Şimdi Ara

Color Wheel Tamiri ve Değişimi Yaptınız mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2014 yılından itibaren benq w1070 kullanıyorum. Açıkcası tv ve film izlemek için kullanıyorum. 2 defa lamba değiştim 1 tane yedek lambamda duruyor. Bir şey olursa stoklu olayım dedim. Cihazdan memnunum açıkcası bana yetiyor. Fakat dün gece saat 23 suları birden bir ses geldi ve ve görüntü titremeye başladı. Ne olduğunu anlamadım ve hemen cihazı kapattım başta lamba patladı sandım ama cihazı acınca durumun öyle olmadığını anladım içinde bir parça cam vardı. Hemen renk tekerinin patladığını düşündüm. Meraktan açıp bir bakayım dedim açınca renk tekerinin daha önce çeşitli şekilde hazırlanıp kesilip daha sonra çark üzerinde birleştirilmiş olduğunu fark ettim.

Cihaz içine kaçan camın ise sağlam olduğunu fakat çarka yapıştırdıkları yerden fırladığını gördüm kendim yapıştırabilir miyim diye düşündüm o an elimde 404 çift tüplü epoksi vardı ve epoksi ile yapıştırdım fakat sabah dank etti epoksi yüksek sıcaklığa dayanabiliyor mu ? :)) Biraz araştırınca 100 dereceye kadar dayanır diyor fakat cihazın içi ne kadar ısınıyor bilemedim. sabah epoksi kurumuş olduğundan bir deneme yapayım dedim ama işe gideceğimden cihaz ısınacak kadar duramadım. 5dk lık deneme sürecimde tüm renklerin sorunsuz bir şekilde gösterildiğini gördüm ama cihaz ısınınca sonuç ne olur bilemedim.

Sizce ısıya dayanıklı başka bir yapıştırıcı mı almalıyım yoksa şimdiden yeni renk tekeri siparişi vermeli miyim. Yada artık yeni cihazlara doğru yelken mi açmak lazım ama malum yeni cihazların fiyatı beni bunaltıyor.

Edit : Resim eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herschell -- 21 Aralık 2022; 15:44:43 >

• Tekeri değiştirmek en f/p durum olacaktır hocam bana kalırsa. AliExpress'te rahatlıkla bulunabiliyor tekerler.

• tst- kullanıcısına yanıt
    1200tl gibi bir fiyat cikti simdilik epoksi is goruyor arti olarak tekeri temizledigim icin daha guzel bir goruntu aliyorum ama yedeklesem mi bir tane bilemedim malum yeniler 25-45 bin tl arasi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • herschell H kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası ben sizin yerinizde olsam epoksiye güvenmezdim. Dediğiniz gibi yenisini almak ne yazık ki üzüyor. Riske atmamak lazım diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.