşturulabilir. Karar tamamen size kalmış.
    Deamon Soul Arrow : Burada skill aktif edilirse, önden 2m'lik bir ekstra atış mesafesi kazanılacaktır.Bence 1 verip aktif etmede sakınca yok.
    Strong Bow Series : Burada da her üç aşamanın max seviyeye ulaşması gerekiyor.
    Mind Concentration (Passive) : Yine aynı şekilde pasif olan bu skill max seviyede kullanılmalı.
    Yalnız, Strong Bow Series, mastery skill lvl31'de aktif olacağı için, lvl31'e kadar kolay level kasabileceğimiz skill'leri açmamızda bir sakınca yok.Tabi skill seviyesini çok arttırmadığımız sürece. Örneğin mastery skill lvl14'te Autumn Wind-Flame, mastery skill lvl25'te Berserker Arrow gibi skilileri lvl1'i aşmamak kaydıyla açılabilir. Böylece hem Skill Point kaybedilmemiş olacaktır, hem max. damage veren skillere yoğunlaşılmış olunacaktır.
    Force (Cold) Mastery Skills :
    Cold Force Series : Her üç seviye de 9 yapılarak max olacak.
    Frost Guard Series : Her üç seviye de 9 yapılarak max olacak.
    Frost Nova Series : Frost Nova-Wind Lv1 yapılabilir.Böylece Giant'larda avantaj elde edilebilir. Tabi bu skill açılana kadar Cold Wave Attack Series - Cold Wave-Arrest Lv1 yapılabilir.
    Snow Strorm Series : Her iki seviye de sonuna kadar arttırılıp max olacak.
    Cold Armor Series (Passive) : Mutlaka sonuna kadar arttırılarak max seviyeye getirilmesi gereken bir skill.

Cold archer Yukarıdaki skiller dışında başka skilleride açmalımıdır?

Evet açmalıdır sadece Cold Archerlar değil diğer karakterlerde bazı skilleri aktif duruma getirmelidir bunların hangilerinin açılması ve hangi seviyelere getirilmesi gerektiğini Virginmage arkadaşımızın hazırlamış olduğu tablodan takip edebilirsiniz;

Weapon Skill Extra :
    HEUKSAL Mastery : LvL10 yapılarak aşağıdaki aktif oalcaktır.
    Cheolsam Force : LvL1 yapılarak pasif olan bu skille +102 Health Point arttırılabilir.

Force Skill Extralar :
    COLD Mastery : LvL 10 yapılarak aşağıdakiler aktif olacaktır.
    Weak Guard of Ice : LvL2 yapılarak 345 saniye boyunca Phy. Def. Pow. +2 artar.
    Cold Armor : Hem pasif hem de Phy. Def. Pow +2 arttıracak.
    LIGHTNING Mastery : LvL 20 yapılarak aşagıdakiler aktif olacaktır.
    Must-Piercing Force : LvL3 yapılarak 365 saniye boyunca Mag. Dam. %5 arttırılabilir.
    Grass-Walk : LvL3 yapılarak 385 saniye boyunca %26 daha hızlı hareket edilebilir.
    Heaven's Force : LvL2 yapılarak, Parry Ratio (Damage Azaltma) 13 arttırılabilir.
    FIRE Mastery : LvL 17 yapılarak aşagıdakiler aktif olacaktır.
    Flame-Body Wisdom : LvL1 yapılarak 355 saniye boyunca Phy. Dam. %3 arttırılabilir.
    Basic Fire Protection : LvL1 yapılarak 380 saniye boyunca Mag Def. Pow. +6 arttırılabilir.
    Flame Devil Force : LvL1 yapılarak pasif olan bu skill ile %1 Phy. Dam. arttırılabilir.
    FORCE Mastery : LvL23 yapılarak aşağıdakiler aktif olacaktır.
    Soul Rebirth Art : LvL3 yapılarak varsa oyun içi Buddy'nizi tekrar canlandırabilirsiniz. bu kademede yanılmıyorsam LvL33'e kadar herkesi yeniden canlandırabiliyorsunuz.
    Harmony Theraphy : LvL1 yapılarak oluşturulan alanda hem ManaPoint'in, hem de Health Point'in %20 daha hızlı dolmasını sağlayabilirsiniz.
    Force Increasing : LvL2 yapılarak Mana Point 197 arttırılabilir.

<<<ALINTIDIR>>NikisiYok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NikisiYok -- 15 Şubat 2010; 14:40:53 >

• bende bir cold archerim, ama str olanından. str charlara karşı özellikle warriora karşı çok sağlam bir build. Warriorun şansı yok denebilir. ama intlere karşı gerçekten zorlanıyor, int derkende nukerler. Oyunun şu zamanında yeni serverlerde warrior ve wizard bolluğu olduğundan ve nuker azaldığından o buildi takmıyorum. zaten nuker birini yenince kendini kral ilan etmiyor ama warrior gelince kendini çok üstün görüyor. bende warrior harcayan bir build oldğuma göre, ortalıkta warrior dolduğuna göre en iyi seçimi yaptım diye görüyorum.

yanına force açıp mana miktarımı snowu %35 kullabilmek için arttırmak ,hemde holy olmayanlarada ezici bir üstünlük göstermek istiyorum, ayrıca pvp alanında hacı yatmaz olduğumdan reside kullanmak istiyorum. avrupa charlarda bu sorun oluyor silah değiştir resle zaten kendi yatıyor. holy var force işe yaramaz diyenlerede cevabım zaten sadece cold bow ile kesiyorum force benim için + dır.

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

bende bir cold archerim, ama str olanından. str charlara karşı özellikle warriora karşı çok sağlam bir build. Warriorun şansı yok denebilir. ama intlere karşı gerçekten zorlanıyor, int derkende nukerler. Oyunun şu zamanında yeni serverlerde warrior ve wizard bolluğu olduğundan ve nuker azaldığından o buildi takmıyorum. zaten nuker birini yenince kendini kral ilan etmiyor ama warrior gelince kendini çok üstün görüyor. bende warrior harcayan bir build oldğuma göre, ortalıkta warrior dolduğuna göre en iyi seçimi yaptım diye görüyorum.

yanına force açıp mana miktarımı snowu %35 kullabilmek için arttırmak ,hemde holy olmayanlarada ezici bir üstünlük göstermek istiyorum, ayrıca pvp alanında hacı yatmaz olduğumdan reside kullanmak istiyorum. avrupa charlarda bu sorun oluyor silah değiştir resle zaten kendi yatıyor. holy var force işe yaramaz diyenlerede cevabım zaten sadece cold bow ile kesiyorum force benim için + dır.

Oda İyi Bir Fikir:) Ama Cold Fire Bacheon yaparsan çok sağlam oluyor :)

• benim gibi yeni bşlayanlar için iyi bir rehber sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruoja -- 19 Şubat 2010; 3:50:01 >
  • Problem Değil:) Yorumun İçin Tşkler Ederim
  • Takılara freeze ekle fire shield aç. O archerın hiçbir artısı yok. Yani tehlikeli bir yapılandırma. Cold bufflarından yararlanmak için açılır fakat 100ff de imbuesu bir işe yaramaz. 73'teki kb skilli gelinceye kadar pvpde bir alternatif olabilir ama sonrası için genellikle fire kullanılır.
  • Bence fire ve force str archer a daha iyi gider
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En iyi bna göre china build Heuskal-Cold-Lightning tir wizardda dahil olmak üzere vsde rakip tanımaz bi denemk için kasmanızı öneririm(Tabiikide Pure İNT) Ayrıca kasarkende çok rahat eder ve hp bakımından bi problem asla yaşamaz bi hybird gibi bir canın ve bir pure int gbi çok feci bir attackın olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6ustu1oyun

En iyi bna göre china build Heuskal-Cold-Lightning tir wizardda dahil olmak üzere vsde rakip tanımaz bi denemk için kasmanızı öneririm(Tabiikide Pure İNT) Ayrıca kasarkende çok rahat eder ve hp bakımından bi problem asla yaşamaz bi hybird gibi bir canın ve bir pure int gbi çok feci bir attackın olur

Oda olabilir fakat.Bow 1günde aklıyorsa Glavie 2gündü gibi aklar :) Ama pvp de glavie daha sağlamdır..:)
  • Ben bu build i denedim pek zevk alınmıyordu yaw çar çok çabuk yatıyordu :)
  • kullanmayı bilcen:D:D bak wize karşı kaç biraz mesefe olsun arada sonra bi glavie yatmazssa bi hanya, Wariror vb... ph vuran adamlara karşı coldun dağ skillii can noktası eğer bu dağ skiliini doğru andan basarsınız 35 lwldım bi ark vardı 35 bow açtım bunu bna 100 vurdu bn ona çat :D:D
  • bence 100 ff bir çara karşı cold imbue çok etkisiz kalır gibi gelio
  • cold imbuesi ne kadar etkisiz kalsa da kalsın en azından rakibi buz içine soktuğu an atağını direk olarak kesiyor bazı durumlarda çok sinir bozucu oluyor rakip için sizin içinde can kurtarıcı olabiliyor cogu durumda

5li ve 6 lı arrowda kb var bu can kurtarıcıdır ayrıca bide can kurtarıcı ihtimal olarak buz statusune girme ihtimalini düşünün fark ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerberuss blaze

bence 100 ff bir çara karşı cold imbue çok etkisiz kalır gibi gelio

kesinlike katılıyorm sonuçta charlar 100 lv ff düşünülerek yapılandırılmalı
  • kullanmayı iyi bilirsen ferketmez ister fire ister light :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6ustu1oyun

En iyi bna göre china build Heuskal-Cold-Lightning tir wizardda dahil olmak üzere vsde rakip tanımaz bi denemk için kasmanızı öneririm(Tabiikide Pure İNT) Ayrıca kasarkende çok rahat eder ve hp bakımından bi problem asla yaşamaz bi hybird gibi bir canın ve bir pure int gbi çok feci bir attackın olur

Denedim ama olmuyor çok sp istiyor en son olarak Glavie-Fire-Cold-Light yani

Fire 100 Glavie 100 Light80 Cold 20 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

bende bir cold archerim, ama str olanından. str charlara karşı özellikle warriora karşı çok sağlam bir build. Warriorun şansı yok denebilir. ama intlere karşı gerçekten zorlanıyor, int derkende nukerler. Oyunun şu zamanında yeni serverlerde warrior ve wizard bolluğu olduğundan ve nuker azaldığından o buildi takmıyorum. zaten nuker birini yenince kendini kral ilan etmiyor ama warrior gelince kendini çok üstün görüyor. bende warrior harcayan bir build oldğuma göre, ortalıkta warrior dolduğuna göre en iyi seçimi yaptım diye görüyorum.

Hocam yapılandırmayı tam olarak yazabilir misin buraya??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.