Şimdi Ara

Colorful BATTLE-AX B650E*M-PLUS V14 4.619 TL [incehesap]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Giriş seviyesi anakart fiyatına B650E*. 2x full spec VRM, iki büyük heatsink, mATX olmasına rağmen 4 RAM slot, Type-C çıkış ve header, PCIe 5x16 ve 4x4, 8+4 12v giriş, 4 SATA/2 M.2. Marka batı piyasasında çok meşhur değil, ama ürün kalitesi olarak fiyatına göre dopdolu bir kart yapmışlar.

Colorful BATTLE-AX B650E*M-PLUS V14 4.619 TL [incehesap]www.incehesap.com
    COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 DDR5 7600MHz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/colorful-battle-ax-b650m-plus-v14-ddr5-7600mhz-matx-am5-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-73142

*= Resmi yazılaşmalarda E branding'i kullanmamışlar. Spec olarak E özelliğini karşılıyor, bu yüzden B650e demek yanlış olmaz.

• Alacak arkadaşların bilgisine

MATX anakartlarda 3 slot ekran kartı takacaksanız, ön panel için usb 3.0 bağlantısını takamama ihtimaliniz var. Ekran kartı üzerine denk geliyor, usb 3.0 bağlantı kablosu girişi ve kablosu kalın olduğu için anakarta takılacak boşluk kalmıyor.

örnek resim

edit: bu problem b650m serisinde bulunmuyormus ortaligi karistirdim iyi mi A anakartlarda bazilarinda hala devam ediyor bilginize

• Cuma günü bu anakartın bir alt seviyesi ile sistem toplamıştım, anakart hakkında ne bir araştırma ne bir bilgi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacak arkadaşların bilgisine

MATX anakartlarda 3 slot ekran kartı takacaksanız, ön panel için usb 3.0 bağlantısını takamama ihtimaliniz var. Ekran kartı üzerine denk geliyor, usb 3.0 bağlantı kablosu girişi ve kablosu kalın olduğu için anakarta takılacak boşluk kalmıyor.

örnek resim

edit: bu problem b650m serisinde bulunmuyormus ortaligi karistirdim iyi miColorful BATTLE-AX B650E*M-PLUS V14 4.619 TL [incehesap] A anakartlarda bazilarinda hala devam ediyor bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 31 Ekim 2024; 14:7:29 >

• zero-man kullanıcısına yanıt

Çin youtube'una dahil baktım, pek bir bilgi bulamadım ben de. Reddit'te bir iki pozitif yorum var, eleştiri pek göremedim. Tahmin ediyorum ki Amerika piyasasına neredeyse hiç girmedi kart.

• Bu videoda 9900x ile kullanılmış, bios tanıtımı da yapılmış ama video Çince işte.

Colorful BATTLE-AX B650E*M-PLUS V14 4.619 TL [incehesap]Rayboltyoutube
    안녕하세요, 레이볼트 입니다. 오늘은 컬러풀이 출시한 메인스트림급 메인보드! Battle-AX B650M 메인보드를 소개드립니다. 고사양 라이젠 CPU와 조합할 가성비 좋은 메인보드를 찾는 분들께 추천할 수 있는 제품이니 영상을 통해 정보 확인해보시고 구매에 도움 받으시길 바랍니다. 제 리뷰와 팁이 도움이 되었다면 구독과 좋아요 꼭 부탁드립니다! 제품 링크 : ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - 주요 내용 - Dr.MOSFET 15 페이즈로 탄탄한 전원부 라이젠 R9 CPU도 커버 가능한 성능 필수/편의사양 가득 00:00​​​​ Intro 00:31 메인보드 디테일 02:57 벤치마크 결과 05:19 전용 SW 소개 06:51 리뷰 요약, 종합평가 Track: Santa Cruz (Official) Music provided by Ikson® Link: https://youtu.be/hd0EObFWNqA [이 영상은 STCOM으로부터 지원받아 제작한 영상 리뷰입니다.] 컴퓨터 부품 / IT 기기 영상 리뷰 의뢰 : onmyshoulder@naver.com / https://blog.naver.com/onmyshoulder​​​​​
    https://www.youtube.com/watch?v=rF5tlhIam8U
  • kaiberdono kullanıcısına yanıt

Hocam ben bunu tam anlamadım, 2 numaralı yere takınca kasanın usb 3.0 soketleri bağlanmıyor anakarta.

Peki ekran kartını 1 numaralı girişe takabilir miyiz? Kule soğutucu mu engel olur buna?

• zero-man kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimalle aynı markanın başka bir anakart modelinden bahsedilmiş çünkü kasanın ön panel usb 3.0 portu 24pin güç bağlantısının yanında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geri kafalı olabilirim ama en azından anakartı çok satan çok kullanıcısı olan bir model-marka seçmek lazım diye düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gigabyte, Asus, MSI iyidir. İlle de fantezi yapacaksam Asrock alırım. Tabi tepe modelleri(taichi gibi)

Evga'nın bile anakartlarına gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Gigabyte, Asus, MSI iyidir. İlle de fantezi yapacaksam Asrock alırım. Tabi tepe modelleri(taichi gibi)

Evga'nın bile anakartlarına gerek yok.
    Konudan uzaklaşıyoruz ama benim de tercihim dediğiniz gibi oluyor. Ki garanti süresi genellikle tercih sebebi oluyor. Bildiğim kadarıyla asusun garanti süresi 3 yıl olduğundan önceliğim asus oluyor

• MSI, Asus falan diyorsunuz ama şu fiyat kategorisinde kumanda board'ı gibi 4+2 kartlar satıyorlar. Yoksa ben de elimde olsa gider MSI Tomahawk alırdım 4.600 liraya. 5.000 lira altına satılan tüm board'ların VRM stress testinde 100 dereceyi geçtiği görülüyor. Düzgün kartlar değiller

Asrock Steel Legend de bunun 3 katı fiyatı.

Daha Asus hakkında yeni bir olay, garanti kapsamında gönderilen ürünlerde tamir işlemlerinin garanti kapsamı dışına zorla çıkarıldığı fiyaskosu patladı. İyi kötü şu tür bir kartta incehesap ile iade için kavga edersiniz

Modern dönemde işlemciden pahalıya anakartların ancak "düzgün" kategorisinde girdiği için attım. Belirttiğim gibi pek inceleme de yok piyasada, alıcı biraz risk alır

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun bios vs verip vermeceği. Benim de dikkatimi çekti bu anakart. Yarın desteği keser mi kesmez mi bilmiyorum. Ya da risk alıp alacağız. Fiyat olarak baya iyi.

• theKing_ kullanıcısına yanıt

Colorful'un piyasadan çıkacağını zannetmiyorum. Kendi çıkarttıkları B450'lere Vermeer desteği getirmişler, son BIOS mid-2023.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 3 Kasım 2024; 14:14:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.