Şimdi Ara

colt ta sürücü koltuğu yanındaki göz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben de 2009 colt AMT ile aranıza katıldım.Bugün 2007 model colt ta sürücü koltuğunun sol alt yanında(kapı eşiği ile koltuk arasında) plastik küçük gözleri olan bir şey dikkatimi çekti.2009 modellerde yok.Araca güzel bir görüntü vermiş.2009 modellerde kaldırıldı mı?Yosa aksesuar olarak mı takılıyordu?

• çncelikle aramıza hoşgeldin.

aracınız güle güle kullanman dileği ile.

bende 2006 model var. bende o dediğin mevcut.

kaldırıldığı dikatimi çekmemişti.

açık söylemem gerekirse 3 yıldır hiç bir şey koymadım oraya pek bir işe yaradığını söyleyemem.

ama servise sorarsan eklettirilebiliyormu diye herhalde cevap vereceklerdir.

hayırlı günler.
  • ben daha kapıdaki cepleri bile kullanmadım bi tek ön yolcu koltuğunun altındaki dosya bölmesi gibi olan yer hoşuma gitti
  • ben araçta o dediğinden yok. var da ben mi anlamadım diyecem ama zamanında merak edip bakmıştım yolcu koltuğunun altına.
    quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

ben daha kapıdaki cepleri bile kullanmadım bi tek ön yolcu koltuğunun altındaki dosya bölmesi gibi olan yer hoşuma gitti
  • @ 74yaşar

aracınızı hayırlı uğurlu kazasız belasız günlerde kullanmanız dileği ile...yeni aldığınıza göre aracınız manuel yani MT şanzıman öyle değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacey -- 21 Kasım 2008; 11:13:57 >
  • hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinir kupu

ben araçta o dediğinden yok. var da ben mi anlamadım diyecem ama zamanında merak edip bakmıştım yolcu koltuğunun altına.
    quote:

ben daha kapıdaki cepleri bile kullanmadım bi tek ön yolcu koltuğunun altındaki dosya bölmesi gibi olan yer hoşuma gitti

belkide yere koymuş oluyorum öyle sanmış olabilirim. neyse çamaşırları asarken bi bakiim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 21 Kasım 2008; 14:39:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  colt ta sürücü koltuğu  yanındaki göz
    varmış
     colt ta sürücü koltuğu  yanındaki göz
    belki yuvarlak kısma kolonya filan konabilir ama çok da kullanışlı değil bence
    kapının cebi yeterli bence

• bende bunların hepsi var.

çekmeceye kullanma kılavuzu ile kaza (allah korusun tabi) formlarını koydum.

hayırlı günler.
  • quote:

belkide yere koymuş oluyorum öyle sanmış olabilirim. neyse çamaşırları asarken bi bakiim

Çamaşırları arabaya mı asıyorsun

Şaka şaka, paylaşım için teşekkürler
  • İlginiz için teşekkürler.Merakım giderilmiş oldu.Aracım 1.3 Invite AMT 2009.Manuel değil.Bu benim 2.colt um.Daha önce 2005 dizelini kullanmıştım.90 bin km.de sattım.Dizelin hızlanması ve yokuş yukarı çekişi çok güzeldi.Bunda aynı tadı alamadım.Bir de ona yokohama lastik takmıştım.Daha sessizdi.Bunda turanza lastik var.Daha sert .Paylaşımlarınız için tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 74yaşar

İlginiz için teşekkürler.Merakım giderilmiş oldu.Aracım 1.3 Invite AMT 2009.Manuel değil.Bu benim 2.colt um.Daha önce 2005 dizelini kullanmıştım.90 bin km.de sattım.Dizelin hızlanması ve yokuş yukarı çekişi çok güzeldi.Bunda aynı tadı alamadım.Bir de ona yokohama lastik takmıştım.Daha sessizdi.Bunda turanza lastik var.Daha sert .Paylaşımlarınız için tekrar teşekkürler.

2009 Colt'un makyajlı kasa mı? Makyajlı kasalar daha çıkmadı diye biliyorum. Eski kasaları da -eğer yapıyorlarsa- neden 2009 diye satıyorlar onu anlamıyorum.
  • quote:

İlginiz için teşekkürler.Merakım giderilmiş oldu.Aracım 1.3 Invite AMT 2009.Manuel değil.Bu benim 2.colt um.Daha önce 2005 dizelini kullanmıştım.90 bin km.de sattım.Dizelin hızlanması ve yokuş yukarı çekişi çok güzeldi.Bunda aynı tadı alamadım.Bir de ona yokohama lastik takmıştım.Daha sessizdi.Bunda turanza lastik var.Daha sert .Paylaşımlarınız için tekrar teşekkürler.

eh arada 100 nm fark var; biraz performans düşüklüğü yaşarsınız tabi.

hayırlı olsun. 2.yi neden dizel almadınız ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: catalyst

quote:

Çamaşırları arabaya mı asıyorsun

Şaka şaka, paylaşım için teşekkürler

yok dışarıya asıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: catalyst

quote:

2009 Colt'un makyajlı kasa mı? Makyajlı kasalar daha çıkmadı diye biliyorum. Eski kasaları da -eğer yapıyorlarsa- neden 2009 diye satıyorlar onu anlamıyorum.

bende yokohamalarla değiştirmeyi düşünüyorum. tabi lastikler biraz ölsün ondan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 22 Kasım 2008; 12:45:22 >

• @ 74yaşar

aracı yeni aldınızsa AMT bulabilmenz çok güzel,bildiğimiz kadarı ile tüm AMT stokları tükenmişti...tekrar hayırlı olsun...
  • Coltum eski kasa.Dizel aracım düz vitesti.Şimdiki aracım ise AMT.Dizel almama nedenim aradaki fiat farkına
    değmeyeceğini düşündüm.Aracımdan sert süspansiyonu dışında (lastikten kaynaklanıyo büyük kısmı)bir de ufak vites geçişlerinde hafif yığılma yapması dışında bir şikayetim yok.Hepinize iyi akşamlar.
  • quote:

Bu çekmece aksesuar. Bugün sordum 90 YTL. Belki yeni modellerde standart geliyordur ama 2005 model bende yok.

Bir tane alacağım sanırım yolcu koltuğu altına. Torpidodaki evrakları koyarım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.