Şimdi Ara

Çölyak mı İbs mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler nette araştırdım ama bi türlü bulamadım hastalığımı aşırı bi belirti yok tuvalet problemim vs yok sadece zayıf olmama rağmen karnımda bariz bi şişlik var sabahları iniyor ama akşamlari çok şişiyor doktora gidicem ama önce bi size soruyum dedim belki bu hastalıklari yaşayanlar vardır die bağırsaklarda bi problem var ama hangi hastalık tam emin olamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Gluten hassasiyeti olabilir.

İbs çok ciddi bir hastalık böyle basit bir şikayetle başladığını pek görmedim genelde kanlı ishalle geliyorlar.

• valla başka bi şikayetim yok bu bağırsakla ilgili hastalıklarda (ibs çölyak) tuvalet sorunları kesin oluyomuş ama bende hiç sıkıntı yok tam tersine 2 aydır ne ishal ne kabızlık var sıkıntı yok o konuda ama karnım şiş 1.87 boy 62 kilo olmama rağmen kasık bölgesinin hemen üstünden karna kadar bariz bi şişlik var bu sabahları baya azalıyor ama akşamları çok şişiyor anlamadım bende ne var en yakın zamanda gidicem doktora bakalım ne çıkıcak

• İBS'de kanlı ishal oluyor mu? Benim bildiğim kadarıyla İBH'de (Crohn-Ülseratif Kolit) kanlı ishal oluyordu.

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt

İnflamatuar barsak hastalığından bahsetmek istemiştim kusura bakma kısaltmalar karışmış, teşekkür ederim düzeltme için Çölyak mı İbs mi? 

• Çölyak mı İbs mi?
    Çölyak mı İbs mi?

sorunu buldum galiba tamda böyle sabahları normal ama gün içinde gitgide şişiyor

• İbs kabızlık veya ishal yaptığı için bazen makat tahriş oluyor ve anal fissür gelişiyor. Ama doktora kesinllikle git ve Dr dediklerini burada bilgilendirirsen çok iyi olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çölyak kan testlerinde çıkıyor mu

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt

Çıkabiliyor ama kesin teşhis yapmıyorlar kan ile. Endoskopi sonucunda teşhis konuluyor genellikle. Çölyak şüphesi olanlar kesinlikle glutensiz diyete kendi başına başlamamalı, doktora görünmeli. Sonrasında ileride teşhis için çok sıkıntı yaşarlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.